Profile cover photo
Profile photo
Bambi Bambu - textilpelenka, bababolt, babaruha
Bambi Bambu textilpelenka, bababolt és babaruha. Kiváló minőségű babaholmik bambusz felhasználásával.
Bambi Bambu textilpelenka, bababolt és babaruha. Kiváló minőségű babaholmik bambusz felhasználásával.
About
Posts

Post has attachment
#nyálkendőárak #fürdőlepedőárak

Szülőként, igyekszünk kielégíteni a babák csillapíthatatlan tudásvágyát.
Segítjük, hogy a baba megtapasztalhassa a különböző ingereket, amely tovább fokozza a természetes kíváncsiságát így arra törekszik, hogy még többet megtapasztaljon, megtudjon a világról.
A babák ösztönzése olyan stimulációs tevékenységek, amelyek serkentik a babák látását, hangját, érintését, ízlelését és szaglását.

A baba stimuláció (ösztönzés) segíthet a baba figyelem felkeltésében, emlékezetében, kíváncsiságában és idegrendszeri fejlődésében.
Ezen kívül a babák érzékeinek ösztönzése során lehetővé válik, hogy gördülékenyen érje el a fejlesztési mérföldköveket, valamint segítse a motoros készségek fejlesztését. (brillkids.com)

Fekete-fehér fejlesztő minta, mint ösztönző eszköz: babaruha

Olvasson tovább: https://bambibambu.hu/
Add a comment...

Post has attachment
#textilpelenkaárak #babaruhaárak #bababoltárak


Tovább keresgéltem a piacon, külföldi weboldalakat nézegettem, hogy ott az anyukák mit használnak, mit javasolnak és így találtam rá erre a szuper nedvszívó anyagra.
Ez az anyag a pamut és viszkóz keveréke, amely bambusz felhasználásával készül.
Máshol egyszerűen csak bambusz pelenkának hívják, de hivatalosan ilyen textilszál név nem létezik a textil- és ruhaipari termékekkel kapcsolatos jogszabályok alapján, így a címkén sem lehet használni a bambusz elnevezést!!!

Így most már minden együtt állt, hogy a fekete-fehér geometria minta rákerüljön erre a pihe-puha nedvszívó anyagra.

Olvasson tovább: https://bambibambu.hu/
Add a comment...

Post has attachment
#nyálkendő #fürdőlepedő #bambusztextilpelenka

Pihe-puha textil pelenkára lett volna szükségem, jó nedvszívó képességgel, hogy azt a sok-sok büfit elnyelje. Probléma volt, hogy a hagyományos pelenka nem volt igazán jó nedvszívó, és ahogy kijött a büfi a vállamra, az onnan csorgott végig a hátamra, ruhámra hiába volt a vállamon a pelenka.

A hagyományos pelenkát szörnyű volt vasalni, és ráadásul egyáltalán nem volt puha, inkább érdes volt, így nem is szerettem a kicsi feje alá betenni a kiságyba.

Ahogy keresgéltem más pelenka után, azt a következtetést vontam le, hogy ha van is jó anyagból pelenka az nagyon drága, vagy ha van olcsóbb, de más anyagú (pl.flannel), az pedig pár mosás után teljesen kibolyhozódik, és szintén durva lesz,mint a hagyományos.

Olvasson tovább: https://bambibambu.hu/
Add a comment...

#textilpelenka #babaruha #bababolt

A Bambi Bambu gondolatát gyermekem születése hozta.
A baba érkezésekor a világ megváltozik számunka– halljuk ezt a közhelyet, de tényleg megváltozik – , ahogy először a karunkba fogjuk Őket.Egy ismeretlen, de csodálatos érzés fog el, hogy szülőkké váltunk. Csodaként tekintünk Rájuk, és onnantól kezdve, hogy először találkozunk velük a lehető legtöbbet kívánjuk nyújtani nekik.
Mindent megteszünk a kényelmükért,biztonságukért, nyugalmukért.A Bambi Bambu alap dizájnja monokróm szín(fekete-fehér), geometria mintával.
A minták segítenek megnyugtatni a babát, továbbá növeli a koncentrációs készségeket, fejlesztik a térérzékelést és felkelti a baba

Olvasson tovább: https://bambibambu.hu/
Add a comment...

Post has attachment
A textilpelenka a mai rohanó világban már nem a pelenkázás többszöri kelléke. Büfiztetésre, feje alá, orvoshoz használják az utóbbi időben, és mivel már nem csak fehér színben kapható, hanem színesben, így a babák is rongyi kendőnek használják.

https://bambibambu.hu/
Add a comment...

Post has attachment
Szülőként, igyekszünk kielégíteni a babák csillapíthatatlan tudásvágyát. Segítjük, hogy a baba megtapasztalhassa a különböző ingereket, amely tovább fokozza a természetes kíváncsiságát így arra törekszik, hogy még többet megtapasztaljon, megtudjon a világról.

https://bambibambu.hu/babak-osztonzeserol
Add a comment...

Post has attachment
A baba érkezésekor a világ megváltozik számunka– halljuk ezt a közhelyet, de tényleg megváltozik – , ahogy először a karunkba fogjuk Őket. Egy ismeretlen, de csodálatos érzés fog el, hogy szülőkké váltunk. Csodaként tekintünk Rájuk, és onnantól kezdve, hogy először találkozunk velük a lehető legtöbbet kívánjuk nyújtani nekik.

https://bambibambu.hu/rolunk
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded