Profile cover photo
Profile photo
Lin Malyn
4 followers -
Be your own u. Beautiful with make up and pretty without.
Be your own u. Beautiful with make up and pretty without.

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Anda ada masalah kulit terlalu berminyak? LSkin Beauty Series ada rangkaian penjagaan wajah yang sesuai beserta dengan foundation yang sesuai untuk anda..

Post has attachment
Korang tercari-cari foundation yang tak melekit, tak tebal dan tak mudah bercapuk? korang perlukan Soft Look Mousse Foundation!

Post has attachment
kalau kulit kusam, gelap, kering x sihat...korang cubalah Lumiere Miracle Essence yang super ohsem ni!

Post has attachment
Nak kawen je mestinnpening kepala fikir macam2..dari baju, mekap, hantaran, kanopi, ketering....pergh...bbanyakkkkknya nak fikir. Jom tengok perkahwinan Aliaa Ismail ni untuk dapatkan idea..

Post has attachment
Kenali Lumiere Miracle Essence oleh Lumiere Beauty...Essence yang mampu merubah penampilan kulit wajah anda.

Post has attachment

Post has attachment
Kita selalu nak kulit flawless..cantik tanpa cacat cela..tapi kita selalu abaikan aspek penjagaan wajah yang satu ni.

Post has attachment
Abam suka pakai Pomade? Abam tercari cari Pomade yang bukan sahaja untuk membuatkan abam stylo tetapi dapat menjaga kulit kepala dan rambut abam? Jom kenal2 Chap HENSEM Pomade..

Post has attachment

Post has attachment
Feedback dari sis yang dah cuba L'Skin Soft Look Mousse Foundation..
Wait while more posts are being loaded