Profile cover photo
Profile photo
Goriška Brda
387 followers -
Brda - land of invigorating moments
Brda - land of invigorating moments

387 followers
About
Goriška's posts

Post has attachment

Odprte so prijave za Briško poroko, ki se bo letos odvijala 17.6.2017 z glavnim dogajanjem v renesančni lepotici Vili Vipolže. Tu bomo spremljali tradicionalno predajo neveste ženinu z zanimivimi in hudomušnimi igricami pred briškim prtonom, uradni del poroke in zabavni program. Postavili bomo tudi stojnice z briškimi izdelki za popestritev dogajanja in za poudariti domačnost in pristnost. Nato se bomo z nevesto in ženinom odpravili na odkrivanje briških vasi, njenih lepot in novih zgodb. Postanite tudi vi del briške zgodbe in se potegujte za naslov zmagovalnega para letošnje Briške poroke.

Pohitita, čas imata do 21. 2. 2017. Prijavnico izpolnita na spletni strani www.brda.si.


Post has attachment
Otroške predstave, ki imajo veliko vzgojno vrednost, saj so izvirne, čustvene, jezikovno bogate in otrokom privzgajajo pozitivne vrednote za vse življenje. Otroška domišljija nima meja, razvijajte jo skupaj z junaki iz Miškinega gledališča!

Miškina potepanja po Brdih!
Za otroke od 2. do 8. leta starosti (vrtec in prva triada osnovne šole).
1. abonmajska predstava: sobota, 8.10.2016 ob 17.00 - TRI KEPICE PROMETA
2. abonmajska predstava: sobota, 12.11.2016 ob 17.00 - ČUDEŽNI PRALNI STROJ
3. abonmajska predstava: nedelja, 18.12.2016 ob 16.00 - RUDOLF IN PRAZNIČNE KREMŠNITE

Cena posamezne predstave je 4,00 EUR. Cena abonmajske vstopnice za vse tri predstave pa le 10,00 EUR. Starši v spremstvu otrok BREZPLAČNO.

Nakup vstopnic:
* TIC Brda na Dobrovem, pon. - pet. od 9.00 do 17.00, sob., ned. od 10.00 do 18.00
* Vila Vipolže, tor. - pet. od 9.00 do 17.00, sob., ned. od 10.00 do 18.00 ali uro pred predstavo (samo v Vili Vipolže).
Vidimo se v Vili Vipolže!
Photo

V okviru mednarodne konference Global Green Destinations Day so na Ljubljanskem gradu razglasili najboljše prakse svetovnega in trajnostnega turizma. Slovenija je na svetovni dan turizma kot prva država na svetu prejela nagrado Zelena destinacija. Slovenija je tako bogatejša za osem novih dobitnic znamke kakovosti Slovenia Green Destination. S ponosom razglašamo, da je med njimi tudi destinacija Brda.

Post has attachment
Si želite briške gričke odkrivati na nekoliko drugačen način, v stiku z naravo, odmaknjeni od vsakdanjega vrveža in prometa? Med briške vinograde lahko zaidete s konjički.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Izbrali smo srečni par, ki se bo 18.6. poročil v Brdih! 

Post has attachment
Ali ste vedeli, da Vili Vipolže krasi potomka najstarejše trte na svetu? 

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded