Profile cover photo
Profile photo
The KehalusanKelembutan
207 followers -
Masih berusaha menjadi yang tuhan mahu
Masih berusaha menjadi yang tuhan mahu

207 followers
About
Posts

Post is pinned.
Assalam , maaf privatekan blog,
dah open balik,
terima kasih sebab singgah :)
Add a comment...

Post has attachment
Konsisten Membaca Buku
Bismillahirahmnairahim, Azam tahun baru nak keep udpate blog tapi post ni delay sebab satu saya tak sihat sangat. Sebab kedua anak buah ada kat rumah, hari ni baru balik rumah dia. Since mereka ada kat sini saya memang bagi mereka kebebasan memiliki latop m...
The Kehalusan Kelembutan: Konsisten Membaca Buku
The Kehalusan Kelembutan: Konsisten Membaca Buku
cahayakehalusankelembutan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Manisnya Nikmat Itu.
Bismillahirahmnirahim, Entry pertama tahun ni, alhamdulillah masih bawa semangat disember. Sebenarnya tak ada idea nak cakap apa tapi tadi kat tempat kerja datang rasa nak share apa yang saya lalui beberapa ketika lalu. Ia berkaitan dengan Tahajud atau pun ...
The Kehalusan Kelembutan: Manisnya Nikmat Itu.
The Kehalusan Kelembutan: Manisnya Nikmat Itu.
cahayakehalusankelembutan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
DearSelf
Bismillahirahmanirahim. Nukilan ini aku abadikan disini , buat tatapan saat diuji lagi. Kehadapan diriku, Terima kasih kerana masih bertahan hingga kesaat  walau bermacam ujian melandamu. Terima kasih kerana tidak jemu memberi peluang  walau berkali kali me...
The Kehalusan Kelembutan: DearSelf
The Kehalusan Kelembutan: DearSelf
cahayakehalusankelembutan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Road to 2019
Bismillahirahmanirahim, Entry yang tertangguh, nak update semalam lepas tu stress tak jadi update. Hari seharian diluar. Jadinya malam nilah terjadinya entry ni. Persediaan menghadapi 2019. Apa korang buat eh. Saya banyak terbaca pasal azam tahun baru. Ada ...
The Kehalusan Kelembutan: Road to 2019
The Kehalusan Kelembutan: Road to 2019
cahayakehalusankelembutan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Menjadi seperti saya.
Bismillahirahmnirahim. Petang tadi ada tweet, insyaAllah akan ada dua-tiga entry lagi sebelum 2019 . InsyaAllah depends on mood. Hahaha. Saya tak harap apapun cukup lah kalau dalam beberapa yang singgah kat sini dapat manfaat syukur sangat dah. Okey, hari t...
The Kehalusan Kelembutan: Menjadi seperti saya.
The Kehalusan Kelembutan: Menjadi seperti saya.
cahayakehalusankelembutan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Penghujung duaribulapanbelas
Bismillahirahmanirahim, Alhamdulillah kembali kesini. Berperang dengan perasaan juga untuk jadi sebuah entry ni. Alhamdulillah ala kuli sekejap je, tinggal beberapa hari saja lagi kita akan meninggalkan 2018. Jadi macam mana 2018 anda. Untuk saya, 2018 lebi...
The Kehalusan Kelembutan: Penghujung duaribulapanbelas
The Kehalusan Kelembutan: Penghujung duaribulapanbelas
cahayakehalusankelembutan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Terengganu Banjir
Bismillahirahmanirahim. Siapa tinggal belah pantai timur? Banjir ni situasi biasa lah kan. Okey nak cerita pasal kejadian semalam. Lepas sarapan pagi kelmarin, macam biasalah duk sembang dengan mak ayah.  Sementara tunggu ayah nak hantar adik pergi kerja. L...
The Kehalusan Kelembutan: Terengganu Banjir
The Kehalusan Kelembutan: Terengganu Banjir
cahayakehalusankelembutan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Terkesan Dengan Video Ni.
Bismillahirahmanirahim. Hari tu kawan saya ada up dekat status whatsapp satu video ni.  Kandungan video tu cukup terkesan untuk saya. Saya tak tahu orang lain. Ada getar dihati saat saya mainkan video tu. Lepastu saya minta kat dia video tu. Everytime saya ...
The Kehalusan Kelembutan: Terkesan Dengan Video Ni.
The Kehalusan Kelembutan: Terkesan Dengan Video Ni.
cahayakehalusankelembutan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MYSTERY BOXES GIVEAWAY BY LIYANA JASMI
Bismillahirahmanirahim, Terima kasih  Fatihah tag saya, Ya Allah lamanya tak join giveaway kat blog. Kita test sekali yang ni kira macam comeback hahaha. boleh ke macam tu. Suka suka je ni. Taknak serius sangat kat sini. I am a happy Liyana ^^. Eh sama pula...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded