Profile cover photo
Profile photo
Dødsbo Hjælpen - Rydning af dødsbo
1 follower -
Rydning af dødsbo, Dødsbo, dødsboer, Dødsbo købes, tømning af dødsbo, dødsbo Frederiksberg, dødsbo København, brugte møbler, antik.
Rydning af dødsbo, Dødsbo, dødsboer, Dødsbo købes, tømning af dødsbo, dødsbo Frederiksberg, dødsbo København, brugte møbler, antik.

1 follower
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Dødsbo købes og ryddes på Frederiksberg

Hos https://dodsbo-hjelpen.dk er vi specialister i rydning af dødsbo i området omkring Frederiksberg og vi tilbyder altid tilbyde en gratis og fair vurdering af dit dødsbo.
Vi har ryddet dødsboer i mere end 20 år, hvilket gør at du altid vil opnå en god service og pris på dit dødsbo.

Vi glæder os til at høre fra jer.
Photo
Photo
17/03/2018
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Dødsbo købes og ryddes
Add a comment...

Post has attachment
Dødsbo - Hvad gør man lige?

Vi har her samlet en lille guide indenfor dødsbo, som skulle være med til at gøre det mere overskueligt igennem processen

Hos dødsbo-hjælpen.dk er vi i profesionelle i alle aspekter indenfor dødsboer og giver altid gerne en hjælpende hånd med
Add a comment...

Post has attachment
Dødsbo købes
Vi køber dødsbo til nogle af DK bedste priser.
Vi er specialister i køb og rydning af dødsboer og giver altid en fair og gratis vurdering for dit dødsbo. Vi har over 20 års erfaring, hvilket vil sikre dig at du får en service ud over det sædvanlige.

Kontakt os nu på
50652222


Add a comment...

Post has attachment
Sådan får du hjælp til dit dødsbo!

En ulykke kommer sjældent alene, desværre…
Oven i sorgen over at have mistet et kært medlem af familien eller en anden nærtstående, så er der ofte mange praktiske ting som skal tages stilling til.

Denne guide er ment som en lille oversigt over de væsentligste ting at være bevidste om og tage stilling til, når det kommer til et dødsbo.
Hvilke muligheder har jeg?

Når du skal rydde et dødsbo, så har du kort sagt 2 muligheder. Du kan enten vælge selv at rydde det eller også kan du betale nogen for at komme og gøre det.

1. Professionelt firma
I dette tilfælde forudsætter vi, at du gør brug af en professionel virksomhed udefra, hvor det er helt gratis og uforpligtende at få et tilbud.

Begynd med at kontakte dem enten og fortæl kort om din situation. Du behøver ikke være nervøs for et eventuelt opkald til et firma, da den der besvarer vil være bevidst om omstændighederne.
Du kan derfor forvente en empatisk medarbejder som vil forsøge at finde frem til den bedste løsning for dig i netop din situation.
Typisk aftaler I en tid, hvor de kan komme ud og kigge på hvilke og hvor mange ting som skal ryddes. Med andre ord kommer de med et bud på, hvordan de vil løse opgaven.

2. Besigtigelse
Når I sammen har aftalt en tid som passer dig, så er det næste at få besigtiget selve dødsboet som skal ryddes.
Den professionelle har ofte mange års erfaring i at vurdere og det tager derfor sjældent særligt længe, før du har en idé om processen, herunder tidshorisont og økonomi.
En professionel virksomhed har naturligvis fuld forståelse for, at der kan være ting imellem, som du under ingen omstændigheder ønsker at skille dig af på grund af den personlige affektionsværdi.
Dette respekteres som en selvfølge og med naturlig diskretion.

3. Få et tilbud
Når I endeligt har fundet frem til de genstande og effekter, som du ønsker ryddet, så vil medarbejderen give dig et konkret tilbud.
Mange steder lægges der vægt på anstændighed og at begge parter derfor skal opleve det som en win-win situation. Også økonomisk.
Herefter er det sådan set bare at tage stilling.
Hvis du ikke synes om det tilbud du har fået, så takker du bare ´nej tak´ og så kan du eventuelt overveje at kontakte et andet firma.
Synes du derimod om det tilbud du har fået og takker ja, så aftaler I en dag og tidsrum som passer i din kalender og selve rydningen kan finde sted.

Husk du altid kan kontakte en anden virksomhed og få et tilbud, som du kan sammenligne med.

4. Rydning
På dagen hvor selve rydningen skal foregå, kommer medarbejdere fra virksomheden ud på den aftalte tid og rydder hele dødsboet eller hvad I nu har aftalt.
Alt dødsbo, herunder affald, bliver naturligvis ryddet og bortskaffet af medarbejderne under hensyntagen til standard miljømæssige procedurer.

5. Rengøring
Virksomheden vil altid forestå en lettere rengøring på og af stedet. I de tilfælde hvor der kan være tale om rengøring med henblik på eventuel salg af boligen, er det tilrådeligt at være ekstra opmærksom på kvaliteten af rengøringen.
Flere virksomheder som opkøber dødsbo tilbyder derfor også – som et muligt betalt tilvalg – at forestå den afsluttende rengøring.

6. Betaling
Når den aftalte rydning har fundet sted og er blevet afsluttet, så mangler I efterhånden kun at få afregnet det økonomiske mellemværende.

Standard er, at du betales kontant. Nogle virksomheder har dog også mulighed for at lave en straksoverførsel via bank eller sågar Mobile Pay til de som kan modtage på denne måde.
Afsluttende er det vigtigt at understrege, at der ikke findes dumme spørgsmål i denne sammenhæng. Det er derfor vigtigt, at du – og meget gerne tidligt i processen – får stillet de spørgsmål, som du finder er relevante for netop dig.
Held & lykke !


www.dodsbo-hjelpen.dk
https://plus.google.com/b/11166012495…/111660124958610409258
Add a comment...

Post has attachment
Vi hjælper folk med at rydde dødsboer til nogle af landets absolutte bedste priser. 
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded