Profile cover photo
Profile photo
Aishah Rahim
82 followers -
Life is short, make it sweet :)
Life is short, make it sweet :)

82 followers
About
Aishah Rahim's posts

Post has attachment
Cinta Hati, Naurah.
Setelah sekian lama tidak mencoret di sini, harini aku terajin nak log in dan mencoret sesuatu. Aku pon belum kenalkan lagi cinta hati yang telah bertambah. Dah 10 bulan kot tak log in blog. Dah selamat mengandung, bersalin, berpantang dah. Baby baru pon da...

Post has attachment
PROGRAM JEJAK JUTAWAN DI JOHOR BAHRU
Assalammualaikum dan Selamat Pagi semua. :) Sempat update satu entry sebelum bersiap nak pergi event Jejak Jutawan petang ini di Hotel Grand Paragon. Tak sabar rasanya nak pergi. Nak dengar sharing dari Master Haji Roslan yang sudah lebih 20 tahun bersama b...

Post has attachment
IBU-IBU NI MEMANG SUPERMOMMY LAH!
Hari ini dapat order dari teman pejabat lama, semasa saya masih bekerja di shipping line. Beliau komen di instagram saya dan bertanyakan tentang Set Penyusuan Shaklee. Tentu sahaja saya suka, kerana set ini merupakan set yang mula-mula buat saya jatuh cinta...

Post has attachment
IKHTIAR HAMIL DENGAN VITAMIN SHAKLEE
Selepas kelahiran Nur Anis Najah, saya merancang kehamilan dengan mengambil pil perancang. Tempoh 7 bulan macam tu, kemudian berhenti dan merancang secara natural. Selepas Najah berumur 2 tahun, kami bersedia untuk bayi seterusnya tapi masih belum dikurniak...

Post has attachment
32 KELEBIHAN & KHASIAT ESP SHAKLEE UNTUK SEMUA
APA ITU ESP SHAKLEE? Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan mi...

Post has attachment
MELAWAT PUSARA KESAYANGAN.
Pagi Ahad di Johor Bahru.  25 Ramadan 1436H. 4 hari lagi menuju Syawal. Suami bercuti dan anak-anak sekolah. Aku memang dah lama sangat tak ziarah pusara Arwah Abah dan Arwah Nashrah. Sejak ada Najah, memang tak dapat pergi. Ada sekali pergi, tapi duduk dal...

Post has attachment
KAMI DAH BEBAS PAMPERS!
Dah lama tak cerita pasal budak berdua ni. Itulah kesannya penggunaan Facebook. Segala benda akan di update kat Facebook secara "siaran langsung" kekdahnya. Ambil gambar dan terus share. Masa zaman belum ada Facebook dulu, sinilah tempat meluah rasa. Tempat...

Post has attachment
SOLAT SUNAT DHUHA 12 RAKAAT.
Artikel "Cara Mudah Solat Sunat Dhuha 12 Rakaat" ini aku jumpa di Facebook. Sebab Facebook berlalu ikut timeline dan newsfeed, maka susahlah aku nak refer balik di masa akan datang. Jadi aku copy paste masuk dalam blog supaya mudah nak cari dan semoga membe...

Post has attachment
CABARAN SEHARI TANPA FB APPS.
Kedengarannya seperti mustahil untuk orang yang "feeling Mamarazzi" macam aku KAHKAHKAH. Apa tidaknya, hidup seharian memang suka duduk scroll FB dari pagi bawak ke malam. Baca gosip, baca sumpah seranah, baca itu baca ini yang akhirnya tak membawa ke mana-...

Post has attachment
WEBINAR - CARA BARU UNTUK ONLINE COACHING.
Umum ketahui, bila namanya bisnes MLM, mestilah kena meeting, discussing atau coaching bersama Upline dan Downlines. Ramai juga yang risau, bila Upline jauh macam mana nak belajar bisnes? Tak boleh jumpa face to face. Tapi ramai tak tahu, di group kami ada ...
Wait while more posts are being loaded