Profile cover photo
Profile photo
gee haien
About
Posts

Post has attachment
Olimpik Rio 2016
Selamat malam buat teman-teman blogger sekalian dan si pembaca semua. Ok malam niey kita cerita pasal sukan Olimpik yang tengah berlangsung dekat Rio de Jeneiro tu ye. Semua sedia maklum kan yang kita dah dapat 1 pingat gangsa dari sukan berbasikal acara ke...
Olimpik Rio 2016
Olimpik Rio 2016
nurulnajihain.blogspot.my

Post has attachment
Olimpik Rio 2016
Selamat malam buat teman-teman blogger sekalian dan si pembaca semua. Ok malam niey kita cerita pasal sukan Olimpik yang tengah berlangsung dekat Rio de Jeneiro tu ye. Semua sedia maklum kan yang kita dah dapat 1 pingat gangsa dari sukan berbasikal acara ke...
Olimpik Rio 2016
Olimpik Rio 2016
nurulnajihain.blogspot.my

Post has attachment
Happy Birthday Na'iemah
HAPPY BIRTHDAY YANG KE - 21 NA'IEMAH. Semoga hg dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Semoga terus maju dan success dalam hidup. Jangan pernah sia-siakan peluang yang hg dapat. Jangan pernah mengalah setiap kali hg jatuh dan teruskanlah langkah hg nekmah...
Happy Birthday Na'iemah
Happy Birthday Na'iemah
nurulnajihain.blogspot.com

Post has attachment
Happy Birthday :)
Rasa happy pulak bila jadi orang pertama yang wish birthday orang yang kita suka. Semoga awak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Semoga tercapai apa yang awak hajati dan gembira disamping keluarga tersayang. Have a great day :) Walaupun sambut birthda...
Happy Birthday :)
Happy Birthday :)
nurulnajihain.blogspot.com

Post has attachment
Terima Kasih 2015
Selamat tengahari. Sorry tak sempat nak buat review 2015 so harini nak buat sikit. January Ok muka awal tahun :)                                    Ni masa cuci mata dekat Tasik Bandar Perdana dengan Azizah                   Pantai Merdeka ^_^      February...
Terima Kasih 2015
Terima Kasih 2015
nurulnajihain.blogspot.com

Post has attachment
Selamat pagi :)
Selamat pagi, sorry sibuk sangat sampai tak sempat nak update blog. Nak keluar dengan kawan-kawan pun tak sempat. Rasa bersalah pun ada bila terpaksa mungkir janji. Actually bukan takmau keluar terus but it just postponed ke tarikh yang tak dapat dipastikan...
Selamat pagi :)
Selamat pagi :)
nurulnajihain.blogspot.com

Post has attachment
Selamat pagi :)
Selamat pagi, sorry sibuk sangat sampai tak sempat nak update blog. Nak keluar dengan kawan-kawan pun tak sempat. Rasa bersalah pun ada bila terpaksa mungkir janji. Actually bukan takmau keluar terus but it just postponed ke tarikh yang tak dapat dipastikan...
Selamat pagi :)
Selamat pagi :)
nurulnajihain.blogspot.com

Post has attachment
**
Happy birthday to me!! Genap sudah 20 tahun hari niey. Syukur masih diberi kesempatan aku melihat dunia lagi pada waktu ini. Dari semalam tak putus-putus terima ucapan dari teman-teman dan keluarga. Terima kasih semuanya. Terutama sekali orang yang pertama ...
my online diary
my online diary
nurulnajihain.blogspot.com

Post has attachment
**
Tadi aku rasa nak menangis dan akhirnya aku menangis. Aku pown tak tahu apa aku rasa. Tak tahu macam mana nak bagitahu apa perasaan aku. Aku terbaca satu tweet tu dan tetiba aku rasa kecewa. Ya kecewa. Ahh parah gini. Kenapa cepat sangat aku rasa macam niey
my online diary
my online diary
nurulnajihain.blogspot.com

Post has attachment
**
Pukul tiga pagi aku belum tido lagi. Sakan sangat berwechat dengan naziera a.k.a nad/naze kawan baru aku. Sebenarnya kalau tak chat dengan dia pun aku memang tak boleh tido. Entah la sekarang niey kerap benar tido lewat. Ok la sekarang masa untuk rehatkan m...
my online diary
my online diary
nurulnajihain.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded