Profile cover photo
Profile photo
Tine De Langhe
111 followers
111 followers
About
Posts

Post has attachment

Eén website neemt alle posities in van 13 tem 27. Dat zijn dus 15 vermeldingen voor één enkele website. De website zelf lijkt me niet eens een autoritaire website. Ik dacht dat dit niet kon. Wie weet raad?

Moet het laatste item in een breadcrumb ook een hyperlink krijgen? Volgens de tool van Google om Structured Data te testen wel, want nu krijg ik een error dat titel en url ontbreken en vereist zijn. Alleen lijkt het me onduidelijk voor de bezoeker als de pagina naar zichzelf linkt.

Kan iemand me helpen met de specs om banners ads in youtube video's te tonen (via display). Verschillende bronnen spreken elkaar tegen. Ik lees dat de afmetingen 480*70 moeten zijn, maar dit staat niet bij de formaten van Google Adwords. Iemand die recente ervaring hiermee heeft? 

Post has shared content
Creative use of sticker advertising for a golf company. :) #marketing #advertising
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has shared content
Op 7 Februari om 3 uur ‘s middags zullen we een Hangout On Air organiseren die dieper ingaat op conversie tracking en het opzetten van attributie modellen. Door de verschuiving van gebruikers op computers richting mobiele apparaten wordt het steeds lastiger om de juiste waarde aan een ‘klik’ toe te wijzen. Het concept van laatste klik neemt bijvoorbeeld niet mee wat de waarde van orienterende bezoekers is. Wat is het bezoek aan een contact pagina waard? Middels deze hangout gaan we laten zien hoe de juiste waarde van een klik kan worden toegewezen, ook als deze niet direct leidt tot een conversie.
Add a comment...

Post has attachment
Best-seller! Valentijn tip voor de mannen :-) http://bit.ly/MoOVWk #valentijnscadeau   #handtas   #hantashanger  
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has shared content
Come check out the new beginners guide to social media on Moz! Lots of great information!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded