Profile cover photo
Profile photo
Csúszásgátlás Jelöléstechnika
10 followers -
Cégünk baleset megelőző csúszásgátlással, akadálymentesítéssel; Ipari jelöléstechnikával és ragasztószalagokkal, valamint gyermekbiztonsági termékek forgalmazásával foglalkozik.
Cégünk baleset megelőző csúszásgátlással, akadálymentesítéssel; Ipari jelöléstechnikával és ragasztószalagokkal, valamint gyermekbiztonsági termékek forgalmazásával foglalkozik.

10 followers
About
Posts

Post has attachment
Az utánvilágító termékek titka a fény tároló pigmentek. Ezek a pigmentek fény hatására töltődni kezdenek. Elnyelik a fényt, majd lassan kibocsátják azt, egy hosszabb időtartam alatt. Az utánvilágító rendszer, mint padlójelölők, táblák, lépcső élvédők felhelyezése, jóval költséghatékonyabb, mint kiépíteni egy elektromos rendszert. Áramkimaradás esetén ezek a szalagok, táblák, minden esetben segítséget nyújtanak a menekülő útvonal iránymutatásában. Az utánvilágító termékeknél nincs szüksége akkumulátorra, vagy bármilyen áramforrásra. Igény esetén a Fal 2001 Kft. csapata teljes körű segítséget nyújt az utánvilágító rendszer kialakításában, szakszerű felmérést követően. Keressen minket bizalommal. https://csuszasgatloszalag.hu/termekeink/jelolo-szalagok
PhotoPhotoPhoto
2017. 08. 08.
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Itt a nyár, a napsütés, a meleg, úgyhogy irány a KERT és jöhetnek a MEDENCÉK is!
Nincs nagyobb öröm annál, mint mikor vége a sulinak, felkapják a gyerekek a fürdőruhát és a vízhez szaladnak belevetni magukat, majd később vissza a teraszra a vizes talpaikkal.
Kicsit távolabb viszont ott az aggodalom a szülők arcán, már magukon érzik a horzsolásokat, a kék-zöld foltokat, amit a gyerekek szerezhetnek a vizes burkolaton elcsúszva.
Csak egy kicsit kell előre gondolni, hogy megelőzhessük ezeket a csúnya baleseteket a medencénél vagy a teraszon.
Mi segítséget nyújtunk ehhez!
Többféle megoldással állunk rendelkezésükre ilyen esetekhez, melyeket mai bejegyzésünkben egyesével bemutatunk:
1) TRUSTY STEP Csúszásgátló folyadék
Ez a kezelőfolyadék medencék köré tökéletes megoldás, hiszen használata után a burkolat nedvesség hatására válik csúszásmentessé, minimum 4 éven keresztül.
Nem bevonatot képez, hanem az anyag pórusait tágítja ki.
(mely lehet: kerámia, porcelán, terméskő, márvány, gránit, terazzo és beton is)
Nem roncsolja az anyagot, annak súrlódási együtthatóját változtatja 0.6-nál magasabbra, így láthatatlan védelmet biztosít.
Akár medencék alján, lépcsőjén is alkalmazható.
Ha komolyabb elvárások vannak a csúszásmentesítéssel kapcsolatban egy strandon például, a TRUSTY STEP ott is megállja a helyét, hiszen megfelel a nemzetközi ASTM szabványnak, az UL nemzetközi biztonsági szabványnak és az Amerikai Fogyatékkal Élők biztonsági követelményeinek is.
http://csuszasgatloszalag.hu/trustystep-csuszasgatlo-folyad
2) EverSafe CSÚSZÁSGÁTLÓ BEVONAT
Ez a termék egy teljesen átlátszó, víztiszta bevonat. Úgy teszi biztonságossá padlóját, hogy gyakorlatilag nem változtat annak eredeti megjelenésén, illetve színén, de szükség esetén a RAL színskála bármelyik színében is elérhető.
Használata egyszerű, ráadásul higiénikus, mivel könnyedén takarítható, valamint nyom nélkül eltávolítható bármely felületről.
Medence körül, a teraszon vagy csak a lépcsőkön, ahol nem áll folyamatosan a víz diszkrét, de hatékony csúszásmentességet biztosít a család számára.
A bevonat alkalmazható a csúszós kerámián, természetes köveken, faburkolatokon, fémen, linóleumon, üvegen és más egyéb padlóburkolatokon, csempéken, ahol mezítláb vagy cipővel közlekednek.
Kosz és vízlepergető, környezetbarát és nem változtatja meg a felületet.
http://csuszasgatloszalag.hu/eversafe-csuszasgatlo-bevonat
3) AquaSafe és GUMISZERŰ CSÚSZÁSGÁTLÓ SZALAGOK
Ezek az öntapadós szalagok a dörzsfelületű szalagjainknál lágyabb tapintásúak, melyet mezítlábas használatra szoktunk javasolni, így medence körül, vagy medence-kilépőre megfelelő lehet, hiszen így nem sérti meg a bőrfelületet, mégis csúszásmentességet biztosít.
De persze a normál/fokozott vagy extra érdességű, dörzshatású szalagok is megfelelőek teraszok, lépcsők biztonságos felületének kialakításához.
Felhelyezésük egyszerű, gyors.
Látogasson el oldalunkra megtekinteni, milyen színekben és méretekben kaphatóak e szalagjaink:
http://csuszasgatloszalag.hu/termekei…/csuszasgatlo-szalagok
4) ÉLVÉDŐ - CORNER GUARD ÖNTAPADÓS PROFIL
A medencéből kilépve könnyen megcsúszhat az ember, ilyenkor fájdalmas sérülést tud okozni a lépcső éle.
Ezek megelőzésére tökéletes segítséget nyújtanak a több színben is kapható élvédők, melyek öntapadó felületükkel tartósan rögzülnek a lépcső vagy medence széléhez, így képezve egy puhább, de stabil élet.
Ez a megoldás bel- és kültéren egyaránt megállja a helyét falakon is.
http://csuszasgatloszalag.hu/innovativ-elvedelem
5) USZODAI CSÚSZÁSMENTES SZŐNYEGEK
Antibakteriális uszodai csúszásgátló szőnyegeink kiválóan alkalmazhatóak uszodákba, wellnessekbe, szaunákba és öltözőkbe. A szőnyegek telepíthetőek kültéren és beltérben egyaránt. A szőnyegek felületi kialakítása miatt könnyedén elvezeti a vizet, ezáltal biztosít csúszásmentes felületet, valamint mezítláb történő közlekedés esetén is kényelmes járást eredményez.
A szőnyegek meleg hatásúak és kényelmes járást biztosítanak mezítlábas közlekedés esetén is.
3 féle kivitelben kapható: laguna, ultima, modena, melyeket megtekinthet oldalunkon:
http://csuszasgatloszalag.hu/tovabbi-csuszasgatlo-termekek
----------------------------------------------------------------------------------------
(Szükség esetén vállaljuk a szaktanácsadást, helyszíni szemlét, valamint a kivitelezést is)
---------------------------------------------------------------------------------------
Reméljük ezek alapján jobban átlátja, milyen megoldások vannak otthona biztonságossá tételére ebben az időszakban is!
További szép és csúszásmentes napot! :)
PhotoPhotoPhotoPhoto
2017. 08. 08.
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
A Forest & Ray Dental Hungary fogászati rendelő kirakatának felső üvegét fóliáztuk. Itt a cél a recepcióra beáramló zavaró erős fény tompítása volt. A fóliákra és a telepítésre garanciát vállalunk.

https://csuszasgatloszalag.hu/termek/347
PhotoPhotoPhoto
2017. 04. 13.
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Az Ariadné vakvezető rendszer működik

Az Óbudai Egyetemen kifejlesztették a világviszonylatban is új vakvezető rendszert. Az Ariadnét április 4-én mutatták be a Bécsi úti épületben. A látássérültek akadálymentes közlekedésére egy elektromos érzékelővel ellátott vakbotot fejlesztettek ki, amely egy speciális vezetőcsíkot követve hangjelzéssel, vagy rezgéssel jelez használójának. A rendszer a sikeres tesztelés után, jelenleg szabadalmaztatási eljárás alatt áll.
Add a comment...

Post has attachment
Nem is gondolnánk, hogy mekkora problémát okoz idős és mozgáskorlátozott emberek számára, például egy szimpla befőttes üveg tetejének lecsavarása. Sok egyéb hasznos tulajdonság mellett a Tenura termékcsalád egyik darabja, ebben nyújt nagy segítséget. Büszkék vagyunk rá, hogy már megvásárolhatóak új TENURA biztonsági termékeink!
Add a comment...

Post has attachment
Napjainkban értékeink és biztonságunk védelmére sajnos fokozottan oda kell figyelnünk. Cégünk megoldást nyújt, hogy nyugodt szívvel biztonságban tudjuk életünket, szeretteinket, értékeinket, illetve megóvjuk üzletünket, otthonunkat a rablások okozta károktól.
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A következő posztunkban azoknak szeretnénk megoldást javasolni, akik most, fagyos időben csúszóssá váló kültéri lépcsőjüket, kerti közlekedőt, vagy a bejárathoz vezető útvonalat szeretnék biztonságossá tenni.
A legtöbb csúszásmentesítő termékkel szemben csúszásgátló lemezeinknek előnyös tulajdonsága, hogy mivel csavarokkal rögzítjük, bármikor, akár fagypont alatt is szinte bármilyen felületen azonnal alkalmazható. A csúszásgátló lemez alapja egy rendkívül ellenálló acél elem, melynek felső felülete érdes, csiszolóvászon-szerű anyag.

Kapható síklemez, illetve L-alakú profil kivitelben. A lemezeket már hazai gyártásban is készítjük, az oldalunkon szereplő standard lemezeink árától sokkal kedvezőbb árfekvésben. Kérjen árajánlatot tőlünk és a megrendeléstől számítva pár napon belül legyártjuk Önnek egyedi csúszásgátló lemezét.

Testreszabott opciókért keressen minket elérhetőségeinken!

http://csuszasgatloszalag.hu/termek/39
http://csuszasgatloszalag.hu/termek/40
PhotoPhotoPhoto
2016-01-14
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
A képen látható hölgy nagyjából 0,4 mp múlva földet ér. Valószínűleg eltörik a csuklója, vagy az alkarja. Órákat tölt egy kórház baleseti osztályának várójában, majd begipszelik a kezét. Amennyiben a jobb keze törik el, körülbelül két hónapra ki fog esni a munkából, hiszen nem tud írni, nem tud a kezével dolgozni. Táppénzen lesz, a munkaadója kénytelen lesz helyettesítésről gondoskodni.

Nehézségei lesznek az öltözködéssel, a fürdéssel, a legegyszerűbb mindennapi teendőkkel. A következő hónapok során időt, energiát és pénzt kell áldoznia arra, hogy orvoshoz járjon, gyógytornára járjon...és lehet, hogy a keze soha nem fog már ugyanúgy működni, mint előtte. Nem kell neki levelibéka, hogy az időjárás változásait megjósolja, mert minden frontátvonulás előtt sajogni fog a csuklója.

Két doboz cigaretta árából tudtunk volna adni egy pár cipőre helyezhető csúszásgátlót, ami megakadályozta volna, hogy ez megtörténjen.
Szerintünk megéri.
Most akciós áron elérhető! Tekintse meg termékünket az alábbi linken, webes megrendelés esetén már akár holnap átveheti otthonában.
http://csuszasgatloszalag.hu/termek/205
Photo
Add a comment...

Post has attachment
MEGÉRKEZETT!!

http://csuszasgatloszalag.hu/termek/193

Megérkezett legújabb termékünk, az EverSafe csúszásgátló bevonat!
Ezt a bevonatot Neked ajánljuk, ha szeretnéd, hogy a padlód biztonságos legyen, könnyen takarítható, és ne csúfítsa el semmi a nagy gonddal kiválasztott burkolatot.
Csúszásgátló családunk legújabb tagja egy átlátszó kétkomponensű poliuretán bevonat, melyben apró műanyag szemcsék gondoskodnak a felület érdesítéséről. Rendkívül esztétikus, tartós, környezetbarát, könnyen alkalmazható.
További információkért látogass el weboldalunkra, vagy keresd bizalommal kollégáinkat!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded