Profile cover photo
Profile photo
Nuryn Hazyrah
About
Posts

Post has attachment
Hoping for a better you
It has been a long time since last entry was posted, im sorry for that.  Hustle and bustle journey of life Making me tough and tougher I'm grateful Through many challenges, emotional distress or not so I'm grateful But suddenly After a veryx300 long time si...
Hoping for a better you
Hoping for a better you
nuhakay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Missing Home
Dah dua bulan duduk dekat sekolah ni ha tak balik balik. Bulan Januari memang ada masa 3 hari cuti tapi tak balik, nak buat macam mana. Setakat 3 hari nak balik dari Ganu ke Shah Alam, tak berbaloi la jugak rasa. 2 bulan duduk ni la macam macam dapat. Dapat...
Missing Home
Missing Home
nuhakay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
2018
Rasa macam selalu sangat kot tiap kali cuti update pasal assignment yg banyak. Tak perlu ceritakan kot titik peluh dak dak form 2 yang Road to Pt3 struggle 5 assigntments to complete dalam masa sebulan lebih. Rasa mcm tak perlu senanya nak declare tu sebaga...
2018
2018
nuhakay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Wheres 9th October
The time goes too fast. From not knowing whadehel is the blogger is for, until now. From too much 'homesicking', until being really independent. From "i hate them, they hv too many bad attitudes." to "now i understand them". From crying while calling mom fo...
Wheres 9th October
Wheres 9th October
nuhakay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Math's killing me
Lepas dah cuti raya haji 2 minggu lepas tanpa sebarang update. Nak update je tetiba ada je yang menghalang. Pernah jugak type punya panjang2 last2 tak save. Takziah la jadinya kan? Banyak benda nak dicerita sepanjang 3 minggu start from cuti raya haji sampa...
Math's killing me
Math's killing me
nuhakay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
2 Months Already
Aha yelah sedar tak sedar dah 2 bulan tak balik rumah. Sedar tak sedar macam macam dah buat dalam 2 bulan ni. Sekejap ijtihadik, sekejap masuk debate, sekejap budak sekolah rendah datang, sekejap pulau perhentian. Banyak sangat benda yang perlu diupdate. Ni...
2 Months Already
2 Months Already
nuhakay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
i'm not coming home
Balik lagi dengar cerita. But not me. #EastTravelPart2 Memandangkan raya pun dah habis tanpa sebarang entry untuk raya, so nak kita proceed dengan next thing ke nak jugak cerita pasal raya? ngehngeh Ada la sorang dua request untuk raya. Okay nah kita buat s...
i'm not coming home
i'm not coming home
nuhakay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Semester Break Goes Wrong
So hi^ Memandangkan semester break Nuha yang agak lama masa Ramadhan ni (2 weeks) so haaa at first I decided to do a lot of things, katanya nak study balik subjek mana yang tak paham, nak murajaah balik page yang mana yang lupa, nak siapkan homework awal wh...
Semester Break Goes Wrong
Semester Break Goes Wrong
nuhakay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Colour War
Happy belated mothers day & Happy Teachers Day^^^^ Kalini teachers and mother's day tak dapat disambut sebab dekat sekolah. Mothers day hanya mampu wish je kat my mom dengan distance yang jauh gila ni. Teachers day lak tak dapat sambut sebab exam is around ...
Colour War
Colour War
nuhakay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
East Journey #2
So the journey started by Wednesday. From taking flights, to taking bus. New experience although it's just an hour journey from Jerteh to Kuala Terengganu. Nevermind. Missing the memories being in Kelantan before, and now it's time to explore Terengganu. So...
East Journey #2
East Journey #2
nuhakay.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded