Profile

Cover photo
SOHO blogshop
Works at Intel Corporation
Attends Auckland University of Technology
11 followers|443,608 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum.. Dah lama sangat saya tidak mengupdate blog.. tup..tup.. dah beranak 2.. dah 7bulan anak kedua saya yang lahir pada 3 januari 2016... Alhamdulillah dah dapat sepasang, kali ni baby boy!.. nampak sangat kan be...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum.. hari ni saya nak bercerita mengenai masalah yang sering menghantui wanita yang sudah berkahwin mahupun belum berkahwin. Amat perlu bagi kakak-kakak dan adik-adik untuk mengetahui perubahan pada diri, namun t...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
Entri kali ini saya nak kongsikan beberapa tips untuk ibu-ibu yang bakal melahirkan zuriat. Ramai wanita yang hamil inginkan proses kelahiran berjalan dengan cepat dan selamat, kalau boleh nak elak dari proses induksi yang le...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
Kalau scroll-scroll sebelum ni saya penah buat entri pasal Kebaikan Super Power Grapeseed Oil  dalam bentuk senarai kebaikannya. Grapeseed oil ni memang banyak kegunaan dan kelebihan kalau kita kaji betul-betul, so entri ni s...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
JOM TENGOK KOLEKSI JUBAH BABY DAN KANAK2 YG COMEL DAN BERPATUTAN!
 ·  Translate
Biasanya bayi dan kanak-kanak perlukan baju yang banyak ketika hari raya, memandangkan aktiviti kanak-kanak yang aktif, tambah-tambah kalau jumpa geng-geng sepermainan tak sampai sejam kalau tak kotor baju xsah lah kan, itu m...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
Adakah anda penggemar buah anggur? Anggur adalah salah satu jenis buah yang memiliki kemampuan untuk menangkal radikal bebas dan mencegah penuaan. Di pasaran anggur dijual dalam dua jenis yang biasa kita nampak dan kita be...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
ENTRY PUKAL: KELAHIRAN ANAK KEDUA DAN ANNOUNCEMENT SOHOBIZNET CAR ENTAL
Assalamualaikum.. Dah lama sangat saya tidak mengupdate blog.. tup..tup.. dah beranak 2.. dah 7bulan anak kedua saya yang lahir pada 3 januari 2016... Alhamdulillah dah dapat sepasang, kali ni baby boy!.. nampak sangat kan betapa sibuknya saya menguruskan a...
 ·  Translate
Assalamualaikum.. Dah lama sangat saya tidak mengupdate blog.. tup..tup.. dah beranak 2.. dah 7bulan anak kedua saya yang lahir pada 3 januari 2016... Alhamdulillah dah dapat sepasang, kali ni baby boy!.. nampak sangat kan be...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
Simptom-simptom dan cara mengelakkan masalah Cyst atau Fibroid
Assalamualaikum.. hari ni saya nak bercerita mengenai masalah yang sering menghantui wanita yang sudah berkahwin mahupun belum berkahwin. Amat perlu bagi kakak-kakak dan adik-adik untuk mengetahui perubahan pada diri, namun tidak semua masalah ini kita dapa...
 ·  Translate
Assalamualaikum.. hari ni saya nak bercerita mengenai masalah yang sering menghantui wanita yang sudah berkahwin mahupun belum berkahwin. Amat perlu bagi kakak-kakak dan adik-adik untuk mengetahui perubahan pada diri, namun t...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
TIPS MEMUDAH BERSALIN
Entri kali ini saya nak kongsikan beberapa tips untuk ibu-ibu yang bakal melahirkan zuriat. Ramai wanita yang hamil inginkan proses kelahiran berjalan dengan cepat dan selamat, kalau boleh nak elak dari proses induksi yang lebih menyakitkan dari kelahiran b...
 ·  Translate
Entri kali ini saya nak kongsikan beberapa tips untuk ibu-ibu yang bakal melahirkan zuriat. Ramai wanita yang hamil inginkan proses kelahiran berjalan dengan cepat dan selamat, kalau boleh nak elak dari proses induksi yang le...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
FAKTA #1 DAN #2 SUPER POWER GRAPESEED OIL: MENGURANGKAN KADAR KOLESTROL DAN SERANGAN JANTUNG
Kalau scroll-scroll sebelum ni saya penah buat entri pasal Kebaikan Super Power Grapeseed Oil   dalam bentuk senarai kebaikannya. Grapeseed oil ni memang banyak kegunaan dan kelebihan kalau kita kaji betul-betul, so entri ni saya nak highlight fakta #1: Kur...
 ·  Translate
Kalau scroll-scroll sebelum ni saya penah buat entri pasal Kebaikan Super Power Grapeseed Oil  dalam bentuk senarai kebaikannya. Grapeseed oil ni memang banyak kegunaan dan kelebihan kalau kita kaji betul-betul, so entri ni s...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
#SAYAJUAL JUBAH BAYI DAN KANAK-KANAK SEAWAL 3BULAN HINGGA 4TAHUN! MURAH!
Biasanya bayi dan kanak-kanak perlukan baju yang banyak ketika hari raya, memandangkan aktiviti kanak-kanak yang aktif, tambah-tambah kalau jumpa geng-geng sepermainan tak sampai sejam kalau tak kotor baju xsah lah kan, itu memang normal.. Saya sebagai ibu ...
 ·  Translate
Biasanya bayi dan kanak-kanak perlukan baju yang banyak ketika hari raya, memandangkan aktiviti kanak-kanak yang aktif, tambah-tambah kalau jumpa geng-geng sepermainan tak sampai sejam kalau tak kotor baju xsah lah kan, itu m...
1
Add a comment...

SOHO blogshop

Shared publicly  - 
 
JANGAN BUANG BIJI ANGGUR! (pasti anda akan kunyah biji anggur lumat-lumat selepas membaca artikel ini)
Adakah anda penggemar buah anggur? Anggur adalah salah satu jenis buah yang memiliki kemampuan untuk menangkal radikal bebas dan mencegah penuaan. Di pasaran anggur dijual dalam dua jenis yang biasa kita nampak dan kita bezakan melalui warna, iaitu hijau da...
 ·  Translate
Adakah anda penggemar buah anggur? Anggur adalah salah satu jenis buah yang memiliki kemampuan untuk menangkal radikal bebas dan mencegah penuaan. Di pasaran anggur dijual dalam dua jenis yang biasa kita nampak dan kita be...
1
Add a comment...
Story
Introduction
Aku seorang anak, isteri dan ibu yang hanya mencari keredaan Nya

*untuk pertanyaan berkenaan 
- Pembelian produk UTM 
sila hubungi sy 016.776 1180 (whatsApp preferred) 
Education
  • Auckland University of Technology
    present
Links
Work
Employment
  • Intel Corporation
    present
Basic Information
Gender
Female