Profile cover photo
Profile photo
Koperensemble Koperguod
24 followers -
Koperensemble uit de regio zuidwest Friesland onder leiding van Andries Kramer.
Koperensemble uit de regio zuidwest Friesland onder leiding van Andries Kramer.

24 followers
About
Posts

7 april De Lawei Koperguod en Edoza.

Dit jaar viert het Sneeker Mannenkoor Edoza haar 60 jarig bestaan. In 1958 begon het koor met zo'n 30 leden. Nu, 60 jaar later, heeft het koor ruim 100 leden. Edoza zal gedurende het hele jaar veel aandacht aan het jubileum schenken onder andere door het geven van drie grote concerten in Friesland. Koperguod werkt mee aan al deze drie concerten. Verder zullen meewerken soliste Sharon Kips en organist/pianist Sebastiaan Schippers.
Add a comment...

Aanstaande zaterdag 20 januari om 20:00 uur Nieuwjaarsconcert in het Breahûs te Balk i.s.m. Koarbizznizz.
Add a comment...

Post has attachment
Op 4 februari om 20.00 uur te Weidum (dorpshuis) zal het koperensemble “Koperguod” een concert geven ism trio WIEBE. Kaarten kunnen in de voorverkoop besteld worden via de site van koperguod.nl (kopje “nieuws”).
Koperguod zal een aantal fraaie werken uitvoeren. Het programma zal bestaan uit muziekstukken van diverse genres. Van de componisten Gershwin tot Enrico Morricone. Vooral de “Carmen Suite” van Bizet spreekt tot de verbeelding.
Trio WIEBE zal werken spelen uit het nieuwe album DELTA. Met een knallende releaseparty in het Leeuwarder poppodium Neushoorn heeft trio WIEBE op 24 december jl het driehoekige album gepresenteerd. Op 9 december jl hebben ze de Klipkaraward gewonnen voor de beste clip tijdens de Friese Pop Awards!
Add a comment...

Post has attachment
Koperguod en Bigband Cue

Op 13 november om 15.30 uur zal het koperensemble Koperguod samen met Bigband Cue een concert geven in de Topzondag serie. Dit topconcert vind plaats in de Noorderkerk (Kunstencentrum Atrium) te Sneek. Koperguod zal een aantal fraaie werken uitvoeren en het ensemble zal bestaan uit een grote bezetting. Dat houdt in, inclusief 4 hoorns, euphonium en grote slagwerksectie. Het programma zal bestaan uit muziekstukken van diverse genres. Van de componisten Willem van Otterloo tot Dimitri Shostakovitch en van Henri Tomassi tot John Williams. Vooral de delen uit de suite “The Gadfly” (Dimitry Shostakovitch) spreken tot de verbeelding.
Photo
Add a comment...

Zaterdag 12 september 16:00uur optreden van Koperguod tijdens de frUITmarkt te sneek. Podium: Atrium.
Add a comment...

Post has attachment
Speciaal voor het lustrumconcert van Koperguod op 27 februari jl. arrangeerde Willem Aukema het lied Buenas noches van Dalida. Dit nummer is vooral bekend van het programma 'de avondetappe' van Mart Smeets. De friese tekst werd geschreven door Ytsie Galama-Bonekamp. Lekker Sliepe wordt gezongen door Jitske Draijer met begeiding van Koperguod en combo. Beluister hier de opname welke is gemaakt door Omrop Fryslan.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded