Profile cover photo
Profile photo
Csillaghegy Zuglo
About
Posts

Hát akkor egy tanmese mindenkinek! Nagyon remélem, hogy Kis Sándor barátom "kívülről" is olvassa ezt.
Tudjátok az a helyzet, hogy mielőtt valaki azt mondja, hogy megtámadták az oldalát ki kell vizsgálni saját cselekményeit! Mit is? Mindent. Elsorolni is lehetetlen. Tehát mielőtt azt gondoljuk, hogy a CIA, az FBI, a KGB és a MOSZAD vizsgálja cselekményeinket, először magukat kell kivizsgálni! Annak ugyanis nagyon kicsi a valószínűsége, hogy vicces üzeneteinket ők szabotálják. Tehát először az kell megvizsgálni, hogy nagynénénknek, ángyikánknak, barátnőnknek és bárki más hozzátartozónknak, mondjuk a barátnőnknek nem akartuk-e bemutatni a szexfotóinkat vagy bármit és miután esetleg ezzel barátnőnket vagy barátunkat feltüzeltük nem felejtettük-e el a kijelentkezést a saját rendszerünkből. A mai időkben ugyancsak önvizsgálat tárgyát képezi, hogy nem hagytuk-e elöl a tablet gépünket vagy a mobil telefonunkat valahol! Ez ugyanis, ha bejelentkezve tartjuk, akkor járhat azzal a következménnyel, hogy eljátszik vele, aki megtalálja, azaz mondjuk felhívja a New Yorki pontos időt...
Persze például, amikor én elemzem egy ilyen probléma okát, akkor mindenki azt mondja, hogy:
Nem nyúltam a gépemhez, általában háttal közelítette, meg, hogy ne nyúljak a billentyűzethez sem, és ha erre nem volt lehetőségem, akkor hátratett kézzel közelítettem meg.
Viccesnek tűnhet, de nem az. Tényleg van ilyen!!!!
Piszkosul oda kell figyelni arra, ha idegen WIFI hálózaton jelentkezel be! Nagyon! Ha például az íródik ki, hogy "Biztonság nélküli hálózat" akkor talán nem kell folytatni a tevékenységet.
Ugyancsak piszkosul oda kell figyelni arra, ha a Google figyelmeztet, hogy kettős bejelentkezés áldozata vagy. Meg kell nézni az IP számot, de azonnal és ha nem azonos a tieddel, akkor azonnal jelszót kell változtatni!!!
Szóval mi magunk is tehetünk a saját biztonságunk érdekében és innen üzenem Sanyi barátomnak, hogy lépjen vissza a rendszerbe! Más címen vagy más jelszóval, de tegye meg!!!
Most azért leírok itt egy kis történetet, ami igaz is. Valaha volt egy nagyon látogatott honlapom. Ezt aztán "megtámadták". Legalábbis úgy tűnt. De nem ez történt. Többszörös trükkök árán a "támadási" IP címet levettem a rendszerről és az egy iskolára mutatott. Azaz unatkozó informatika szakkör játszott az internettel.
Ezért merem állítani, hogy nem biztos, hogy itt rosszindulat játszik szerepet, de Sanyi barátomat nagyon sajnálom!
Igyekezzünk visszahívni őt!
Mindenkinek a legszebb álmokat kívánom!
Tóni

Szóval azért néha elkeseredek. Kis Sándor barátom beváltotta ígéretét és kilépett ebből a rendszerből. Hihetetlen. Mint az is, hogy valaki feltörte a lapját. Nem tudom az igaz történetet, de mindenkinek írom, hogy erre nem az a megfelelő megoldás, hogy kilép a rendszerből. Ha tényleg "támadás" érte a lapját, akkor védekezni és visszatámadni kell. Soha ne mondjatok le erről a lehetőségről! Ezek szerint hiába írtam neki, hogy ő se tegye. Ez valahol annak a győzelme aki szórakozásból játszik, mert Sanyitól aztán semmiféle nagy titkot nem lehetett ellopni. Innen üzenem a szórakozónak, hogy vigyázzon az IP számára!!!
Mindenkinek jó éjt!

Post has attachment
Jó reggelt, vidám napot mindenkinek. (Ébredjetek kényelmesen...)
Photo

– Mostanában sokat beszélnek a szexuális zaklatásról. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a férfiak jelentős része (angol kutatók legfrissebb statisztikái szerint 85-90 százaléka) követett már el szexuális zaklatást. Ennek nyomán felhívást tettünk közzé, hogy jelentkezzen, akit ért ilyen atrocitás. Mai műsorunk vendége Kovács Jánosné. Boldog, kétgyermekes anyuka. De ez nem volt mindig így. Rövid pszichológiai vizsgálat nyomán kiderült, hogy őt is érte zaklatás. Mikor történt az eset?
– Húsz évvel ezelőtt.
– Miben állt ez? Tett önnek szexuális jellegű célzásokat?
– Igen, egy házibuliban odajött hozzám, és azt mondta, szép a szemem.
– Csak úgy, ismeretlenül?
– Igen, én is nagyon meglepődtem, és feszélyezve éreztem magam.
– Történt kísérlet a részéről testi kontaktus felvételére?
– Igen, felkért táncolni, közben egyszer hozzáért a mellemhez.
– Ez valóban durva zaklatás. Bocsánatot kért?
– Nem, úgy tett, mintha semmi sem történt volna.
– És ön?
– Én is. Később kisétáltunk a holdfényes folyópartra, és ott…
– Ne kímélje a nézőket, kedves asszonyom. Mi történt ott?
– Megcsókolt.
– Rettenetes! Erőszakosan csókolt?
– Hát, elég vehemens alak volt, ez kétségtelen.
– Létrejött önök között szexuális kapcsolat?
– Igen, többször is.
– Hányszor?
– Nem számoltam. De kétezernél biztosan többször.
– Ez borzalmas! Azt hiszem, ez a rettenetes bűncselekmény feljogosít minket arra, hogy megnevezzük az illetőt. Hogy hívják?
– Kovács Jánosnak.
– És aztán mi lett később?
– Elvett feleségül, azóta is boldogan élünk. Ha nem zaklatott volna, még ma is anyáméknál laknék, minden reggel depressziósan ébrednék, nem volna gyönyörű családom, és meg se hívtak volna ebbe a műsorba.

Post has shared content
Jó reggelt! Reggeli tornához sorakozó. Traktortulajdonosok az alábbi gyakorlatot végezzék, a többieknek cigarettaszünet és pálinkaosztás. Azután pedig vidám napot mindenkinek.

Post has shared content
No akkor a falkának is szép estét és jó álmokat kívánok...

Post has attachment
Jó estét mindenkinek! Esti tornához sorakozó! Aztán szép álmokat!
Photo

Egy #napifárasztó kifejezetten +Erika Lantos idegeinek... :-) - Hogy mondják más szóval, hogy festékkatalógus?
- ???
- Mázlista.

Három denevér lóg a fán. Az egyiknek véres a szája, a másiknak véres az arca, a harmadiknak pedig véres a feje. Kérdezik egymástól, hogy mi történt. Akinek a szája véres mondja:
- Látjátok ott azt a házat?
- Látjuk.
- Abban a házban én mindenkinek kiszívtam a vérét.
Akinek véres az arca mondja:
- Látjátok ott azt a falut?
- Látjuk.
- Abban a faluban én mindenkinek kiszívtam a vérét.
A véres fejű harmadik mondja:
- Látjátok ott azt a fát?
- Látjuk. Látjuk.
- Na, mert azt én nem láttam.

Muzeális darab de #háthavalakinemismeri
Pistike, az 5 éves téblábol a konyhában, és mivel láb alatt van, az anyja kiküldi az udvarra játszani, illetve alternatívaként megemlíti, hogy megnézheti, ahogy a szomszéd házban az asztalosok beteszik az új ajtót...
Órák múlva visszaér a kölök. Kérdi az anyja:
- Na merre jártál, megnézted a mesterembereket? Tudod már hogyan kell ajtót berakni?
- Ja! - mondja az elvetemült. - Eloször abból a kibaszott keretből kell legyalulni egy pinahajszálnyit, hogy beférjen, aztán kibaszottul ki kell ékelni, hogy ne lötyögjön, mint a lankadt f@sz a picsában, a zsanércsavarokat meg úgy meg kell tekerni, mint a Marcsát, hogy mozdulni se tudjon, aztán kibaszottul kell illeszteni az ajtólapot, mert különben nyálazhatod folyton, mint a puncit!
Anyuka elhűl, gyorsan körülnéz, mivel is fegyelmezhetné meg a gyermeket. Meglátja a telefonzsinórt, na, gondolja azzal jól a seggére ver ennek a mocskos szájú kölöknek.
- Hozd csak ide fiam azt a telefonzsinórt!
- Lóf@szt, az a geci matávosok dóga!
Wait while more posts are being loaded