Profile cover photo
Profile photo
AVBS Credit
16 followers -
Apeleaza la serviciile specializate ale consultantilor AVBS Credit.
Apeleaza la serviciile specializate ale consultantilor AVBS Credit.

16 followers
About
AVBS Credit's posts

Post has attachment
Mulțumim, Asociatia Romana a Brokerilor de Credite, pentru acest interviu cu +Valentin Anghel, fondator și owner AVBS Credit!

„Vrem să realizăm 25% din cota de piață financiară a creditelor vândute în România în următorii doi ani.

Ne dorim să încurajăm spiritul antreprenorial în rândul tinerilor brokeri, care au un potențial de dezvoltare fantastic, și vrem să deschidem francize în toate orașele din România, nu doar în zonele importante ale țării. Și, de ce să nu recunosc, avem ambiția de a ne extinde la nivel internațional, cu precădere în zonele economiilor emergente.”

Post has attachment
AVBS Credit, una dintre primele companii de intermedieri credite bancare si non-bancare din Romania, sarbatoreste, luna aceasta, 10 ani de activitate si performanta. Fondata in mai 2007 de catre Valentin Anghel, compania se afla, in prezent, pe locul I ca cifra de afaceri in topul companiilor cu capital 100% romanesc in domeniul brokerajului bancar, si pe locul al II-lea in privinta tranzactiilor intermediate, dupa o companie cu capital strain.


Post has attachment
Pentru IMM-urile și PFA-urile cu cifre de afaceri anuale mai mici sau egale cu suma de 500.000 de euro și cu două situații financiare încheiate, anumite instituții bancare din România au scos pe piața financiar-bancară mai multe soluții de finanțare utile pentru dezvoltarea afacerilor micro, mici și mijlocii.
Iată 3 soluții de devoltare pentru IMM-uri foarte utile pe termen lung:

Post has attachment
Tony Robbins e celebru, un cunoscut speaker motivaţional şi autor al multor cărţi. Mulţi dintre voi probabil că ştiţi că este o persoană prosperă, dar poate nu mulţi l-au văzut ca o persoană care să scrie o carte despre finanţele cuiva.
El a ajutat milioane de oameni să îşi descopere puterea interioară şi să ajungă la nivele superioare atât în plan profesional cât şi în cel personal.

Post has attachment
“Daniel, daca nu esti fericit cand nu ai bani, nu o sa fii nici cand ai bani.“

Pare o replica desueta acum, de cand au aparut citatele pe Facebook si suntem cu totii destepti in replici inteligente. Dar atunci, in incrancenarea mea, replica lui a avut un efect ciudat. M-a facut sa ma accept.

Sa imi accept tineretea, greselile, esecurile.
Si sa ma bucur de mine, cel care voiam atat de multe.

Post has attachment
La mulți ani, români! Să fiți prosperi! 

Post has attachment
Poți să ai toți banii din lume, dacă nu ai etică și integritate, atunci nu ai nimic.

Post has attachment
Administrarea banilor într-un mod eficient este o abilitate foarte importantă pentru a avea succes.
Oamenii de succes iau foarte devreme decizia de a folosi banii într-un mod eficient.
Ca în orice alt domeniu, este important să fii conștient cu privire la pericolele și provocările din lumea financiară.

Post has attachment
Poți prelua controlul asupra situației tale financiare chiar în acest moment. Încetează să mai cheltui banii haotic. Acum este momentul perfect pentru a învăța să-ți gestionezi banii și să-ți planifici cheltuielile.
Îți poți realiza propriul plan de gestiune al banilor, însă aplicațiile mobile vin la pachet cu o serie de avantaje extrem de motivante.
Află ce aplicații mobile de gestiune a banilor poți folosi pentru a-ți salva bugetul!


Post has attachment
Pregătit pentru un salt cuantic? :)
Wait while more posts are being loaded