Profile

Cover photo
Jhona siTINDAON
4 followers|10,559 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Jhona siTINDAON

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jhona siTINDAON

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
mantapsssss....
1
Arif Rahman's profile photo
 
yang main comment .. weee
Add a comment...

Jhona siTINDAON

Shared publicly  - 
 
TABUNGAN Dulu waktu jaman gue kecil banyak banget dah program2 Bank dah dikenalin sejak kecil (alias bibit loyalitas nih menurut gwa beberapa taon kedepan) Pokoke bahasanya ngajak wat pada nabung dah....
1
Add a comment...
In his circles
276 people
Have him in circles
4 people
rico bolon's profile photo
Febria Bali's profile photo
muhammad farhan's profile photo
Dayat Jinchuuriki's profile photo

Jhona siTINDAON

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Sing with heart.. i can receive it.. touching
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jhona siTINDAON changed his profile photo.

Shared publicly  - 
 
ok
1
Add a comment...

Jhona siTINDAON

Shared publicly  - 
 
Tahu gag sih lue,... ada Band rock n roll indonesia yang mendunia... jauh sebelum gaya alm. om Jimi Hendrix dengan style pake gigi sama maen gitar munggungin.. ada nih, gitaris handal jauh sebelum itu telah mengenalkan gaya i...
1
Add a comment...
People
In his circles
276 people
Have him in circles
4 people
rico bolon's profile photo
Febria Bali's profile photo
muhammad farhan's profile photo
Dayat Jinchuuriki's profile photo
Links
Contributor to
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Friends, Dating, A relationship, Networking
Relationship
Single