Profile cover photo
Profile photo
Free School
7 followers -
Educatie Democratica
Educatie Democratica

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
KidzClub Abonamente Free School
Puteti opta pentru unul dintre abonamentele noastre lunare:
In plus, Free School da posibilitatea parintilor sa aduca mancare personala de acasa pentru copiii lor.
 
1. Abonament Short – interval orar 08.00 – 12.30 – 700 Ron
Zilnic : Luni-Vineri
Mic dejun (optional)
Gustare* fructe/legume la ora 10.30
2. Abonament Long  – interval orar – 08.00 – 17.30 – 900 Ron
Zilnic : Luni-Vineri
Mic dejun (optional)
Gustare* fructe/legume la ora 10.30 si 16.30
Masa de pranz** la ora 12.30 in sistem catering/mancare personala
*Gustarile de fructe/legume de la ora 10.30 respectiv 16.30 sunt incluse in abonament.
**Masa de pranz de la ora 12.30 in sistem catering nu este inclusa in abonament. Se poate opta pentru mancare adusa de parinti.
Suntem deschisi in intervalul orar 08.00 – 18.00 de luni pana vineri. In weekend-uri organizam spectacole pentru copii/zile de nastere/ateliere.
Free School este deschisa pe tot parcursul anului (septembrie – august), cu exceptia vacantelor de Paste (o saptamana), Craciun (2 saptamani) si a sarbatorilor legale.
De asemenea, in ultima saptamana din luna August Free School se inchide pentru lucrarile de curatenie si dezinfectie anuale.
Daca gasiti interesant conceptul si doriti sa va alaturati, contactati-ne pentru a primi o oferta personalizata. e-mail: contact@freeschool.ro sau tel: 0745.244.346.
Intr-o era in care se doreste schimbare pe toate planurile, isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult si pe sectiunea educatiei, conceptul de ALTERNATIV. Diversitate in educatie, descoperirea calitatilor unui copil si explorarea lor, centrarea pe copil, oferirea unui spatiu cat mai prietenos si nu in ultimul rand calitatea educatorului/profesorului, sunt unele dintre cele mai importante aspecte cand vine vorba de sistem alternativ in educatie.
Concepul Free School s-ar defini in linii mari ca fiind un loc unde educatia se reinventeaza, unde copilul se simte ca acasa prin continuitatea mediului familial, unde se intalneste cu prietenii sai, ca impreuna sa mearga in fiecare zi pe acest fir al vietii numit CUNOASTERE/DESCOPERIRE prin experiment si prin propriile trairi. Alaturi de ei, sunt indrumatorii – adulti cu diferite pregatiri gata sa-si ofere ajutorul si cunostintele dobandite – care fac parte si ei din categoria de prieteni ai copiilor de la Free School.
In functie de varstele copiilor, se organizeaza activitati special concepute pentru a veni in intampinarea dezvoltarii lor cat mai natural cu putinta, fara presiuni, fara recompense si concurenta.
Free School fiind un loc auto-guvernator, saptamanal, se tine intalnirea de grup la care participa toti membri staff si copiii. Aici are loc stabilirea bunului mers al lucrurilor, stabilirea limitelor, a regulilor (urmate de catre toti participantii, fie copil sau staff), a cursurilor, activitatilor, dar si problemele ce apar pe parcurs – remediere de conflicte, certuri intre copii si rezolvarea lor. Tot ce se dezbate in cadrul acestor intalniri saptamanale se finalizeaza prin supunere la vot a deciziei luate si punerea ei in caietul de reguli Free School pentru a fi urmate.
Spatiul Free School este amenajat cu suflet, imobilul are o suprafata de 280 mp si beneficiaza de o curte generoasa de 300 mp, departe de zgomotul si poluarea orasului, la 2 km de centura de Vest a Bucurestiului, in Dragomiresti Vale Str. Narciselor Nr. 3 Ilfov 077095. La noi se ajunge fie cu masina personala, fie cu maxi-taxi de la statia de metrou Gorjului. La cerere, se poate pune la dispozitie transport mini-bus pentru grupuri de minim 8 copii.
Daca gasiti interesant conceptul si doriti sa va alaturati, contactati-ne pentru a primi o oferta personalizata. e-mail: contact@freeschool.ro sau tel: 0745.244.346.
KidzClub Abonamente
KidzClub Abonamente
freeschool.ro
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Atelier Biblioteca Nationala
21 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Magia Emotiilor 2
39 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded