Profile cover photo
Profile photo
Nuryn Hazyrah
About
Nuryn's posts

Post has attachment
Colour War
Happy belated mothers day & Happy Teachers Day^^^^ Kalini teachers and mother's day tak dapat disambut sebab dekat sekolah. Mothers day hanya mampu wish je kat my mom dengan distance yang jauh gila ni. Teachers day lak tak dapat sambut sebab exam is around ...

Post has attachment
East Journey #2
So the journey started by Wednesday. From taking flights, to taking bus. New experience although it's just an hour journey from Jerteh to Kuala Terengganu. Nevermind. Missing the memories being in Kelantan before, and now it's time to explore Terengganu. So...

Post has attachment
Say Hi to Japan Things
Soooooooooooooooooooooooooooo habis sudah cuti seminggu untuk sekolah Nuha. So welcome back to school ! Seminggu cuti yg ada memang tak terbukak pun nk update entry. Ni untuk penipuan. Kalau tbh senanya dh jejak dh nak type tapi idea takdak, and busy. Ha bu...

Post has attachment
#4DaysKelantanese
Hai^^ Soooooooooo harini hari last Nuha kat kelantan. Okay bunyi dia mcm tak pernah pergi. Yes, memang tk pernah pergi. Pergi pun, tu la. Besut. Mana lagi? Saia mmg tak pernah menjejakkan kaki ke pantai timur. Pasar Siti Khadijah? Kota Bharu? Airport Kota B...

Post has attachment
#4DaysKelantanese
Hai^^ Soooooooooo harini hari last Nuha kat kelantan. Okay bunyi dia mcm tak pernah pergi. Yes, memang tk pernah pergi. Pergi pun, tu la. Besut. Mana lagi? Saia mmg tak pernah menjejakkan kaki ke pantai timur. Pasar Siti Khadijah? Kota Bharu? Airport Kota B...

Post has attachment
#4DaysKelantanese
Hai^^ Soooooooooo harini hari last Nuha kat kelantan. Okay bunyi dia mcm tak pernah pergi. Yes, memang tk pernah pergi. Pergi pun, tu la. Besut. Mana lagi? Saia mmg tak pernah menjejakkan kaki ke pantai timur. Pasar Siti Khadijah? Kota Bharu? Airport Kota B...

Post has attachment
Home? No
Hahah, Done untuk section sentapbersamanuha aritu. Skrg Nuha nak buat cm dlm sebulan sekali cmtu akan sekali Nuha akan buat section sentap. Walaupun diri sendiri ni bukan perfect sgt, but that is the used of orang Islam yg ada blogger. Takkan nak semua entr...

Post has attachment
Freebies : Header By Nuhakay
Hellooooo! Siapa yang nampak perubahan kat header nuha? Ha alhamdulillah nuha berjaya buat header sendiri yang lebih okay daripada dulu2 punya header yang childish huhu. Ni Nuha buat untuk korang untuk sesiapa yg nak guna. Jangan lupa credit eh kalau nk ami...

Post has attachment
The Quran In You
Maybe orang akan kata, Nuha you're so bajet la sekarang. Mentang2 ulul albab dah pandai dah bab bab ni. No, i'm not. I'm still a real me.  "What does it say in the Quran?" We've known that org keliling kita tak kira muda tua sebaya ke they have different at...

Post has attachment
Back To School (?)
      Dah cuti sebulan, tup tup dh bukak sekolah dengan segala barang sekolah beli last minute. Main ice skating bagai masa nak dekat sekolah. Tak ingat dunia, folio buat last minute, barang sekolah beli last minute. Dah kehidupan dari sekolah rendah lagi m...
Wait while more posts are being loaded