Profile cover photo
Profile photo
Sparks Haarlem
4 followers
4 followers
About
Sparks Haarlem's posts

Post has attachment
Via de mail kwam een aantal foto's binnen van een honkbalwedstrijd uit begin jaren 80. Herken jij een aantal spelers? En weet jij tegen wie Sparks hier speelde?

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Maar liefst tien speelsters van Sparks Haarlem zijn opgenomen in de voorlopige EK-selectie van het Nederlands softbalteam.

Post has attachment

Post has attachment
Contributies innen, jaarrekeningen opmaken, bankzaken regelen, sponsorinkomsten verwerken, Sparks-penningmeester Timo Baas is er maar druk mee. Geheel terecht dus, dat hij is genomineerd als Penningmeester van het Jaar 2015. Stem Timo! Als blijk van dank voor zijn inzet, maar ook omdat de club er 2.500 euro mee kan verdienen.

Post has attachment
De eerste prijs van het seizoen is binnen voor de softbalsters van Oolders Omaco Sparks Haarlem. In Enschede won de regerend landskampioen gisteren de 32e editie van het Mastenbroektoernooi. Aan het toernooi deden verschillende nationale en internationale topteams mee. De honkballers van dezelfde club moesten het in de finale afleggen tegen de stadsgenoten van DSS.

Post has attachment
Sparks Haarlem-voorzitster Sandra Nypels is genomineerd voor de titel AD Clubheld. Zet Sandra in het zonnetje, en help Sparks en passant 25.000 euro winnen. Stem vandaag nog!

Post has attachment
Ju-Sports, de officiële distributeur van adidas in Europa, is de nieuwe off-field-kledingsponsor van honk- en softbalvereniging Sparks Haarlem. Het bedrijf voorziet het eerste damessoftbalteam van de Haarlemse club van kleding uit de nieuwste adidas Baseball-collectie.

Post has attachment
Staat de nieuwjaarsborrel al in je agenda? Zondagmiddag 11 januari brengen we een toost uit op het nieuwe seizoen!
Wait while more posts are being loaded