Profile cover photo
Profile photo
Casimir Wernaart
134 followers -
Gepassioneerd over SEO, SEA, Social Media en Webontwikkeling. Eigenaar van Creative Circle.
Gepassioneerd over SEO, SEA, Social Media en Webontwikkeling. Eigenaar van Creative Circle.

134 followers
About
Casimir's posts

Post has attachment
Photo

Goedemorgen. Vraagje: de instelling waarvoor ik werk krijgt sinds enkele dagen een aangepaste url aangeboden voor hun Google+ pagina. Bij de informatie staat hoe ik een andere aangepaste url kan aanvragen (want deze is niet helemaal geschikt), maar ik mis klaarblijkelijk een aantal opties. Ik zie namelijk geen knopjes verschijnen naast "url claimen", zoals de informatie aan geeft. Ook in het tabblad "Over" en in de mail is er geen andere optie. Kan iemand hier wat meer over vertellen? Thanx.

Post has shared content
Matt Cutts is op dit moment SEO vragen aan het beantwoorden in India. En wij kunnen mee kijken en luisteren op de Hangout. Interessant voor iedereen, maar tot nu toe is het wel redelijk basis.
Matt Cutts is hanging out with 6 people right now in a live Hangout On Air!Nathan Johns, Sai vadlamani, Paul Ravindranath, Brian White, Vivaik Bharadwaaj, and Malik Mairaj

Post has attachment
Graag deel ik de Google+ Pagina van Creative Circle met jullie. Zoals bij ieder begin, zal ook dit door de tijd heen moeten gaan groeien. Hopelijk wordt het dusdanig interessant dat jullie ook deze pagina gaan volgen.

Informatie omtrent Internet Marketing (SEO, SEA, Social Media, Linkbuilding), Webontwikkeling (Joomla, Magento) en Grafische Vormgeving (Logo, Huisstijl, Drukwerk). En heb je zelf een relevantie pagina die de moeite waard is, laat het ons weten.

Post has attachment
Vandaag deel twee van de driedaagse Sharepoint 2010 training mogen ondergaan. Na een ietwat slome start gisterenochtend, zat het tempo er vandaag goed in. Veel leuke en nieuwe toepassingen voor elkaar gekregen vandaag. Het is goed dat SP 2010 afgestapt is van allerlei losse Web Parts. In feite is SP 2010 een grote Wiki waarin je vanaf deze versie iets sneller en gemakkelijker content kunt toevoegen aan je pagina's. Mooi om te zien. Morgen worden de hoofdstukken Permissies en Workflows aangesneden. Het eerste is zeer nuttig en het tweede is zeer welkom. Op dit moment is dat allemaal te statisch bij ons en ik ben benieuwd hoe goed dit gaat weken. Op naar de laatste dag.
Photo

Post has attachment
Wordt jouw website bijna niet gevonden met Google? Wil je meer bezoekers naar je webwinkel trekken om zo de omzet te vergroten? De antwoorden kunnen gevonden worden op het vakgebied van Online Marketing oftewel Internet Marketing. Zoekmachine Optimalisatie (SEO) is een onderdeel van dit marketinggebied. Met SEO wordt er getracht om je website zo optimaal mogelijk in te richten dat Google je daarvoor gaat belonen. Zo simpel is het in feite. Er zijn echter 200 tot 300 grote en minder grote aandachtsgebieden waarop jij je kunt focussen.

Ook het naadje van de kous willen weten op het gebied van SEO? Kom dan op 11 oktober naar de SEO Training in Tilburg. Een hele dag SEO waarbij we, afhankelijk van het instapniveau, de meest belangrijke aspecten bespreken en best practices laten zien. In samenwerking met GJ-R Webdevelopment zal deze training gegeven worden. Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je nu nog aan via http://www.zoekmachinetraining.nl en krijg teven 10% korting op het cursusbedrag van 250 euro. Ik zie je graag dan.

Post has attachment
Een handige manier om je kennis te delen is via AddThis. Op http://www.addthis.com kun je alles dusdanig instellen dat het daarna een kwestie is van knippen en plakken. Zet het vervolgens op een of meerdere pagina's van je website en bezoekers kunnen deze content gemakkelijk delen met anderen op bijvoorbeeld Twitter, Facebook, Hyves, LinkedIn, Xing, etc.

Dit is een testje om te bezien wat AddThis vervolgens aan Analytics weergeeft. Middels je account bij deze aanbieder kun je bijhouden wat er allemaal gedeeld wordt en door middel van welk medium. Ik zal het eens gaan bekijken :)

De dag was weer interessant te noemen. David Booth heeft de gehele dag kunnen praten over Google AdWords @ het Google Engagement Event 2011 in Utrecht. Veel opgestoken van Remarketing. De rest was redelijk basis maar wel met enthousiasme en humor verteld.
Volgende stap: certificering binnenhalen.
Ook interesse in een AdWords Campagne? Laat het mij weten op info@creativecircle.eu


Creative Circle start per 11 oktober 2011 in samenwerking met GJ-R Webdevelopment met maandelijkse zoekmachine trainingen! Wij zullen starten met een algemene Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Training waarin het vakgebied van de zoekmachine optimalisatie wordt uitgelicht.

De cursus van 11 oktober aanstaande zal plaatsvinden op de Kaapkoloniestraat 31 te Tilburg, van 09:00 – 12:30 en van 13:00 tot 17:00 inclusief lunch. Kosten bedragen 250,- euro per persoon. Heeft u interesse, meldt u dan alvast aan via info@creativecircle.eu voor 4 oktober aanstaande.

Tevens zullen wij trainingen aanbieden specifiek gericht op Zoekmachine Optimalisatie voor webwinkels en een training welke zoekmachine optimalisatie zal combineren met het Joomla CMS.

Post has attachment
Dan volgt nu de eerste Google+ status update. En waarom dan niet meteen de vraag stellen of jullie mijn organisatie willen aanbevelen aan de rest van de community.

Ga daarvoor naar http://www.creativecircle.eu en klik daar op de +1 van Google Plus. Zie het als de I Like van Facebook. Alvast bedankt en tot snel.
Wait while more posts are being loaded