Profile cover photo
Profile photo
Puan Dania
148 followers
148 followers
About
Puan's posts

Post has attachment
PAKEJ PELAMIN KANOPI
“Tiada apa yang lebih bermakna buat kami sekiranya dapat merealisasikan impian anda untuk menjadikan majlis anda sesuatu yang lebih istimewa & meninggalkan kenangan terindah buat di abadikan dalam ingatan sepanjang hayat!” Kami tidak menyediakan tempahan un...

Post has attachment
Pakej dewan Ayu di kuala lumpur


Post has attachment
Pakej Nikah Shahida Ampang
  Majlis pernikahan untuk shahida dilakukan secara ringkas di masjid bandar baru ampang. perkhidmatan yang shahida ambil dengan pihak kami ialah  katering 100pax make up nikah gubahan hantaran 9 dulang walaupun tempahan yang dilakukan dalam masa 4 hari sebe...

Post has attachment
HANTARAN GUBAH SEWA MURAH
Ini dia pada mereka yang takde masa nak fikir atau siapkan gubahan hantaran.. Kami bagi penyelesaian pada anda.. Jom tempah sewa gubahan hantaran senang je.. Semua dah siap sedia,,anda cuma bagi barang yang nak digubah sahaja. Harga murah murah untuk hantar...

Post has attachment
Pelamn pakej rumah
Majlis perkahwinan diadakan di hulu langat. Pengantin ana dan salleh memilih pakej rumah by butik pengantin dania Pakej Rumah Pelamin rumah (bawah khemah) Baju sanding Lp Make up Sanding Aksesori lengkap walkway pintu gerbang tambahan make up nikah whatsaap...

Post has attachment
Mini pelamin Budget fresh flower
Pelamin yang sy tertinggal dah lama tak upload pelamin ini..sebabnya saya masuk hospital. Jadi krew sendiri turun padang buat pelamin ini.. mini pelamin fresh flower yang ada bunga daisy,kekwa pelbagai warna untuk majlis tunang yang diadakan di keramat (kal...

Post has attachment
Full pakej nazira di puchong
pakej lengkap 1000 pax rm16900 diadakan di puchong. bertemakan warna peach katering khemah, pelamin, baju design baru, make up, pa system dan photographer butik pengantin dania

Post has attachment
Pelamin Tunang pink & Turqoise
Dapatkan pakej pertunangan dari kami Butik Pengantin Dania nak mini pelamin sahaja pun boleh.. nak make up tunang sahaja pun boleh atau lagi senang ambil Pakej pertunangan terus Super budget.. Majlis diadakan di ampang di dewan orang ramai. Tema pilihan pen...

Post has attachment
PAKEJ SANDING MALAM BERINAI
Majlis
berinai kecil lazimnya diadakan pada sebelah petang kira-kira tiga malam
sebelum majlis perkahwinan dilangsungkan. Bakal pengantin perempuan akan
dihiasi dan duduk di atas pelamin dengan persalinan umpama seorang puteri
raja. Majlis ini akan ...

Post has attachment
PELAMIN NIKAH TENGKU AMPUAN BUKIT JELUTONG
Pakej Perkahwinan Bajet,  Pakej Perkahwinan Murah,  Pakej Pertunangan Bajet,  Pelamin Simple 2016,  Pakej Perkahwinan Bajet BERMINAT???? segala sebut harga boleh lengkapkan form yang pihak kami telah sediakan. pelamin nikah di tengku ampuan bukit jelutong d...
Wait while more posts are being loaded