Profile cover photo
Profile photo
Nur'Aini Azhar
198 followers -
DREAMS don't work unless you DO
DREAMS don't work unless you DO

198 followers
About
Posts

Post has attachment
Check out this video on YouTube:

Post has attachment
My Precious Time
Assalamualaikum dan selamat hujung minggu. Macam dijanjikan, last entry Aini ada cakap nak flashback masa Baby AS dilahirkan. Actually dah ada dalam draft dah dari 16/6/2014 lagi. haha. Baru teringat nak update. Adeh! Maaf kawan2. Jom throwback kisah 8 bula...

Post has attachment
Our Precious One, Ammara Sofea
Assalamualaikum . Sebulan lebih tak berupdate blog ni sebab Aini berada dalam tempoh berpantang. Alhamdulillah sekarang sudah masuk 47 hari :) Ni pun Aini curi-curi update sebab anak tengah tido. Kejap lagi berjaga la tu mintak susu. haha. Alamak! Baru caka...

Post has attachment
Welcome Baby AS!
              Assalamualaikum. Hari ni genap 9 hari anak ibu lahir di dunia ini. Anak ibu lahir pada 28hb April 2014 jam 2:07 pagi di Hospital Pusrawi.  Selama ni ibu reveal nama unofficial as Baby As je. Now, ibu nak reveal nama official anak ibu ni. Ibu d...

Post has attachment
260414 Due Date??
Assalamualaikum. Apa aktiviti korang hujung minggu ni? Mesti keluar jalan-jalan dengan family tercinta kan. Aktiviti Aini? huhu. Aini kena kuarantin stay kat rumah je. Kalau ikutkan hati memang nak terbang pergi Shah Alam dah hari ni sebab ada expo baby kat...

Post has attachment
Wrong Indicator!
Assalamualaikum. Macam gempak tak tajuk entry Aini kali ni? Ke statement macam bajet artis je? haha. Hari ni saja nak cerita pengalaman bila first time jadi ibu ni. Sebelum tu saja nak bagitau semua orang, kandungan Aini sudah mencecah usia 39 minggu 4 hari...

Post has attachment
Zikir, Doa dan Amalan Semasa Mengandung dan Memudahkan Bersalin
Assalamualaikum. Hari ni tetiba Aini rasa nak share antara doa-doa dan zikir-zikir yang dapat mommy to be kat luar sana amalkan. Doakan Aini sama ye semoga urusan Aini untuk lahirkan baby AS berjalan dengan lancar. sobsobsob :'( Cuak pulak tetiba. huhu. Ant...

Post has attachment
Baby AS, Baby Girl atau Baby Boy?
Assalamualaikum dan Happy Monday pagi buta-buta ni. haha Macam suspense je kan tajuk entry Aini pepagi ni. haha. Ni penangan teman suami tengok bola la ni. Sebab tu update entry yang bukan-bukan. Bosan kot. huhu. Tapi nampak gaya macam ramai kawan-kawan Ain...

Post has attachment
List Keperluan Ibu dan Baby AS
Assalamualaikum dan Salam Jumaat. Rasa macam kerap pulak Aini update blog kan. haha. Takut baby tak sabar keluar je. Nanti dalam pantang memang berhabuk la blog Aini ni. Sebab tu pantang ada masa terluang je Aini update terus. Takut ramai tertunggu-tunggu e...

Post has attachment
Produk Untuk Kegunaan Selepas Bersalin II
Assalamualaikum. Seperti yang dijanjikan dalam last entry, this time Aini akan update untuk produk kedua yang Aini akan guna selepas bersalin nanti :) Maaf sebab lambat update. Al-maklum lah sekarang ni Aini dah masuk 9 bulan. Tengah tunggu masa je ni. Haha...
Wait while more posts are being loaded