Profile

Cover photo
siti saleha
23 followers|183,261 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

siti saleha

Shared publicly  - 
1

siti saleha

Shared publicly  - 
 
MAJLIS PERBARISAN TAMAT LATIHAN & PENYAMPAIAN SIJIL PELANTIKAN PEGAWAI KOR SUKSIS IPTA KE-11, TAHUN 2015.
ASSALAMUALAIKUM Hai semua ! Harinie aku nak update sikit pasal majlis tamat latihan setelah lebih kurang 3tahun berkhidmat di dalam Kor SUKSIS UKM. Sebelum nie, aku pernah cerita pasal zaman junior aku, so skrg aku nak cerita laa peristiwa paling dinanti na...
 ·  Translate
1

siti saleha

Shared publicly  - 
 
Assalammualaikum,  Lama dah rasanya aku tak mengarut kat dalam blog yang entah ada yang baca atau tidak ini. Al-maklumlah sekarang ini aku busy sikit. Sebab dah mula praktikal. This is requirement untuk aku graduate as a Bach...
1

siti saleha

Shared publicly  - 
 
GUNUNG NUANG .
ASSALAMUALAIKUM Setelah sekian lama tak mengepost apa apa dalam blog nie, tetibe pada hari Jumaat terakhir tahun 2013 nie aku terajin diri untuk mengepost something yang aku rasa seronok untuk di'share'kan. Pengalaman pertama dan bukanlah azam tahun 2013 ak...
 ·  Translate
1
Have her in circles
23 people
Nur Amalina's profile photo
Nur Liana Liana's profile photo
Fard Lee (Kal eL)'s profile photo
chelly karim's profile photo
Hazrul Najhan's profile photo
keu john's profile photo
Jan Pojan's profile photo
fahri izham's profile photo
najwa rahim's profile photo

siti saleha

Shared publicly  - 
 
Bismillahhirahmannirrahim Alhamdulillah kita masih dapat bernafas dan menjalani kehidupan seperti biasa. Untuk entry kali ini, saya akan menerangkan mengenai piagam bertulis pertama di dunia ini iaitu Piagam Madinah. ...
1

siti saleha

Shared publicly  - 
 
MY KAKAK KESAYANGAN
ASSALAMUALAIKUM HAHAHA. Actually takde benda punn nak post. Just tengah acah-acah study untuk final tapi kepala nie rasa berat gler. Nasib laa kejap lagi nak present 'Group Presentation, Workplace'. Kalau tak, memang aku masih atas katil meratapi kesakitan ...
 ·  Translate
1

siti saleha

Shared publicly  - 
1
People
Have her in circles
23 people
Nur Amalina's profile photo
Nur Liana Liana's profile photo
Fard Lee (Kal eL)'s profile photo
chelly karim's profile photo
Hazrul Najhan's profile photo
keu john's profile photo
Jan Pojan's profile photo
fahri izham's profile photo
najwa rahim's profile photo
Links
Basic Information
Gender
Female