Profile cover photo
Profile photo
Adzril Maizan
46 followers -
As within so without. What do you think, You become . What you feel, You attract . What you imagine, You create
As within so without. What do you think, You become . What you feel, You attract . What you imagine, You create

46 followers
About
Adzril's posts

Post has attachment

Post has attachment
Reviwe Buffet Ramadhan ni Mandarin Court Hotel Kuala Lumpur. Masakan modern dan tradisional. Signature dia roti jala ok.

Post has attachment
Kena saman JPJ sebab nombor plate comel sangat sampai takleh baca.

Post has attachment
Inilah antara hotel yang korang boleh pilih untuk menginap di sekitar Bandar Sunway.

Post has attachment
Adzril Maizan commented on a post on Blogger.
heyyyyyyyy! Aramaitiiiii

Post has attachment
Ok berbalik kat hotel The Straits Hotel and Suites ni, serius nampak mewah. Paling aku teruja bila aku masuk je bilik Premier Suites yang si Farah dah booking kan tu, terus aku rasa nak lepak kat situ selama seminggu tak nak keluar. Luas gile!

Post has attachment
sebenarnya nak pilih kamera yang sesuai itu subjektif kepada jenis kekerapan penggunaan kita.

Post has attachment

Post has attachment
Camna cara ko share url link di facebook dan lain-lain sosial media.

Post has attachment
13 Tips Kewangan Yang Boleh Membantu Anda Menabung Untuk Rumah Anda
Wait while more posts are being loaded