Profile cover photo
Profile photo
DLT - Prof. lys & lyd siden 1986
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Lys og lyd installation

Vi har netop leveret og installeret en komplet installation af lys og lyd til Airtrix – Danmarks største trampolinland.

DLT fik til opgave at belyse og installere højttalere i 3500m2 haller, hvor der er trampoliner, klatrevægge, udspring, klatrebaner og mange andre forlystelser.

Idéen er, at der til hverdag skal være farvet lys til at gøre de store haller lidt festligere, men den virkelige forandring sker, når der holdes ”hoppe-fest”. Så slukkes at lyset, lyseffekter tændes og der skrues op for musikken og rytmerne.

Lys og lyd er centralt installeret i 3 styk 24mtr lange truss, der er ophængt i loftet. Der er lagt vægt på enkel betjening og styring af lys og lyd sker fra centralt sted og lys er forprogrammeret, så der blot skal vælges hvor meget der skal køre af gangen.

DLT stod for hele processen: Projektering, montage, programmering og sætte i drift.

Har du brug for installation af lys og lyd? Kontakt os gerne.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
18/04/2018
6 Photos - View album

Post has attachment
Noah på Baltoppen LIVE

I fredags kunne man opleve Noah i en fremragende intim koncert på Baltoppen LIVE i Ballerup – og lamper fra DLT var en del af effekterne på scenen.

Baltoppen LIVE er bestemt et besøg værd, hvis man vil opleve musik, teater, kultur og andre arrangementer - og ved koncerten i går leverede Baltoppen LIVE et flot og professionelt sceneshow.

Stemningen blev sat allerede ved ankomsten til spillestedet. Hazere havde nemlig lagt en tynd tåge på spillestedet og gav stemningen af et tilrøget spillested fra ’30erne. Den tynde røg var naturligvis grundlaget for de effekter movingheads og andet lys, gav under koncerten.

Monteret foran scenen, gav de nyindkøbte Showtec Infinity LED 100W Movinghead fra DLT, flotte effekter i samspil med grundlyset. Både på scenen og ud i lokalet.

Showtec Infinity LED 100W har en utrolig god optik og er langt kraftigere end tilsvarende movingheads i samme watt- og prisklasse.

Læs mere om movinghead til scene: www.dlt.dk/led-movingheads

I vores udstilling i Glostrup har vi et stort udvalg af movingheads.

Kig ind på hverdage fra 9:00 – 17:30

DLT
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-18
5 Photos - View album

Post has attachment
Halloween – bedre orange med farven amber

Orange er en af farverne man ofte forbinder med Halloween og netop orange kan være svær at genskabe, når man arbejder med LED belysning.

LED lamper havde oprindeligt dioder med farverne rød, grøn og blå (RGB) og med kombinationen af disse har det været en udfordring at gengive orange – men med farven amber er det ikke længere et problem.

Rav-farven amber (A) anvendes typisk i lamper der kan skifte farve sammen med den hvide diode (W). Kombineret med den røde diode løser de opgaven - en perfekt orange i alle tænkelige nuancer. Ved at dossere amber og hvid kan du endda gengive varm hvid, som vi kender det fra glødepæren.

Skal det være ægte Halloween – så vælg en LED lampe med minimum 5 farvede dioder - RGBWA - red/green/blue/white/amber.

I vores showroom i Glostrup kan du opleve en uhyggelig skarp orange eller en blød varm hvid - og du er altid velkommen.

Se vores udvalg af LED lamper og spots på vores webshop: www.dlt.dk/lysudstyr/lamper-spots/led-par-lamper

DLT
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-04
4 Photos - View album

Post has attachment
Playstations messestand - belyses med effekter fra Showtec

Der bliver ikke sparet på noget når computerspilbranchen, hvert år viser de kommende nyheder.

Dette års største messe for computerspilsbranchen og entusiaster var uden tvivl ”GameStop Expo”, og i september i år, var København vært. Vores kunde Live Event havde fået til opgave at lave effektbelysning på en 250kvm stor stand for Sony Playstation.

Udstillingen handler naturligvis om at skabe mest mulig opmærksomhed for presse og besøgende - og her er lys særlig velegnet.

Til belysningen blev den nye Showtec Power Spot Q6 LED lampe anvendt. Den har et lavt strømforbrug og kan ikke kun gengive millioner farver - den kan også lave UV lys. Dertil blev suppleret med en række Showtec UV bar´s, der giver det dybe "magiske" blå lys.

Har du også brug for at skabe fantastiske effekter, så besøg DLT butikken i Glostrup – og oplev det store udvalg af LED lamper.

Se mere her: www.dlt.dk/lysudstyr/lamper-spots/led-spots-med-farveskift

God weekend
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-10-16
4 Photos - View album

Post has attachment

Erhvervsejendom - vækker opsigt i Greve

For en kunde i Greve har vi på en erhvervsejendom dimensioneret og leveret avanceret facadebelysning, der skal være med til at skabe opmærksomhed i erhvervsområdet Korskilde i Greve.

De 3 store 2-etagers bygninger kan ses fra motorvejsafkørslen ved Greve Syd – og netop derfor ønskede man at benytte lejligheden til at skabe lidt opmærksomhed, ved at belyse samtlige facader når mørket sænker sig.

Løsningen blev montering af 20 stk. RGBW LED lysbarer, der trådløst styres af en DMX boks, der er programmeret til at vise en farve for hver ugedag - jul og nytår har også sin helt egen lyssætning.

I dag er det fredag og bygningerne er belyst med rød og hvid - Kør forbi en aftenstund og bliv inspireret, eller lad DLT hjælpe dig, med at sætte lys på din ejendom.

Se mere om facadelys her: www.dlt.dk/facadebelysning-led-lys

God weekend 

DLT
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-10-09
6 Photos - View album

Post has attachment
DMX styret lys – også på intimscenen

For Ballerup Musikskole har DLT leveret og monteret en lysløsning, der er DMX styret og som opfylder skolens behov for hvidt og farvet LED lys til at sætte den rette stemning, når man gennemfører koncerter i de forholdsvis små lokaler.

Udfordringen var en lav lofthøjde, der krævede en kompakt montering og DLT havde selvfølgelig løsningen.

I loftet blev monteret en strømskinne, der ud over at levere strøm, også havde indbygget DMX signal. I skinnen blev monteret Compact LED lamper – alt styret fra en DMX pult. Denne løsning egner sig specielt til steder hvor pladsen er trang og da løsningen er helt uden kabler, har resultatet også et enkelt og flot udtryk.

Nu kan Ballerup Musikskole flytte rundt på lamper efter behov uden at tænke på teknikken, takket være en strømskinne, med indbygget DMX signal – nemt og enkelt. LED lyset kan skiftes til alle tænkelige farver og tilmed lave en hyggelig stemning med det varme LED lys.

Kom forbi vores udstilling i Glostrup og hør mere om strømskinner og
LED lamper.

Læs mere om lysskinne med farveskiftende spots:
www.dlt.dk/lys-til-scene

Hilsen

www.dlt.dk
PhotoPhotoPhoto
2015-09-22
3 Photos - View album

Post has attachment

Flightcasen – du kan tage med til verdens ende

DLT er nu klar med en helt ny serie af flightcases udført i kraftigt polypropylen, hvilket betyder at de kan stå i mod daglig og ikke mindst hårdfør anvendelse – serien hedder Daily Case.

Daily Case leveres i flere størrelser, som kuffert, som trolley og som rygsæk. For optimal sikkerhed af indhold, bliver alle modeller leveret med plukskum, der nemt tilpasses som man ønsker det.

Daily Case er velegnet til daglig transport af forskellige typer udstyr der kræver god beskyttelse for at sikre lang levetid. Serien er IP65 - dvs. støv og vandtæt - og har en kraftig tætsluttende lukkemekanisme, et godt greb og fås i forskellige størrelser.

I vores butik i Glostrup har du mulighed for at opleve kvaliteten af Daily Case, samt andre af vores flightcases.

Se flightcases i plastik her:
www.dlt.dk/flightcase/flightcases-i-plast

God weekend 

DLT
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-09-11
4 Photos - View album

Post has attachment

Op at hænge med DLT - Fisketorvet

Det er ikke alle opgaver der handler om Lys og Lyd - DLT leverede til Fisketorvet en løsning der krævede beregninger og styrke for optimal sikkerhed.

På Fisketorvet finder man et stort åbent område med næsten 30 meter fra kælder til tag. Her ville man gerne have bedre adgang til at ændre den udsmykning og belysning der er monteret i loftet.

DLT leverede løsning, hvor der blev monteret i 6 veldimensionerede el-kraner. Det betød at man ved fremtidige ændringer af udsmykning, nemt kunne sænke den store truss og at der kunne arbejdes i "jordhøjde".

I dag hænger der en 12 meter høj og næsten 1 tons tung skulptur, der forestiller en fiskestime - og vi er helt sikre på at den også hænger der i morgen smile-humørikon

Læs mere om motoriseret lysbro i truss: www.dlt.dk/truss-i-el-spil

DLT
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-09-07
4 Photos - View album

Post has attachment
Fest i et inferno af lys, røg, konfetti og bobler

Det er hvad du kan opleve når du vælger at holde fest hos Nazar Selskabslokaler i Glostrup – DLT har leveret en komplet lysløsning, med effekter til brug på scene og dansegulv.

Løsningen indeholder DMX styret LED lamper og movingheads, samt lyseffekter og en kæmpe 1 mtr. spejlkugle - alt sammen monteret i nedhængt trekantbro. Som en ekstra detalje blev der også leveret en røg- og en sæbeboblemaskine.

Nazar Selskabslokaler har plads til mere end 1150 gæster og med en overdådig indretning kan man her skabe rammerne om en god og underholdende fest – og tilmed en af de større, hvis man har lyst.

DLT leverede blandt andet 4 stk. Showtec Infinity LED IS-100 movingheads, der med et output på 52400 lux @ 1mtr er et utroligt kraftigt LED movinghead - endda til en attraktiv pris og et behov for minimum af service.

Læs mere om løsningen lys til dansegulvet her:
www.dlt.dk/diskotekslys

God weekend :-)

DLT
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-08-28
7 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded