Profile cover photo
Profile photo
Shariffah Noormala
22 followers -
Perihal diriku.
Perihal diriku.

22 followers
About
Shariffah's posts

Post has attachment
Outlet yang ada produk dari SherZam Rich Food
Bismillah. As-salam. Selamat hari Rabu semua. Sy doakan anda semua berada dlm keadaan sihat, sejahtera dan dilindungi oleh Allah s.w.t. Semenjak sy bergelar usahawan sepenuh masa bermula dr bln April 2014, hidup sy penuh dgn pelbagai cabaran baru yg terpaks...

Post has attachment
Nak rasakan kelainan kacang sy ini? nama pun dah lain dr yg lain..apa lg rasanya.. cubalah..pasti anda akan teruja dgn kehebatan rasanya.

Boleh hubungi sy di 012-3681316.

Post has attachment
Jagung pilus aka golden nuts sedap ada disini.
Bismillah.     As-salam kepada semua. Semoga semua berada dlm keadaan sihat dan sejahtera hendaknya. Sekian lama sy tidak menulis entri disini. Maafkan sy kerana kesibukan dan ketidaksempatan utk meluangkn masa di blog ini. Bukan itu shj, laptop sy pun ada ...

Post has attachment
Terbaru.. pretzel doorgift yg eksklusif utk apa shj event. Samada pertunangan, perkahwinan, formal atau tidak formal. Packaging yg berbentuk love ini sememangnya sgt menarik perhatian ramai.

Berminat? hubungi sy di 012-3681316. Harga yg paling berbaloi utk anda..
Photo

Post has attachment
Jemput baca ye..entri terbaru sy..

Sudi2kan lah menjenguk ke fanpage sy - SherZam Pretzels.

tq..

Post has attachment
Sila jemput keblog saya ye.. ada produk terbaru dan terhangat di pasaran.. Doorgift pretzel utk sebarang majlis.

Post has attachment
Silalah layari blog saya ini. Bisnes pretzel yg semakin diminati ramai. Untuk tempahan atau pertanyaan boleh hubungi saya di 012-3681316. Tq

Post has attachment
Variasi Pretzel yang sedap..semuanya ada disini.

Post has attachment
Cuti-cuti malaysia.

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded