Profile

Cover photo
SOHO blogshop
Works at Intel Corporation
Attends Auckland University of Technology
11 followers|342,306 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum.. hari ni saya nak bercerita mengenai masalah yang sering menghantui wanita yang sudah berkahwin mahupun belum berkahwin. Amat perlu bagi kakak-kakak dan adik-adik untuk mengetahui perubahan pada diri, namun t...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
Entri kali ini saya nak kongsikan beberapa tips untuk ibu-ibu yang bakal melahirkan zuriat. Ramai wanita yang hamil inginkan proses kelahiran berjalan dengan cepat dan selamat, kalau boleh nak elak dari proses induksi yang le...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
Kalau scroll-scroll sebelum ni saya penah buat entri pasal Kebaikan Super Power Grapeseed Oil  dalam bentuk senarai kebaikannya. Grapeseed oil ni memang banyak kegunaan dan kelebihan kalau kita kaji betul-betul, so entri ni s...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
JOM TENGOK KOLEKSI JUBAH BABY DAN KANAK2 YG COMEL DAN BERPATUTAN!
 ·  Translate
Biasanya bayi dan kanak-kanak perlukan baju yang banyak ketika hari raya, memandangkan aktiviti kanak-kanak yang aktif, tambah-tambah kalau jumpa geng-geng sepermainan tak sampai sejam kalau tak kotor baju xsah lah kan, itu m...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
Adakah anda penggemar buah anggur? Anggur adalah salah satu jenis buah yang memiliki kemampuan untuk menangkal radikal bebas dan mencegah penuaan. Di pasaran anggur dijual dalam dua jenis yang biasa kita nampak dan kita be...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
Aneka buah-buahan segar diciptakan Sang Khalik untuk umat manusia. Di antaranya, salah satu yang disebutkan Allah SWT dalam Alquran dalah anggur. Buah yang rasanya lazat itu, disebutkan dalam Alquran sebanyak 14 kali.
 ·  Translate
Alhamdulillah sekarang ini anak sedang nyenyak tidur, sempat nak buat entry panjang2 walaupun sebahagianya copy paste dari sumber-sumber rujukan. Saya nak introduce mengenai produk baru iaitu Super Power Grapaseed Oil yang be...
1
Add a comment...
Have her in circles
11 people
baba umeir's profile photo
Shanmugavadivu Kumaresan's profile photo
suhaila Ismail's profile photo
OLIGOSACCHARIDERRR'S OWNER's profile photo
Mad Parihh's profile photo
Azhafizah Md Nor's profile photo
SOHO blogshop's profile photo
Tumblr Skullbucks Paradise's profile photo
Sony Novriyansyah's profile photo

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
Simptom-simptom dan cara mengelakkan masalah Cyst atau Fibroid
Assalamualaikum.. hari ni saya nak bercerita mengenai masalah yang sering menghantui wanita yang sudah berkahwin mahupun belum berkahwin. Amat perlu bagi kakak-kakak dan adik-adik untuk mengetahui perubahan pada diri, namun tidak semua masalah ini kita dapa...
 ·  Translate
Assalamualaikum.. hari ni saya nak bercerita mengenai masalah yang sering menghantui wanita yang sudah berkahwin mahupun belum berkahwin. Amat perlu bagi kakak-kakak dan adik-adik untuk mengetahui perubahan pada diri, namun t...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
TIPS MEMUDAH BERSALIN
Entri kali ini saya nak kongsikan beberapa tips untuk ibu-ibu yang bakal melahirkan zuriat. Ramai wanita yang hamil inginkan proses kelahiran berjalan dengan cepat dan selamat, kalau boleh nak elak dari proses induksi yang lebih menyakitkan dari kelahiran b...
 ·  Translate
Entri kali ini saya nak kongsikan beberapa tips untuk ibu-ibu yang bakal melahirkan zuriat. Ramai wanita yang hamil inginkan proses kelahiran berjalan dengan cepat dan selamat, kalau boleh nak elak dari proses induksi yang le...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
FAKTA #1 DAN #2 SUPER POWER GRAPESEED OIL: MENGURANGKAN KADAR KOLESTROL DAN SERANGAN JANTUNG
Kalau scroll-scroll sebelum ni saya penah buat entri pasal Kebaikan Super Power Grapeseed Oil   dalam bentuk senarai kebaikannya. Grapeseed oil ni memang banyak kegunaan dan kelebihan kalau kita kaji betul-betul, so entri ni saya nak highlight fakta #1: Kur...
 ·  Translate
Kalau scroll-scroll sebelum ni saya penah buat entri pasal Kebaikan Super Power Grapeseed Oil  dalam bentuk senarai kebaikannya. Grapeseed oil ni memang banyak kegunaan dan kelebihan kalau kita kaji betul-betul, so entri ni s...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
#SAYAJUAL JUBAH BAYI DAN KANAK-KANAK SEAWAL 3BULAN HINGGA 4TAHUN! MURAH!
Biasanya bayi dan kanak-kanak perlukan baju yang banyak ketika hari raya, memandangkan aktiviti kanak-kanak yang aktif, tambah-tambah kalau jumpa geng-geng sepermainan tak sampai sejam kalau tak kotor baju xsah lah kan, itu memang normal.. Saya sebagai ibu ...
 ·  Translate
Biasanya bayi dan kanak-kanak perlukan baju yang banyak ketika hari raya, memandangkan aktiviti kanak-kanak yang aktif, tambah-tambah kalau jumpa geng-geng sepermainan tak sampai sejam kalau tak kotor baju xsah lah kan, itu m...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
JANGAN BUANG BIJI ANGGUR! (pasti anda akan kunyah biji anggur lumat-lumat selepas membaca artikel ini)
Adakah anda penggemar buah anggur? Anggur adalah salah satu jenis buah yang memiliki kemampuan untuk menangkal radikal bebas dan mencegah penuaan. Di pasaran anggur dijual dalam dua jenis yang biasa kita nampak dan kita bezakan melalui warna, iaitu hijau da...
 ·  Translate
Adakah anda penggemar buah anggur? Anggur adalah salah satu jenis buah yang memiliki kemampuan untuk menangkal radikal bebas dan mencegah penuaan. Di pasaran anggur dijual dalam dua jenis yang biasa kita nampak dan kita be...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
Kebaikan Super Power Grapeseed Oil
Alhamdulillah sekarang ini anak sedang nyenyak tidur, sempat nak buat entry panjang2 walaupun sebahagianya copy paste dari sumber-sumber rujukan. Saya nak introduce mengenai produk baru iaitu Super Power Grapaseed Oil yang berasaskan ekstrak biji anggur.. K...
 ·  Translate
Alhamdulillah sekarang ini anak sedang nyenyak tidur, sempat nak buat entry panjang2 walaupun sebahagianya copy paste dari sumber-sumber rujukan. Saya nak introduce mengenai produk baru iaitu Super Power Grapaseed Oil yang be...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
11 people
baba umeir's profile photo
Shanmugavadivu Kumaresan's profile photo
suhaila Ismail's profile photo
OLIGOSACCHARIDERRR'S OWNER's profile photo
Mad Parihh's profile photo
Azhafizah Md Nor's profile photo
SOHO blogshop's profile photo
Tumblr Skullbucks Paradise's profile photo
Sony Novriyansyah's profile photo
Work
Employment
  • Intel Corporation
    present
Basic Information
Gender
Female
Story
Introduction
Aku seorang anak, isteri dan ibu yang hanya mencari keredaan Nya

*untuk pertanyaan berkenaan 
- Kereta sewa sekitar bachok
- Pembelian produk UTM 
sila hubungi sy 016.776 1180 (whatsApp preferred) 
Education
  • Auckland University of Technology
    present
Links