Profile cover photo
Profile photo
Salam Car Rental (Shah Alam)
3 followers -
Feel free like your car 🚗
Feel free like your car 🚗

3 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Perodua Viva l Axia l Myvi l Bezza l Alza .
.
.
Daily l Weekly l Monthly l Long Term .
.
Call & Whatsapp untuk Tempahan :

http://SALAMCarRentalMohd.wasap.my - En Mohd 012 - 302 7730

http://SALAMCarRentalLisa.wasap.my - Cik Lisa 010 - 365 1684

http://SALAMCarRentalDina.wasap.my - Cik Dina 013 - 310 6142

http://SALAMCarRentalAzie.wasap.my - Cik Azie 011 - 1121 7787

http://SALAMCarRentalKakFi.wasap.my - Kakfi 011 - 1122 7477

FEEL FREE LIKE YOUR CAR!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
9/18/18
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Salam semua!!! semalam kami dapat customer lagi...ceria je customer ni dapat sewa kereta kami. Anda bila lagi nak sewa!!? Jom sewa sekarang sbb sekarang tengah ada promosi sehingga 28/2/2019. Untuk promosi ni korang boleh pergi ke website kami www.salamcarrental.com.my untuk dapatkan 20% off. Guna kod SALAMFEB20 utk booking. Bukan itu sahaja tau, kami ada promosi GILER POWER!!! sewa 1 hari hanya RM100 untuk kereta Myvi sahaja untuk 5 orang yang terawal.

T&C

Promosi ini sah sehingga 28/2/2019.

Wahhh best nye!!!! double promosi.
Cun ke x cun!!!?
So, apa tunggu lagi jom booking sekarang...!!!

Call & Whatsapp untuk pertanyaan/tempahan
http://SALAMCarRentalMohd.wasap.my/ (0123027730)
http://SALAMCarRentalLisa.wasap.my/ (0103651684)
http://SALAMCarRentalDina.wasap.my/ (0133106142)
http://SALAMCarRentalAzie.wasap.my/ (01111217787)
http://SALAMCarRentalKakFi.wasap.my/ (01111227477)
http://SALAMCarRentalAnis.wasap.my/ (0123407730)
.
FEEL FREE LIKE YOUR CAR!
#car
#carrental
#keretasewa
#keretasewamurah
#keretasewaselesa
#shahalam
#malaysia
#destinasimenarik
#melancong
#keretasewashahalam
#salamcarrental
#carrentalmalaysia
#uitmshahalam
#unisel
#msu
#politeknikshahalam
#family
#friends
Photo
Add a comment...

Post has attachment
tengoklah customer ni..dia dah sewa kereta dengan kami. Kami seronok sangat tengok customer gembira...bila mereka gembira kami gembira juga. So, jom lah sewa kereta dengan kami, service ok dan harga pun cun tau!! bukan itu sahaja kami ada buat promosi lagi..pergi ke website kami www.salamcarrental.com.my untuk dapatkan 20% off. Guna kod SALAMFEB20. Bukan itu sahaja tau, kami ada promosi GILER POWER!!! sewa 1 hari hanya RM100 untuk kereta Myvi sahaja untuk 5 orang yang terawal. T&C.

Promosi ini sah sehingga 28/2/2019.

Wahhh best nye!!!! double promosi.
Cun ke x cun!!!?
So, apa tunggu lagi jom booking sekarang...!!!

Call & Whatsapp untuk pertanyaan/tempahan
http://SALAMCarRentalMohd.wasap.my/ (0123027730)
http://SALAMCarRentalLisa.wasap.my/ (0103651684)
http://SALAMCarRentalDina.wasap.my/ (0133106142)
http://SALAMCarRentalAzie.wasap.my/ (01111217787)
http://SALAMCarRentalKakFi.wasap.my/ (01111227477)
http://SALAMCarRentalAnis.wasap.my/ (0123407730)
.
FEEL FREE LIKE YOUR CAR!
#car
#carrental
#keretasewa
#keretasewamurah
#keretasewaselesa
#shahalam
#malaysia
#destinasimenarik
#melancong
#keretasewashahalam
#salamcarrental
#carrentalmalaysia
#uitmshahalam
#unisel
#msu
#politeknikshahalam
#family
#friends
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hi semua...hari ni kami nak share lah sikit feedback dari customer...customer ni sangat berpuas hati dan kata service kami best. Service kami memang best pun dan harga pun murah siap ada harga student lagi. sekarang ni tengah ada promosi hebat pergi ke website kami www.salamcarrental.com.my untuk dapatkan 20% off. Guna kod SALAMFEB20. Bukan itu sahaja tau, kami ada promosi GILER POWER!!! sewa 1 hari hanya RM100 untuk kereta Myvi sahaja untuk 5 orang yang terawal. T&C.

promosi sah sehingga 28/2/2019

jom sewa sekarang, kalau tak sewa rugi tau sbb tengah ada promosi sekarang ni..
.
Call & Whatsapp untuk pertanyaan/tempahan
http://SALAMCarRentalMohd.wasap.my/ (0123027730)
http://SALAMCarRentalLisa.wasap.my/ (0103651684)
http://SALAMCarRentalDina.wasap.my/ (0133106142)
http://SALAMCarRentalAzie.wasap.my/ (01111217787)
http://SALAMCarRentalKakFi.wasap.my/ (01111227477)
http://SALAMCarRentalAnis.wasap.my/ (0123407730)
.
FEEL FREE LIKE YOUR CAR!
#car
#carrental
#keretasewa
#keretasewamurah
#keretasewaselesa
#shahalam
#malaysia
#destinasimenarik
#melancong
#keretasewashahalam
#salamcarrental
#carrentalmalaysia
#uitmshahalam
#unisel
#msu
#politeknikshahalam
#family
#friends
Photo
Add a comment...

Post has attachment
salam semua...macam tak percayakan yang customer ni repeat sewa kereta dgn kami. tengok feedback ni!!! customer ni kata sistem bagus. bukan sisten je yang bagus harga pun murah dan cun!!! mana nak dpt kereta sewa yang murah dan service yang bagus kalau tak Salam Car Rental!!! jom lah sewa kereta dengan kami
.
Call & Whatsapp untuk pertanyaan/tempahan
http://SALAMCarRentalMohd.wasap.my/ (0123027730)
http://SALAMCarRentalLisa.wasap.my/ (0103651684)
http://SALAMCarRentalDina.wasap.my/ (0133106142)
http://SALAMCarRentalAzie.wasap.my/ (01111217787)
http://SALAMCarRentalKakFi.wasap.my/ (01111227477)
http://SALAMCarRentalAnis.wasap.my/ (0123407730)
.
FEEL FREE LIKE YOUR CAR!
#car
#carrental
#keretasewa
#keretasewamurah
#keretasewaselesa
#shahalam
#malaysia
#destinasimenarik
#melancong
#keretasewashahalam
#salamcarrental
#carrentalmalaysia
#uitmshahalam
#unisel
#msu
#politeknikshahalam
#family
#friends
Photo
Add a comment...

Post has attachment
wahhh!!! cer tengok ni ada foreigner yang sewa kereta dengan kami...diorang siap kata suka dengan service kami dan senang berurusan...tengok muka foreigner ni happy je...alhamdulillah
korang bila lagi nak sewa sekarang ni tengah ada promosi ni!!
.
Call & Whatsapp untuk pertanyaan/tempahan
http://SALAMCarRentalMohd.wasap.my/ (0123027730)
http://SALAMCarRentalLisa.wasap.my/ (0103651684)
http://SALAMCarRentalDina.wasap.my/ (0133106142)
http://SALAMCarRentalAzie.wasap.my/ (01111217787)
http://SALAMCarRentalKakFi.wasap.my/ (01111227477)
http://SALAMCarRentalAnis.wasap.my/ (0123407730)
.
FEEL FREE LIKE YOUR CAR!
#car
#carrental
#keretasewa
#keretasewamurah
#keretasewaselesa
#shahalam
#malaysia
#destinasimenarik
#melancong
#keretasewashahalam
#salamcarrental
#carrentalmalaysia
#uitmshahalam
#unisel
#msu
#politeknikshahalam
#family
#friends
Photo
Add a comment...

Post has attachment
customer ni gembira je bila sewa kereta dengan kami. Kami seronok sangat tengok customer gembira...bila mereka gembira kami gembira juga. So, jom lah sewa kereta dengan kami, service ok dan harga pun cun tau!! bukan itu sahaja kami ada buat promosi lagi..pergi ke website kami www.salamcarrental.com.my untuk dapatkan 20% off. Guna kod SALAMFEB20. Bukan itu sahaja tau, kami ada promosi GILER POWER!!! sewa 1 hari hanya RM100 untuk kereta Myvi sahaja untuk 5 orang yang terawal. T&C.

Promosi ini sah sehingga 28/2/2019.

Wahhh best nye!!!! double promosi.
Cun ke x cun!!!?
So, apa tunggu lagi jom booking sekarang...!!!

Call & Whatsapp untuk pertanyaan/tempahan
http://SALAMCarRentalMohd.wasap.my/ (0123027730)
http://SALAMCarRentalLisa.wasap.my/ (0103651684)
http://SALAMCarRentalDina.wasap.my/ (0133106142)
http://SALAMCarRentalAzie.wasap.my/ (01111217787)
http://SALAMCarRentalKakFi.wasap.my/ (01111227477)
http://SALAMCarRentalAnis.wasap.my/ (0123407730)
.
FEEL FREE LIKE YOUR CAR!
#car
#carrental
#keretasewa
#keretasewamurah
#keretasewaselesa
#shahalam
#malaysia
#destinasimenarik
#melancong
#keretasewashahalam
#salamcarrental
#carrentalmalaysia
#uitmshahalam
#unisel
#msu
#politeknikshahalam
#family
#friends
Photo
Add a comment...

Post has attachment
tengoklah customer ni..dia dah sewa kereta dengan kami. Kami seronok sangat tengok customer gembira...bila mereka gembira kami gembira juga. So, jom lah sewa kereta dengan kami, service ok dan harga pun cun tau!! bukan itu sahaja kami ada buat promosi lagi..pergi ke website kami www.salamcarrental.com.my untuk dapatkan 20% off. Guna kod SALAMFEB20. Bukan itu sahaja tau, kami ada promosi GILER POWER!!! sewa 1 hari hanya RM100 untuk kereta Myvi sahaja untuk 5 orang yang terawal. T&C.

Promosi ini sah sehingga 28/2/2019.

Wahhh best nye!!!! double promosi.
Cun ke x cun!!!?
So, apa tunggu lagi jom booking sekarang...!!!

Call & Whatsapp untuk pertanyaan/tempahan
http://SALAMCarRentalMohd.wasap.my/ (0123027730)
http://SALAMCarRentalLisa.wasap.my/ (0103651684)
http://SALAMCarRentalDina.wasap.my/ (0133106142)
http://SALAMCarRentalAzie.wasap.my/ (01111217787)
http://SALAMCarRentalKakFi.wasap.my/ (01111227477)
http://SALAMCarRentalAnis.wasap.my/ (0123407730)
.
FEEL FREE LIKE YOUR CAR!
#car
#carrental
#keretasewa
#keretasewamurah
#keretasewaselesa
#shahalam
#malaysia
#destinasimenarik
#melancong
#keretasewashahalam
#salamcarrental
#carrentalmalaysia
#uitmshahalam
#unisel
#msu
#politeknikshahalam
#family
#friends
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Feedback dari customer. Kami rasa gembira sbb customer selesa dengan service kami dan senang nak berurusan.
So korang macam mana? jom sewa kereta dengan kami Salam Car Rental. Ada 2 promosi yang menanti anda..

PROMOTION:
1. Valid February:
- go to our website at www.salamcarrental.com.my and use code SALAMFEB20 to get 20% off.
2. Giler Power:
- sewa 1 hari, RM100 hanya kereta myvi sahaja untuk 5 org yang terawal. T&C

Cun ke x cun promosi ni...
korang tunggu apa lagi jom BOOKING SEKARANG!!!

Call & Whatsapp untuk pertanyaan/tempahan
http://SALAMCarRentalMohd.wasap.my/ (0123027730)
http://SALAMCarRentalLisa.wasap.my/ (0103651684)
http://SALAMCarRentalDina.wasap.my/ (0133106142)
http://SALAMCarRentalAzie.wasap.my/ (01111217787)
http://SALAMCarRentalKakFi.wasap.my/ (01111227477)
http://SALAMCarRentalAnis.wasap.my/ (0123407730)
.
FEEL FREE LIKE YOUR CAR!
#car
#carrental
#keretasewa
#keretasewamurah
#keretasewaselesa
#shahalam
#malaysia
#destinasimenarik
#melancong
#keretasewashahalam
#salamcarrental
#carrentalmalaysia
#uitmshahalam
#unisel
#msu
#politeknikshahalam
#family
#friends
Photo
Add a comment...

Post has attachment
tengoklah customer ni..dia dah sewa kereta dengan kami. Kami seronok sangat tengok customer gembira...bila mereka gembira kami gembira juga. So, jom lah sewa kereta dengan kami, service ok dan harga pun cun tau!! bukan itu sahaja kami ada buat promosi lagi..pergi ke website kami www.salamcarrental.com.my untuk dapatkan 20% off. Guna kod SALAMFEB20. Bukan itu sahaja tau, kami ada promosi GILER POWER!!! sewa 1 hari hanya RM100 untuk kereta Myvi sahaja untuk 5 orang yang terawal. T&C.

Promosi ini sah sehingga 28/2/2019.

Wahhh best nye!!!! double promosi.
Cun ke x cun!!!?
So, apa tunggu lagi jom booking sekarang...!!!

Call & Whatsapp untuk pertanyaan/tempahan
http://SALAMCarRentalMohd.wasap.my/ (0123027730)
http://SALAMCarRentalLisa.wasap.my/ (0103651684)
http://SALAMCarRentalDina.wasap.my/ (0133106142)
http://SALAMCarRentalAzie.wasap.my/ (01111217787)
http://SALAMCarRentalKakFi.wasap.my/ (01111227477)
http://SALAMCarRentalAnis.wasap.my/ (0123407730)
.
FEEL FREE LIKE YOUR CAR!
#car
#carrental
#keretasewa
#keretasewamurah
#keretasewaselesa
#shahalam
#malaysia
#destinasimenarik
#melancong
#keretasewashahalam
#salamcarrental
#carrentalmalaysia
#uitmshahalam
#unisel
#msu
#politeknikshahalam
#family
#friends
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded