Profile cover photo
Profile photo
Dila Kazuha
277 followers -
a woman with high credibility to achieve what she wants
a woman with high credibility to achieve what she wants

277 followers
About
Dila's posts

Post has attachment
Look whijuwwa#at my little one painted with <Kids Coloring Fun>! So creative! :)
Photo

Post has attachment
Look what my little one painted with <Kids Coloring Fun>! So creative! :)
Photo

Post has attachment
Surat Penempatan Pegawai Sains
Assalamualaikum semua. Pagi yang ceria untuk semua. Saya? Bertambah ceria menghitung hari-hari terakhir di company ini. Hehehe.. But still a bit sad juga la nak tinggalkan industri pharmaceutical ini. Memang tak rugi saya terjun dalam industri ini. Banyak b...

Post has attachment
Surat Berhenti Kerja
Assalamualaikum semua. Rentetan daripada kes kerja tanpa henti sebelum ni, saya sudah nekad untuk hantar surat resign. Ya, saya resign! berhenti kerja! Kenapa? Bukan sebab tekanan kerja yang membuak-buak sekarang, tapi antara faktornya juga saya kerap berga...

Post has attachment
Pemergian Seorang Sahabat Hamil 7 Bulan
Assalamualaikum semua.. Saya mohon kepada semua pembaca blog saya untuk sedekahkan surah al-Fatihah untuk sahabat baik saya, Nazatul Fahimah yang telah menghadap Ilahi pagi tadi akibat kemalangan yang berlaku di Shah Alam semalam. Terkejut dengan berita ini...

Post has attachment
Kerja Tanpa Henti, Menangis Dalam Hati
Assalamualaikum semua.. Ya, baca tajuk pun dah tahu kan saya nak cerita pasal apa.. Tapi bukan nak cerita sangat pun, lebih kepada luahan hati saja. Sabar saja yang mampu ku katakan. Timbunan kerja tak pernah berhenti kan? Dah siap satu datang lagi lima! Wa...

Post has attachment
Giveaway Safi Balqis White Trilogy by Ayue Idris
Assalamualaikum~ (Klik banner di atas untuk join) facebook link : instagram id :  Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris !!  Produk ni pun ramai yang dah bagi feedback yang best-best. Syok jugak kalau boleh try produk ni kan? Hewhewhew...

Post has attachment
Promosi Fabolous Februari 2015
Assalamualaikum semua. Bertemu kembali kita hari ni. Ya, orang-orang wilayah sedang enak bercuti kita yang bekerja ini haruslah bekerja walaupun takde mood sebenarnya. Sekarang di tempat kerja asyik rasa nak berperang aje. Balik rumah pun rasa macam nak ber...

Post has attachment
Segmen Pencarian Bloglist Feb-Mac 2015
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Segmen ringkas untuk mencari 15 blog untuk disenaraikan dalam bloglist Truly Love.  Syarat Penyertaan: 1. Follow blog Maria Firdz 2. Follow  +Maria Firdz   3. Buat entry bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Feb - Mac 201...

Post has attachment
Segmen Pencarian Bloglist Feb-Mac 2015
Assalamualaikum semua... Selamat pagi Ahad! Lame juga saya berehat dari menulis blog, atas kesibukan kerja dan keadaan kesihatan diri yang tidak menentu. HuHuhuhu... jadi sebagai permulaan untuk mendapatkan rentak menulis kembali, kena mula pagi-pagi. Heheh...
Wait while more posts are being loaded