Profile cover photo
Profile photo
Автоматизация Трейд - Асансьорен сервиз
4 followers
4 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
 "Автоматизация Трейд ООД" извършва следните услуги в град Варна:
- ремонт на асансьори
- поддръжка на асансьори и сервиз 
- обновяване и модернизация

Клиенти на асансьорения сервиз са:
- интерхотел "Черно Море" 
- РИОКОЗ Варна
- др.пътнически и товарни асансьори

За коnтакти:
- тел. 0894 625 207  ,0879 425 110
- avtomatizacia_treid@abv.bg
- www.alifts.com
Add a comment...

Post has attachment
Ден без асансьори и във Варна?

Насоро научихме за нова европейска инициатива, наречена "Ден без асансьори". Идеята е хората да бъдат провокирани да използват стълбите на сградите вместо асансьорите, за да бъдат повече физически активни. 
Коментарите в мрежата по темата са разнообразни и варират от "чудесна идея" до "малоумщина". Състоянието на много от асансьорите в страната е критично и много хора предпочитат стълбите пред асансьора, защото застрашава живота им. Защо не се организира "Ден на безопасните асансьори"? Община Варна финансира тази инициатива без да обмисли алтернативите и най-важното без да отчита нуждите на хората. А те са свързани с това как да се повиши сигурността на асансьора в сградата.
Какво мислите за участието на община Варна в тази инициатива? Ще се радваме да споделите Вашето мнение.
Add a comment...

Post has attachment
"Автоматизация Трейд" ООД държи на коректното отношение не само към своите клиенти, но и към колегите - асансьорни техници. Затова искаме да обърнем внимание на една порочна практика.
Във видеото, направено от "Господари на ефира", е разкрит асансьорен техник, който поврежда асансьори, които не са облсужвани от фирмата, в която работи. След сигнал от потърпевши, журналистите правят репортаж по случая. Това е изключително грозна постъпка и заслужава по-подробно разследване и намеса на компетентните органи. 
С тази публикация искаме да напоним на асансьорните техници колеги, че на първо място трябва да поставят безопасността на пътниците.
Add a comment...

Post has attachment
Автоматизация Трейд гр. Варна иска да сподели интересна информация за най-стария все още действащ асансьор в града. Той се намира в сграда на ул. бул."Приморски" 59 и е произведен от швейцарскта марка Шиндлер. Въпреки солидната възраст от 80 години асансьорът функционира и до днес и преминава успешно техническите прегледи.

Ето какво може да се постигне с качествена и отговорна поддръжка на асансьорите.

За повече инфомрация -
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded