Profile cover photo
Profile photo
Тања Стојановски
14 followers
14 followers
About
Communities and Collections
Posts

Да ли бих могла да поново добијем позив за учешће на блогу? Прошли ми је истекао преко ноћи, послала сам поруку на мејл одмах сутрадан, али нисам видела да је стигао нови позив. Хвала

Хтела сам да вреднујем Владимиров задатак, али не могу да куцам тј. отворим жељено поље, али ништа не могу да укуцам. Где грешим?

Опет ја :) Хтела бих да урадим 10. задатак. Имам презентацију, али не умем да је пребацим у задату фасциклу. Молим помоћ...

Молим за помоћ! Никако не могу да урадим 6. задатак 1. модула. Прегледала сам видео "Анатомија претраживања" и упутство колегинице Наташе Миладиновић, али све ми је то недоречено. Не сналазим се до краја. Да ли би неко могао детаљније да ми објасни? Хвала унапред :)

Post has attachment
Већ сам поставила линк до мог блога, али желим да покажем и изложбу коју сам направила са ученицима, члановима библиотечке секције.

Post has attachment
Поздрав! Ја сам Тања Стојановски, школски библиотекар у ОШ "Жарко Зрењанин" у Качареву. Такође радим и у школи "Доситеј Обрадовић" у Омољици. По пола радног времена сам у обе школе.
Ово је линк до мог блога ШКОЛСКА БИБЛИОТЕКА - рајско насеље.

Post has attachment
Здраво свима! Нисам сигурна да ли сам ово добро разумела и урадила, па молим администраторе да ми одговоре. Такође нисам сигурна где треба да поставим снимак екрана да би задатак био успешно обављен? Унапред хвала :)
Photo
Wait while more posts are being loaded