Profile cover photo
Profile photo
Aleeza Laila
104 followers -
A beauty lover!
A beauty lover!

104 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment

Post has attachment
4 Tips Rambut Gugur Ketika Mengandung. Jangan Panik!
4 Tips Rambut Gugur Ketika Mengandung. Jangan Panik! Rambut merupakan mahkota bagi setiap wanita dan
sudah pasti anda akan berikan perhatian yang penuh bagi memastikan rambut anda
sentiasa berada pada keadaan yang baik. Tetapi ramai di antara
wanita di luar...
Add a comment...

Post has attachment
5 Cara Mengatasi Kulit Kusam, Cantik Bagai Baru Lepas SPM
5 Cara Mengatasi Kulit Kusam, Cantik Bagai Baru Lepas SPM “Eh, apasal aku tengok
kau lain macam je sejak akhir-akhir ni. Dulu nampak berseri-seri tapi sekarang
nampak kusam dan lesu. Nampak kering sangat. Berjerawat pulak tu. Kau ada
masalah ke?” Memang kad...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Mudah, Cara Semula Jadi Memerahkan Bibir
Tips Mudah, Cara Semula Jadi Memerahkan Bibir Kepada para wanita di
luar sana, tahukah anda bahawa pemakaian gincu bibir yang berterusan tanpa
penjagaan yang khusus akan mengakibatkan bibir menjadi gelap dan kusam? Siapa yang tidak
menginginkan bibir mungil...
Add a comment...

Post has attachment
7 Perkara Wanita Bertudung Selalu Abaikan Tentang Penjagaan Kulit!
7 Perkara Wanita Bertudung Selalu Abaikan Tentang
Penjagaan Kulit! “Kulit aku gelap, nampak
tua dan berbelang! Stressnya!” Ini antara masalah yang
selalu dihadapi oleh wanita bertudung. Kadang-kala wajah mereka nampak lebih
tua dari usia. Kulit gelap mamp...
Add a comment...

Post has attachment
Kepentingan Menggunakan Sunblock Untuk Kekal Cantik dan Menawan
Salam Sejahtera para pembaca yang budiman. Bicara kali ini adalah mengenai kepentingan Pelindung cahaya matahari (Sun Block) . Apakah anda tahu akan kepentingan SUN BLOCK dalam hidup anda ? Sun Block boleh:- 1. Melindungi kulit dari sinaran matahari seperti...
Add a comment...

Post has attachment
Macam mana Nak Hilangkan Stretchmark Dan Selulit?
Assalammualaikum dan Salam kecantikan kepada semua pembaca setia Zarraz Beauty.com. Kali ini topik yang ingin dikongsi adalah mengenai rekahan kulit atau dikenali juga sebagai stretch mark merupakan parut kecil yang terjadi dipermukaan kulit akibat dari kes...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Mengatasi Masalah Kulit Jeragat atau Melasma
Salam para pembaca yang
budiman.  Terima kasih kerana masih setia
bersama Zarrazbeauty.com.  Sejak akhir-akhir ini admin
menerima banyak mesej dari client yang hendak mendapatkan khidmat konsultansi
mengenai jeragat.  Jeragat atau pun
jerawat, kedua-duanya ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kenangan anak-anak masuk pertandingan mewarna anjuran tadika Perintis Kecil di Mydin Bertam.

Marissa dapat tempat ketiga.

:)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded