Profile cover photo
Profile photo
Nurul Atieka Ibrahim
19 followers
19 followers
About
Posts

Post has attachment
Aiskrim Besen
Salam semua. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah.  Aamiin. In shaa Allah Minggu lepas balik umah parents. So, bila dah ada kat rumah kak ngah mesti mintak idea. " "Kita nak buat apa ea hari ni?" Tingggg!!! Dapat idea. Aiskrim pasu jom yang tengah hangat di p...

Post has attachment
Masalah Adalah Peluang!
Assalammualaikum. Semoga kalian semua berada dalam rahmat Illahi. In shaa Allah. Masalah? Semua individu pasti menghadapi masalah. Datang dari pelbagai sudut, yang membezakan hanyalah bagaimana kita mencari solusi. Jika langkah positif yang kita ambil maka ...

Post has attachment
Rahsia Mudahnya Menjemput Rezeki
PROJEK SUBUH! Tabung Subuh saya akan bermula esok pagi. In shaa Allah! Sememangnya hidup kita penuh dengan dugaan. Banyak perkara menjadikan kita stress. Masalah kewangan, kerja dan sebagainya. Saya ingin sekali berkongsi pengalaman agar dapat menjadi salah...

Post has attachment
Alhamdulillah:: Terima Kasih Moyang Shakleeku!
Assalammualaikum "Sesungguhnya Dia memberi rezeki kepada sesiapa yang dikehendaki-Nya dengan tidak terhitung jumlahnya." Alhamdulillah syukur kepada Allah di atas segala rezeki pemberiannya. Ceritanya begini... suspen je ea. Sabtu lepas, anak buah saya(Adam...

Post has attachment
Nak PERCUMA Sebotol Minyak Ikan atau 5% DISKAUN???
Assalammualaikum PROMOSI HEBAT NOVEMBER Bulan ni pasti ramai yang melompat keriangan. Iyerlah, Shaklee bagi kejutan! Promosi minyak ikan atau lebih dikenali sebagai Omega Guard Shaklee . Kalau sebut minyak ikan pasti ramai terbayang-bayang wajah lelaki bert...

Post has attachment
Mampukah aku...???
salam 'alaiki. Semoga kita semua dalam keadaan yang sentiasa diredhai Allah. Aamiin, begitulah hendaknyakan. Mampukah aku...??? Amboi tajuk kemain lagi! Mampukah aku meninggalkan si pengarang jantung hatiku ini.... Umi Maisarah..Adam Thaqif... Sekejap je ma...

Post has attachment
Throwback: My Convocation Day. Hooreyy!!!
Dah hampir setahun konvo baru la ni nak update? Ok la tak mamah dek usia. hehe 19 November 2013 Graduasi dalam bidang Sains Teknologi Bio-Komposit Tahniah dear! ;) Jom view gambar... Bonda, insan pertama yang aku lihat dan memeluk serta mencium pipiku setel...

Post has attachment
Liebster Award(LA) aka Marathon Gitu
Apa Liebster Award(LA) ni??? First at all, ni pertama kali saya di tag oleh sahabat saya Nor Nadia Syakila  dan barulah saya tahu apa itu LA. LA ni lebih kurang atau memang marathon blog lah rasanya. Konsep tag kawan dan berterusan. Macam tu la kot. Saya pu...

Post has attachment
Akhirnya Sampai Jua ~ Performance Drink & Zinc Complex Shaklee
Alhamdulillah, syukur pada Allah. Sampai jua barang yang dinanti. I love You Performance Drink! Tak dapat sehari lain macam rasanya! Welcome Zinc Complex to my life..hehe Kenapa saya suka produk Shaklee? Bukanlah sebab kerana saya seorang pengedar tetapi ke...

Post has attachment
Cuti-Cuti Hari Malaysia
Hai readers! bersempena dengan cuti Hari malaysia pada 16 September yang lepas, aku, k ngah n along mengambil kesempatan bawak 2 orang anak buah ni pegi jenjalan. Ke Tanjung Emas, Muar lah kita ye. ;) Adam Thaqif sedang mencari ilham. haha Umi Maisarah, awa...
Wait while more posts are being loaded