Profile cover photo
Profile photo
ΟΜΙΛΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΩΝ (Servers Society)
"Ο κόσμος είσαι κι όλα τα μπορείς"
"Ο κόσμος είσαι κι όλα τα μπορείς"
About
Posts

Post has attachment
«...Η ποίηση είναι μια τεράστια αγκαλιά. Μια αγκαλιά εκφρασμένη με λόγια »

Α. Δρίτσας, Πρόεδρος
του Ομίλου Εξυπηρετητών

---

Με την άνοιξη προ των πυλών και την Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018-2019, το περιοδικό ΚΕΛΑΙΝΩ, γνωστό για την πολυετή πολιτιστική του προσφορά, διοργάνωσε το πρώτο Κυριακάτικο πρωινό του Μάρτη μια έξοχη βιβλιοπαρουσίαση των έργων:
"Εδώ θα είμαι" της υπεύθυνης του Ομίλου και των εκδόσεων Μέγας Σείριος κας Π. Κωστοπέτρου,
"Υποψία Πύρινη" της Β. Εργαζάκη, ποιήτριας και μέλους του Λογοτεχνικού μας Εργαστηρίου
και "Το δέλεαρ του άγριου βατόμουρου" της εκδότριας του περιοδικού Κελαινώ και διακεκριμένης λογοτέχνιδας κας Π. Ζαλώνη.


Διαβάστε περισσότερα:
http://www.omilos-eksipiretiton.gr/p8734
Add a comment...

Post has attachment
Three days of spirituality (London 01-03 Feb. 2019)
---

At the beginning of February, we found ourselves in London where we met with the Self Study Group of London, and through discussions about spirituality in everyday life, both in the context of the group and on a personal level with the members of the group, we delved into a different way of thought and action.

Additionally, in a full three days at the Health Centre Women + Health, a registered charity based in London, we carried out appointments for Spiritual Healing, Meditation and Free Discussion Groups, as well as individual appointments with the Centre’s members and visitors.

All the hours for appointments had already been booked from very early on, and new people who were interested in finding out about the philosophy and action of Omilos were arriving all the time. The President of Omilos along with a Group of Spiritual Healers responded promptly to every request, as always.

There was a great turnout for the meditation and discussion groups. The group was expanding the circle constantly, additional chairs were added again and again as more and more people arrived to participate. The topic? The Poetry of Life itself, its magic and its Miracle and how we can experience it every single moment! Questions, thoughts, concerns and the sharing of experiences from the meditation and the contact with us kept us all together talking until late at night.

And as one of the participants in the meditation group, who had also come for the first time to our seminar in Greece in December, characteristically said, addressing the others in the group: “You should know that wherever Omilos goes, I will go too! What I experience every time is so powerful and healing!”
Add a comment...

Post has attachment
Ένα τριήμερο πνευματικότητας (Λονδίνο, 01-03 Φεβ. 2019)
-

Αρχές Φεβρουαρίου βρεθήκαμε στο Λονδίνο, όπου συναντηθήκαμε με την Ομάδα Μελέτης Εαυτού του Λονδίνου και μέσα από συζητήσεις για την πνευματικότητα στην καθημερινή ζωή, τόσο ομαδικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο με τα μέλη της ομάδας, εμβαθύναμε σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και πράξης.

Επιπλέον σε ένα γεμάτο τριήμερο στο Κέντρο Υγείας Women + Health, ένα κέντρο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα το Λονδίνο, πραγματοποιήσαμε ραντεβού για Πνευματική Θεραπεία, Ομάδες Διαλογισμού και Ελεύθερης Συζήτησης καθώς και προσωπικά ραντεβού με τους εξυπηρετούμενους του κέντρου.

Από πολύ νωρίς, όλες οι ώρες ήταν κλεισμένες, ενώ κατέφταναν συνεχώς καινούρια άτομα που ενδιαφέρονταν να ενημερωθούν για την φιλοσοφία και την δράση του Ομίλου. Ο Πρόεδρος του Ομίλου μαζί με Ομάδα πνευματικών θεραπευτών, όπως κάθε φορά, ανταποκρίθηκαν άμεσα σε κάθε αίτημα.

Στις ομάδες διαλογισμού και συζήτησης υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή. Η ομάδα μεγάλωνε συνεχώς τον κύκλο, νέες καρέκλες τοποθετούνταν διαρκώς καθώς όλο και περισσότερες κόσμος ερχόταν να συμμετάσχει. Το θέμα; Η Ποίηση της ίδιας της Ζωής, η μαγεία και το Θαύμα της και πώς μπορούμε να το βιώνουμε κάθε στιγμή! Ερωτήματα, σκέψεις, προβληματισμοί και το μοίρασμα των εμπειριών από τον διαλογισμό και την επαφή μαζί μας, μας κράτησαν όλους μαζί μέχρι αργά συζητώντας.

Και όπως χαρακτηριστικά είπε, απευθυνόμενη στους υπόλοιπους, μια από τις συμμετέχουσες στην ομάδα διαλογισμού, η οποία μάλιστα είχε έρθει για πρώτη φορά και στο σεμινάριο μας τον Δεκέμβρη στην Ελλάδα:
«εγώ να ξέρετε, όπου πάει ο Όμιλος, θα πηγαίνω!
Τόσο δυνατό και θεραπευτικό είναι αυτό που βιώνω κάθε φορά!»
Add a comment...

Post has attachment
Eιλικρινά είμαι πολύ ευγνώμων για την αγάπη και το φως που μου έχετε διδάξει και μου έχετε δείξει άνευ όρων – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
------
Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Όμιλο για την ασταμάτητη καλοσύνη, αγάπη, στήριξη και βοήθειά σας.

Έχετε αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που σας γνώρισα το 2012.

Έχουν περάσει 7 χρόνια και έκανα αυτή την σκέψη και τη συνειδητοποίηση σήμερα.

Ειλικρινά είμαι πολύ ευγνώμων για την αγάπη και το φως που μου έχετε διδάξει και μου έχετε δείξει άνευ όρων.

S.A.
Add a comment...

Post has attachment
«Σας ευχαριστώ, ήταν μία απίθανη πνευματική εμπειρία» – Εντυπώσεις από το χειμερινό μας σεμινάριο
----

Αγαπητοί φίλοι στον Όμιλο,

Θέλησα απλά να σας γράψω για να σας πω πόσο υπέροχη ήταν η εμπειρία μου στο χειμερινό σεμινάριο τον Δεκέμβριο, και ακόμα πιο εκπληκτικά πόσο θετική επίδραση είχε στην πίεση του αίματος μου.

Ήμουν αποφασισμένη να έρθω στο σεμινάριο φέτος, μιας και τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσα λόγω της αιμοκάθαρσης. Τώρα, λίγο καιρό μετά την μεταμόσχευση νεφρού, δεν εξαρτώμαι από το μηχάνημα αιμοκάθαρσης και αισθανόμουν δυνατή να κάνω το ταξίδι στην Αθήνα και μετά στο ξενοδοχείο στα βουνά, και είμαι τόσο χαρούμενη που το τόλμησα….

… Πριν το ταξίδι μου, πέρασα ένα χρονικό διάστημα μεγάλου άγχους που αφορούσε κυρίως τη δουλειά και γενικότερα τον τρόπο ζωής στο Λονδίνο. Όταν έφτασα στην Αθήνα ήμουν εξαντλημένη, αλλά με υποδέχτηκαν τα μέλη του Ομίλου στο αεροδρόμιο και είχαν την καλοσύνη να με πάνε στο ξενοδοχείο μου και να με φροντίσουν με τόση ευγένεια και στοργή σε όλο το ταξίδι – σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους.

Στην Αθήνα ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και χαρούμενη που βρέθηκα στον χώρο του Ομίλου και συναντήθηκα με όλους. Ο καθένας τους ήταν τόσο θερμός και φιλόξενος απέναντί μου, ώστε παρόλη την κούραση μου, ένιωσα την ψυχή μου να αφυπνίζεται. Μετά από μερικές μέρες στην Αθήνα ήμασταν έτοιμοι να πάμε στο χειμερινό θέρετρο στα βουνά για το σεμινάριο….

… Βρήκα χαλαρωτικό το να μετέχω στον καθημερινό διαλογισμό μετά το πρωινό καθώς και στις συζητήσεις και τον διαλογισμό το απόγευμα. Κατά την διάρκεια του διαλογισμού αισθάνθηκα γαλήνη, το άγχος και η εξάντληση έφευγε σιγα σιγά και ένιωθα την ηρεμία και την αποδοχή από τον καθένα στο δωμάτιο. Πήρα πολλές αγκαλιές, αισθάνθηκα τη ζεστασιά και την φροντίδα από όλους και σε ανταπόδοση ένιωσα μια βαθιά αίσθηση φροντίδας και αγάπης για τον καθένα εκεί. Αισθάνθηκα απλά ότι με φρόντιζαν με έναν τρόπο που είχα να νιώσω πολύ καιρό.

Όταν επέστρεψα στο Λονδίνο, παρατήρησα κάτι που δεν περίμενα. Πρώτα απ’ όλα η αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης που ανέπτυξα με όλους στο σεμινάριο, έμεινε μέσα μου για αρκετές εβδομάδες. Κατάφερνα να χειρίζομαι αποτελεσματικά αγχώδεις καταστάσεις χωρίς να αισθάνομαι πίεση, μπορούσα να αποδέχομαι άτομα στον εργασιακό μου χώρο με τα οποία είχα συγκρούσεις παλιότερα, αλλά το καταπληκτικότερο όλων ήταν ότι όταν μετρούσα την πίεση μου σε ποικίλες περιπτώσεις, παρατηρούσα ότι είχε κατέβει σε φυσιολογικά επίπεδα και δεν χρειαζόταν να παίρνω τα χάπια που την ρυθμίζουν για 10 μέρες περίπου.

Μερικοί ίσως να πουν ότι η αλλαγή στην πίεση μου οφειλόταν στην αλλαγή του κλίματος και της βαρομετρικής πίεσης λόγω του υψομέτρου στα βουνά. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν ήταν αρκετό το χρονικό διάστημα στα βουνά ώστε να έχει αυτό το αποτέλεσμα.

Είμαι σίγουρη ότι τα φυσιολογικά επίπεδα στην πίεσή μου ήταν αποτέλεσμα του διαλογισμού, της ηρεμίας, του καθαρού αέρα και της αίσθησης φροντίδας και τελικά λόγω της απελευθέρωσης και εκτόνωσης του άγχους και του γεγονότος ότι ήμουν μαζί με τόσο υπέροχους πνευματικούς ανθρώπους.

Γι’ αυτό το λόγο σας ευχαριστώ! ήταν μια συγκλονιστική πνευματική εμπειρία και χαίρομαι που τα κατάφερα να έρθω.

Ιανουάριος 2019

S. N.

Add a comment...

Post has attachment
“Ευχαριστώ που προσφέρετε τόσο σπουδαία υπηρεσία σε όλους χωρίς οποιοδήποτε οικονομικό όφελος.” – Ευχαριστήρια επιστολή στο Θεραπευτικό Τμήμα του Ομίλου
------

3 Φεβρουαρίου 2019

Υπέφερα από στοματικά έλκη για δύο περίπου χρόνια. Τα έλκη είχαν μάλιστα επεκταθεί ακόμα και στην περιοχή του λαιμού εσωτερικά προκαλώντας μου πολύ πόνο και δυσφορία.

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, ο γιατρός μου με παρέπεμψε σε αρκετά νοσοκομεία, έκανα διαφόρων ειδών εξετάσεις και μου συνταγογραφήθηκαν διάφορες φαρμακευτικές αγωγές. Παρόλαυτα, κανένα από αυτά δεν είχε αποτέλεσμα και δεν υπήρξε καν διάγνωση.

Πριν τέσσερις μήνες, μοιράστηκα το πρόβλημά μου με τους πνευματικούς θεραπευτές του Ομίλου κατά την διάρκεια μιας επίσκεψής τους στο Λονδίνο. Από τότε, έλαβα πνευματική θεραπεία τόσο εξ επαφής, όσο και εξ αποστάσεως.

Τα αποτελέσματα είναι ΑΡΙΣΤΑ!

Επιτέλους, απαλλάχτηκα από τα έλκη και απολαμβάνω ξανά το να τρώω, να πίνω και να μιλάω χωρίς πόνο και δυσφορία.

Αισθάνομαι τόση ευγνωμοσύνη για τον Όμιλο που μου θεράπευσε αυτό το πρόβλημα.

Ευχαριστώ που προσφέρετε τόσο σπουδαία υπηρεσία σε όλους χωρίς οποιοδήποτε οικονομικό όφελος.

G. T.

Add a comment...

Post has attachment
“I really am very thankful for the love and light you have taught me and shown unconditionally” – Thank You Letter

----
I wanted to say thank you so much to you and to all of Omilos for your non-stop kindness, love, support and help.

You have changed my life for the better, and I am extremely grateful to have crossed paths with you in 2012.

It’s been 7 years now, and I had this reflection and realisation today.

I really am very thankful for the love and light you have taught me and shown unconditionally.

God bless you,
S.A.


Add a comment...

Post has attachment
“thank-you, it was an incredible spiritual experience” – Impressions from our winter seminar
------
Dear Omilos-Eksipiretiton,

I just wanted to write to you to say what a wonderful experience I had at the winter retreat in December and more amazingly what a positive impact it had on my blood pressure.

I was determined to come to the retreat as I had been unable to come in the past years because I had been on dialysis. Now a short time after my kidney transplant when I no longer need to be hooked up to a dialysis machine I had every-will to make the trip to Athens and then to the hotel in the mountains, and I am so glad I did…

…Before my trip I had a period of great stress relating mostly to work and the general lifestyle in London. When I got to Athens I was exhausted, but I was greeted at the airport by Omilos’ members who very kindly dropped me off at the hotel and looked after me with such kindness and compassion throughout my trip- thank-you all.

In Athens I was so excited and happy to see the Omilos building and meet everyone. Everyone was so warm and welcoming, even in my tired state, I felt my soul being awakened. After a couple of days in Athens we were ready to drive up to the mountains and the retreat hotel…

…I found it relaxing attending the daily meditation sessions after breakfast and the talks and meditation in the evenings. During meditation I felt very calm, slowly let go of the stress and exhaustion and I sensed the calmness and acceptance of everyone in the room. I got a lot of hugs, felt the warmth and care from everyone and in return felt a deep sense of care and love for everyone there. I just felt looked after in a way I have not felt in so long.

When I got back to London I noticed something I had not expected, first of all the sense of calm and serenity I had developed with everyone stayed with me for a good couple of weeks. I was able to gently manage stressful situations without feeling stressed, I was able to accept people at work I had previously had conflict with, but most amazing of all when I measured my blood pressure on multiple occasions I noticed it had come down to a normal blood pressure and I did not need to take my blood pressure tablets for about 10 days. Some might say that blood pressure change was due to the climate and pressure change from the mountains. But in reality, I was not up in the mountains long enough to have this affect. I am sure the normalisation of my blood pressure was because of meditation, the calmness, the good clean air, the sense of being looked after and ultimately release and letting of stress and being around the wonderful spiritual people.

So thank-you, it was an incredible spiritual experience and I’m glad I was able to come.

January 2019

S. N.
Add a comment...

Post has attachment
“Thank you for offering such a great service to everyone without even any financial gain.” – Thank you Letter to the Spiritual Healing Section of Omilos

3 February 2019

I suffered from mouth ulcers for about two years. The ulcers even spread to my throat area, causing me a lot of pain and discomfort.

During this period, I was referred by my doctor to a number of hospitals, had various tests and was prescribed different medications. However, neither of them worked and I didn’t even get a diagnosis.

About four months ago, I shared this problem with Omilos’ spiritual healers during one of their visits to London. Since then, I received face to face, as well as distant healing.

The result is EXCELLENT!

Finally, I am free of these ulcers and enjoy again eating, drinking and talking without any pain and discomfort.

I am so grateful to Omilos for healing this problem.

Thank you for offering such a great service to everyone without even any financial gain.

G. T.


Via:
http://en.omilos-eksipiretiton.gr/p5454/
Add a comment...

Post has attachment
Στο πλαίσιο της επιλογής της Αθήνας ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου για το 2018-2019, το λογοτεχνικό περιοδικό ΚΕΛΑΙΝΩ, με εκδότρια και επικεφαλής την εξαίρετη λογοτέχνιδα κα Παναγιώτα Χριστοπούλου Ζαλώνη, συνεχίζοντας την σπουδαία εργασία του πάνω στα Ελληνικά Γράμματα και τον Ελληνικό Πολιτισμό, διοργανώνει την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στις 11:00 στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών παρουσίαση τριών ποιητικών συλλογών.

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Εδώ θα είμαι» της Αντιπροέδρου του Ομίλου και Υπεύθυνης των Εκδόσεων Μέγας Σείριος, κας Παρασκευής Κωστοπέτρου,

καθώς και το βιβλίο «Υποψία Πύρινη», της κας Βασιλικής Εργαζάκη, μέλους του Ομίλου και του Λογοτεχνικού μας Εργαστηρίου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του βιβλίου «Το δέλεαρ του άγριου βατόμουρου» της κας Παναγιώτας Ζαλώνη.

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι οι διακεκριμένοι λογοτέχνες:

Κώστας Καρούσος, Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών,

Θανάσης Φροντιστής και

Αικατερίνη Αλυσανδράτου,

ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει η ποιήτρια και εικαστικός κ. Λέτα Κουτσοχέρα.

Αποσπάσματα από τα τρία ποιητικά έργα θα απαγγείλουν οι λογοτέχνιδες:

Κατερίνα Ντούγκα-Κοτοπούλου, Μαριάννα Βλάχου-Καραμβάλη και Φαίδρα Ζαμπαθά-Παγουλάτου.

Σας περιμένουμε!
.

ΠΗΓΗ:
http://www.omilos-eksipiretiton.gr/p8671/
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded