Profile cover photo
Profile photo
Najem kombija Slovenska Bistrica, KOMBI.RENT, Aleš Tomažič s.p.
Cena najema: 45,00 Eur na dan. Možni dnevni, večdnevni, tedenski ter mesečni najemi - 070/525-094
Cena najema: 45,00 Eur na dan. Možni dnevni, večdnevni, tedenski ter mesečni najemi - 070/525-094
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Pri www.kombi.rent smo se odločili, da vam olajšamo najem kombijev kar se da najbolj. Našim uporabnikom omogočamo različne prevzemne lokacije. Pri nas ne rabite skrbeti, kako boste prišli do kombija, saj vam kombi pride vedno nasproti. Prevzemne lokacije: Maribor, Celje, Slovenska Bistrica, Ptuj.
Add a comment...

Post has attachment
Imate naročeno novo pohištvo? Razmislite, preden plačate prodajalcu tudi prevoz. Zakaj ? Če imate čas dežurati doma in čakati na milost dostave, potem je to prava izbira. Če pa bi radi svoj čas izkoristili maksimalno, pa poskrbite sami za svoj prevoz. Vaš čas je dragocen, nikar ga ne zapravite za čakanje.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zakaj ne bi bili pravi mojster pred taščo in se na družinski piknik ne bi odpravili kar s tovornim kombijem za spremembo? Predstavljajte si svojo družino sredi neokrnjene narave, pa vendar z vsem razkošjem in udobjem, ki se spodobi za vsak piknik. Odprite stranska vrata, naložite ležalnike, žar za pečenje, oglje, stole, mize, hladilne torbe, na tono hrane in pijače, … pa naj se prijetna zabava v naravi začne.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Če je le možno, vam Kombi.Rent svetuje, da prevoz svojih stvari opravite sami. Noben prevoznik, naj bo popolni tujec ali najbližji sorodnik ne bo na vaše stvari pazil tako, kot bi pazili vi. Nihče ne čuti prave vrednosti tako kot lastnik. Bodite zraven pri nakladu vaše nove mize in sigurno ne bo nobene reklamacije. Če je možno, zakaj si ne bi torej prihranili malo živcev in se izognili dodatnemu stresu?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Z vozili Kombi.Rent ne rabite skrbeti, po kateri cesti se boste peljali do cilja. Na vseh vozilih so nameščene slovenske in avstrijske vinjete. Da bo poraba še manjša, so vsa vozila na diesel gorivo, prav tako vam je na voljo tempomat in 6 prestava. Hranite gorivo, vozite po predpisih in v manjših obratih in se tako izognite višjim stroškom porabe goriva, pa še varnost med vožnjo bo na prvem mestu (tako vas, kot vašega tovora).
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Potrebujete kombi vsak drugi dan? Pa še to le za nekaj ur? Zakaj bi se odločili za veliko investicijo nakupa lastnega kombija? Pripravite povpraševanje, pošljite na info@kombi.rent in pripišite še vašo telefonsko številko. V veselje nam bo sodelovati z vami in prispevati vaši poslovni rasti.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded