Profile cover photo
Profile photo
istván Tóth
About
Posts

Post has attachment
#légcsatorna #légcsatornaárak #légtechnika #légtechnikaicső #spikocső #spikocsőárak

Légcsatorna gyártás, spiko cső gyártás:

Komplett munkák esetén az általunk nem gyártott légtechnikai elemek (pl. tűzcsappantyú, visszacsapó szelep, különböző rácsok, motorok) beszerzését is megoldjuk.

Minőségpolitikánk nem enged meg határidő csúszást a gyártásban, a visszaigazolt határidőket minden esetben betartjuk.

Partnerek vagyunk a napi gyártás-szerelés költséghatékony megvalósításában. A napi felmérés alapján történő gyártás esetén a felesleges, téves megrendelések elkerülése, a munka ütemezésének hatékonyabb átláthatósága, a költségek tervezése valósítható meg.

olvasson tovább: http://ryngbt.hu/
Add a comment...

Post has attachment
#légtechnikaicsövek #légtechnikaicsövekárak #spirálkorcsetcső #hőszigeteltcső #horgonyzottlemez

Elsők között volt hő és füst minősítésű EMI engedélyünk, így az ilyen minőségű termékeket is gyártájuk, ezekről teljesítménynyilatkozatot adunk.

Régi jó partneri viszonyban álló cégekkel havi egyszeri gyűjtőszámlás megállapodásunk van. Rugalmasak vagyunk arra nézve is, hogy az esetleg utólag leadott, rendelésből kihagyott idomokat mindig megpróbáljuk az elsődlegesen leadott rendeléssel együtt elkészíteni, elkerülve a szerelés leállását, illetve a kétszeri szállítás költségét.

Mindent el tudunk készíteni ami horganyzott lemezből legyártható. (pl. szellőző szekrények, lábazati hangcsillapító, fancoil dobozok, bármilyen doboz, Ko anyagból kéménybéléscsövek)

A félreértések elkerülése végett a felső menüsorban található kiírólapok segítenek a megrendelések leadásában, a rajzokon lévő betűvel jelölt adatok sorrendje sokszor meghatározó! (pl nem mindegy, hogy egy könyöknek melyik oldala a nagyobb)

Olvasson tovább: http://ryngbt.hu/
Add a comment...

Post has shared content
#fűtésszerelés #fűtésszerelő #fűtésszerelésárak

A fűtésszerelő munkájára Budapesten és Pest megyében akkor szükséges, ha például radiátort szeretne felszereltetni. Mivel kevesen értenek ehhez, szükséges, hogy a megfelelő szakembert találja meg ennek elvégzésére. A fűtésszerelő Budapesten és Pest megyében olyan esetekben is hívható, ha problémát észlelt például a kazán vagy a gáztűzhely működése közben. Nagyon fontos, hogy ilyen esetben azonnal hívjon minket, hogy a lehető leghamarabb ki tudjuk küldeni kollégánkat. Amennyiben egy teljes rendszert szeretne kialakítani vagy felújítani, akkor is a fűtésszerelő kollégáink az Ön rendelkezésére állnak Budapesten és Pest megyében. Amennyiben fűtésszerelőt, gázszerelőt keres a probléma megoldására, forduljon hozzánk bizalommal, rövid idő alatt megoldjuk az előállt problémákat.

Olvasson tovább: https://unio-epuletgepesz.hu/szolgaltatasaink/futesszereles
Add a comment...

Post has shared content
#gázszerelő
Szakemberünk, ha szükséges, akkor a helyszíni tisztítással, szereléssel megoldja a gáztűzhely javítást, gázsütő cserét. Gáztűzhely szerelés és gázsütő szerelés befejezése után ellenőrizzük a készüléket és meg győződünk róla, hogy minden helyen megfelelően működik, tömít és nincs-e gázszivárgás.

Gáztűzhely szerelést vagy gázsütő szerelést végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a gáztűzhely javítás és gázsütő javítás gyors, pontos és megbízható elvégzését.

Olvasson tovább: https://unio-epuletgepesz.hu/szolgaltatasaink/gaztuzhelyek-fozolapok
Add a comment...

Post has shared content
#vízszerelő #vízszerelés #vízszerelőárak

A vízszerelés során teljes vízhálózat kiépítést végzünk. Egyeztetés és a munka felmérést követően önnek a megállapodásba foglalt időtartam alatt jó minőségű anyagokkal kiépítjük a fürdőszoba, lakás vagy egyéb vízhálózatát. Megugrott a vízfogyasztása? Hívjon most a vízszerelés kapcsán, hogy kiderítsük mi a hiba a vízhálózatban és megszüntessük a magas vízszámlával járó meghibásodást.

Kinek ne járt volna már vízszerelő az otthonában. Sajnos a tapasztalatok szerint van aki rossz száj-ízel és emlékekkel várják újra a vízvezeték szerelő-t és mások már a telefonos ajánlatkérés alkalmával is elég bizalmatlanok. Ez nem is csoda hiszen a vízszerelő árak között is nagy lehet a különbség és akkor még az egyes vízvezeték szerelő kollégák hozzá állásáról nem is beszéltünk. Éppen ezért mi már az árak kialakításával és fixálásával is próbálunk a segítségére lenni.

Olvasson tovább: https://unio-epuletgepesz.hu/szolgaltatasaink/vizszereles-
Add a comment...

Post has shared content
#gázkonvektorszerelés #konvektorszerelés #gázkonvektorszerelő #konvektorszerelő

· konvektor vagy fali fűtő nem marad égve

· konvektor vagy fali fűtő kikapcsol

· konvektor vagy fali fűtő lángja túl kicsi vagynagy

A gázkonvektorokkal akár az egész lakás fűthető. Egy gázkonvektor általában egy lakóhelyiség fűtésére alkalmas, de némi kompromisszum segítségével egy nagyobb teljesítményű konvektorral, akár nagyobb részeket is felmelegíthetünk. Anyagát tekintve kétfajtát különböztetünk meg, az öntöttvasból és a lemezből készülteket.Öntöttvasból inkább a régebbiek készültek, de még ma is megtalálhatók, azonban drágábbak, mint a lemezes társaik. Előnyeik, hogy nem pattognak, és esztétikailag is kedvezőbb hatást keltenek.

Tovább bonthatjuk a gázkonvektor típusokat parapetes és kéményes elrendezésük alapján.

Olvasson tovább: https://unio-epuletgepesz.hu/szolgaltatasaink/konvektorok-
Add a comment...

Post has shared content
#vízmelegítőjavítás #vízmelegítőszerelés #vízmelegítőkarbantartás #cirkókarbantártás #cirkójavítás

A hazai társas házaknál, paneleknél és családi házaknál a legelterjedtebb meleg víz előállítási mód a gázfűtésű vízmelegítők alkalmazása, ami lehet mono melegítő, vagy kombi-cirkós megoldású is. Minden esetben a készülék folyamatos, éves használatú, de érdemes az éves karbantartást elvégeztetni. Nagy figyelmet igényel az időben elvégzett vízmelegítő javítás is.

Vállaljuk vízmelegítők, cirkók tisztítását,karbantartását, cseréjét és időszakos ellenőrzését.

Leggyakrabban előforduló hibajelenségek:

Olvasson tovább: https://unio-epuletgepesz.hu/szolgaltatasaink/vizmelegitok-cirkok
Add a comment...

Post has shared content
#klímaérd #klímaszázhalombatta #klímaszigetszentmiklós #klímahalásztelek #klímabudaörs

Ingyenes felmérés keretében segítünk Önnek a megfelelő teljesítményű és típusú Panasonic, Mitsubishi, Gree, Fischer klímaberendezés kiválasztásában, optimális helyének meghatározásával. Felmérjük a szükséges hűtő/fűtő teljesítményt, a beltéri és kültéri egységek legoptimálisabb helyét – figyelembe véve az esztétikai szempontokat is, felmérjük a cseppvíz elvezetésének legegyszerűbb és legjobb nyomvonalát, az elektromos hálózat terhelhetőségét és a rákötés legegyszerűbb módját.

Olvasson tovább: https://tc-klima.hu/
Add a comment...

Post has shared content
#klímaszerelésérd #klímszereléshalásztelek #klímaszerelésBudaörs #klímaszerelésszigetszentmiklós #klímaszerelésszázhalombatta

A klíma kiválasztás megfelelő szakértelmet kíván, több tényezőtől függ az adott helyiség hűtési igénye (tájolás, üvegfelületek, azok árnyékolása, épületszerkezetek fajtája és tájolása, külső-belső hőterhelés, stb) .
A szakmai ismeret hiányában valószínűleg az adott helyiségbe túl kicsi, vagy feleslegesen nagyteljesítményű készülék kerül kiválasztásra, ami az üzemelésben anyagi többletköltséget eredményez.
A kültéri-és beltéri egységek elhelyezésének vannak műszaki feltételei és határai (beltéri- és kültéri egységek távolsága és elhelyezhetősége, hűtőkör nyomvonala, cseppvíz elvezetés, elektromos táplálás amit a helyszínen az ingyenes felmérés keretében vizsgáljuk.

Olvasson tovább: https://tc-klima.hu/
Add a comment...

Post has shared content
#klíma #klímaszerelés #klímabeszerelés #klímakarbantartás #klímatisztítás #klímatelepítés

A beépítés kizárólag minőségi szerelési anyagokkal történik, így elkerülhetőek a felesleges javítási költségek a későbbiekben.
A készülékek beépítése a beltéri és kültéri egységek helyének pontos meghatározásával kezdődik, figyelembe véve, hogy a hozzájuk vezető csővezetékek “akadálymentesen” megközelíthessék a gépeket. Erre általában már az előzetes ingyenes felmérés alkalmával sor kerül. A helyek kiválasztása után kezdődik az egységek összekötésére szolgáló csövek és vezetékek helyének kialakítása, valamint az átvezető furatok kialakítása.

Olvasso tovább: https://tc-klima.hu/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded