Profile cover photo
Profile photo
SOHO blogshop
11 followers
11 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
MeckDa
MeckDa
meckda.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
BAHAYAKAH KRIM STERIOD UNTUK KANAK-KANAK?
Add a comment...

Post has attachment
BAHAYAKAH KRIM STERIOD UNTUK KANAK-KANAK?
Ramai parents tak tahu kebanyakkan krim gatal yang anda perolehi dari hospital, klinik atau farmasi mengandungi steroid, termasuk saya.. ya saya pun tak tahu dulu.. Anak pertama memang saya tak banyak ilmu, pakai je apa yang kawan-kawan dan saudara sarankan...
Add a comment...

Post has attachment
SELAMATKAH MOPIKO UNTUK BAYI BAWAH 2 TAHUN?
Add a comment...

Post has attachment
SELAMATKAH MOPIKO UNTUK BAYI BAWAH 2 TAHUN?
Dolu2 masa dpt ank sulong sy was2 dgn mopiko, tapi apply jugak sbb xda pilihan lain, kesian ank kena gigit nyamuk sebab musim hujan nyamuk mmg banyak time tu... lps pantang baru jumpa kotak mopiko . Kat situ tertulis "can cause convulsion" (sawan): contrain...
Add a comment...

Post has attachment
SUTRA A’vera Soothing & Moisturizing Gel
Add a comment...

Post has attachment
SUTRA A’vera Soothing & Moisturizing Gel
A’vera Gel SUTRA yang diperbuat daripada 100% bahan semula jadi ditambah dengan pati tea tree yang sesuai bagi mereka berkulit sensitif dan merawat ekzema.Terdapat juga mentimun ekstrak untuk mengekalkan wajah sentiasa nampak lebih lembap dan bermaya. 1. Ge...
Add a comment...

Post has attachment
4 JENIS SUTRA AROMATHERAPY MASSAGE OIL YANG WAJIB ADA DIRUMAH ATAU KETIKA MELANCONG
Add a comment...

Post has attachment
4 JENIS SUTRA AROMATHERAPY MASSAGE OIL YANG WAJIB ADA DIRUMAH ATAU KETIKA MELANCONG
SUTRA Aromatherapy Massage Oil (Minyak Urutan Aromaterapi) merupakan salah satu produk yang terdapat di dalam kategori Aromatherapy yang diciptakan khas untuk tujuan memberikan ketenangan emosi dan mental di samping membantu meningkatkan kesihatan fizikal. ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded