Profile cover photo
Profile photo
The KehalusanKelembutan
202 followers -
Masih berusaha menjadi yang tuhan mahu
Masih berusaha menjadi yang tuhan mahu

202 followers
About
The KehalusanKelembutan's posts

Post is pinned.
Assalam , maaf privatekan blog,
dah open balik,
terima kasih sebab singgah :)

Post has attachment
PBAKL oh PBAKL
Bismillahirahmanirahim, Assalamualaikum. PBAKL dah berlalu tapi suasananya buat saya rindu. Tak saya tak pergi pun. Kerja plus jauh  memang tak gigih la nak pergi walaupun rasa macam nak nangis kalau tak pergi. Haa amacam complicated tak seorang liyana. hee...

Post has attachment
#Terima Kasih 7
Bismillahirahmanirahim, Assalamualaikum. Sebulan tak buka langsung blog, langsung tak walaupun dekat phone. Jadi macam banyak benda je nak tulis tapi penyakit M menyapa sokmo. Entri ni khas untuk HH . Walaupun lambat nak jugak. Hampir sebulan lepas saya joi...

Post has attachment
Kontest 'Siapa Nama Baby Hasrul Hassan' - RM300 Untuk Tekaan Tepat!
Bismillahirahmanirahim , Assalamualaikum. Lama dah duk perati contest ni, tapi duk tangguh bawak ke hujung minggu nak buat entry, Suka suka je. Bab klue klue ni memang suka lah sangat carinya. Kontest "Siapa Nama Baby Hasrul Hassan" di hasrulhassan.com , di...

Post has attachment
#Masak-Masak : Mac&Cheese
Bismillahirahmnirahim, Assalamualaikum. Mood rajin dah datang , jadi kita sambut dia kita raikan dia. Jadi hari ini saya nak kongsi satu resepi yang mudah dan jimat. Tengok tajuk, betul ke jimat, kalau diikutkan  mahal jugak lah kan bahannya. Ini saya punya...

Post has attachment
Let's Prepare!
Assalamualaikum ,  Bismillahirahmanirahim. Alhamdulillah, dah masuk bulan ke empat masihi. Kejap tak kejap sekarang ni. Dalam bulan islam dah pun masuk rejab kan. Itu bermakna ramdhan semakin menghampir. Sempena dengan itu saya mohon maaf dan doakan agar sa...

Post has attachment
TAK RAJIN 😔
Bismillahirahmanirahim, Assalamualaikum. 😔 Ehem, semangat masih tersisa ni, kiranya baiklah saya cuba tulis sesuatu dekat blog ni kan. Malam ni saya nak cerita pasal malas. Tak nak cerita pasal orang lain la, cerita pasal diri sendiri. Bila kita cerita ten...

Post has attachment
Rearrange
Bismillahirahmanirahim, Assalamulaikum. Alhamdulillah. Setelah bertangguh dan tangguh , akhirnya Allah izinkan juga. Terima kasih buat yang masih setia disini walaupun saya tak update sikit pun. Saya tak kemana pun, cuma sedikit keletihan yang menyebabkan k...

Post has attachment
Sejenis hobi : Pelukis Jalanan
Assalamualaikum, Bismillahirahmanirahim. ISBN: 978-983-24230-29-4 RM25.00 TEME ABDULLAH akhirnya tergerak hati nak sambung review buku, masih ada beberapa buku yang tak sempat direview. Alahai. Pelukis Jalanan ni saya dah baca sekali setengah. Kenapa seteng...

Post has attachment
#Terima Kasih 6
Bismillahirahmanirahim, Assalamualaikum. [Entri Penghargaan] Bulan lepas saya ada join satu contest di blog Sofie , Alhamdulillah saya salah seorang pemenang dalam contest tu. Sebab jarang buka blog saya, lambat sikit tahunya. Tapi okeylah sebab masa contes...
Wait while more posts are being loaded