Profile cover photo
Profile photo
Syuraa Rashid
I am a Exostan .
I am a Exostan .
About
Posts

Post has attachment
Raya. Raya. Raya
Raya. Raya. Raya
syuraa-rashid.blogspot.com

Post has attachment
Raya. Raya. Raya
Hi. Agak agak boleh tak SR update pasal Raya? Baru harini berkesempatan nak bukakn blog tu yang idea mencurah curah. Alaaa raya kan sebulan sporting ah sikit kan (ayat kerek) . Okeyy tahun ni raya pertama memang hambar giloo. Entahh maybe sebab bila makin m...
Raya. Raya. Raya
Raya. Raya. Raya
syuraa-rashid.blogspot.com

Post has attachment
Boleh tolong?!
Lappy gila.
Lappy gila.
syuraa-rashid.blogspot.com

Post has attachment
Lappy gila.
Hi. Fuhh lama gila SR tinggalkan dunia blog. Nak kata buzy dengan form6 tak jugak. Hahhaha semuanya sebab lappy. Sakitnyaa hati. Asal bukak je mesti mati.Bengang pown ye. Terpaksa lah bukak blog dekat sekolah. Sedih wei.Harap gila lappy okeyy balik kalau te...
Lappy gila.
Lappy gila.
syuraa-rashid.blogspot.com

Post has attachment
Ade sesiapa nak jual buku form6 penggal 1 tak?Pm kat fb ye.
Form6 susah.
Form6 susah.
syuraa-rashid.blogspot.com

Post has attachment
Form6 susah.
     Hi. Kadang kadang dalam otak ni asyik fikir nak berhenti dari form6 je. Setiap kali rasa susah mesti benda tu selalu jadi penyebab untuk berhenti. Tak konfiden betul SR ni. Entahlah. Maybe disebabkan faktor orang suka nak judge kata form6 ni susah. Ter...
Form6 susah.
Form6 susah.
syuraa-rashid.blogspot.com

Post has attachment
Hanya manusia biasa.
Busy dengan problem.
Busy dengan problem.
syuraa-rashid.blogspot.com

Post has attachment
Busy dengan problem.
      Hi. Fuhh dah lama tak update blog. Kekadang bila tengah sedih ke perlukan kawan untuk share masalah akhirnya selalu pendamkan je. Nak tulis dekat blog takut nanti masa tengah sedih je luahkan perasaan lepastu esoknya bila hati ni dah okeyy tetiba malu...
Busy dengan problem.
Busy dengan problem.
syuraa-rashid.blogspot.com

Post has attachment
Orientasi Form 6.
     Hampeh. Teruk. Lagi menyakitkan hati. Tu je aku nak cakap sepanjang aku orientasi. Maybe aku sorang je yang rasa macam tu sebab aku selalu sakit sepanjang 2 minggu ni dan lebih penting ade orang cuba nak cari gaduh. Takde satu pun pengalaman yang baik ...
Orientasi Form 6.
Orientasi Form 6.
syuraa-rashid.blogspot.com

Post has attachment
Nah baca. Aku harap korang boleh terima apa yang aku cuba sampaikan. Tak perlu nak gaduh gaduh.
Haters Group Kaki bahan kpop .
Haters Group Kaki bahan kpop .
syuraa-rashid.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded