Profile cover photo
Profile photo
Munirah Mansor
90 followers
90 followers
About
Posts

Post has attachment
Didik Anak Tentang Common Sense Sejak Kecil
Assalamualaikum... How was your day guys? So today aku terpanggil untuk luah pendapat aku tentang common sense selepas aku lihat orang sekeliling aku less common sense awareness. Before go through aku nak meminta maaf andai nukilan aku ada menghiris hati se...

Post has attachment
Sambutan Hari Raya PPK
Assalamualaikum... Alhamdulillah pada hari Isnin yang lepas iaitu 17 Julai 2017 PPK telah mengadakan Sambutan Hari Raya dan Mesyuarat Agung Tahunan di mana mesyuarat diadakan pada sesi pagi dan jamuan raya diadakan pada tengah hari. Satu minggu sebelum majl...

Post has attachment
Hari Pertama Praktikal di Pertubuhan Peladang
Assalamualaikum... Setelah berhempas pula menyiapkan tesis dan menyambut seminggu syawal, hari ini bermula latihan industri di pertubuhan peladang berdekatan dengan rumah. Nervous tu hanya Allah yang tahu sebab akan experience dengan environment baru.  Pert...

Post has attachment
1 Syawal
Assalamualaikum... Syukur aku telah berjaya menamatkan pengajian pada 20 Jun yang lepas dan bertolak pulang ke Kedah pada 21 Jun. Kepulangan ini semestinya kepulangan yang amat dinanti-nantikan sebab lepas ni dapat stay lama bersama family memandangkan temp...

Post has attachment
Exam Week
Assalamualaikum... Study week sudah tamat dan keesokan hari bermulanya exam week selama tiga minggu. Study week kali ni memang aku tak balik ke kampung sebab letih. Lagi pun bulan puasa, kan. So aku stay je kat rumah sewa layan banyak movie dan drama. Ahaha...

Post has attachment
My Bestfriend Get Married Last Two Weeks
Assalamualaikum.... Last two weeks aku buat decision yang kadang rasa tak masuk akal tapi berbaloi. Dua minggu sebelum kuliah berakhir of course time tu banyak assignment kena submit, test untuk sitted dan fyp untuk finished. Tambahan pula time tu kewangan ...

Post has attachment
Bawa Sabahan Dari Uitm Puncak Alam Jalan-jalan Di Terengganu
Assalamualaikum... Beberapa hari yang lepas kawan housemates sabahan aku ada datang dari Uitm Puncak Alam. Dulu diorang sama-sama belajar di sekolah menengah dan matrikulasi, kemudian berpisah ketika menuntut pelajaran di universiti. UiTM punya mid sem brea...

Post has attachment
Lawatan Ilmiah Pelajar Tahun Akhir Sarjana Muda Ekonomi Ke Kuala Lumpur & Putrajaya
Assalamualaikum... Pada 19 hingga 22 April telah berlangsungnya lawatan ilmiah bagi student final year ekonomi ke Kuala Lumpur & Putrajaya. Seramai 107 orang pelajar telah melibatkan diri dalam lawatan ini dan ia turut serta dengan tiga buah bas. Alhamdulil...

Post has attachment
Short Trip To Padang Besar, Perlis
  Assalamualaikum... Kebiasaannya unplanned trip akan menjadi real berbanding planned trip. Sama la macam aku dan kawan-kawan. Aku balik kampung baru kami plan nak pergi Padang Besar. Main purpose bukannya nak shopping sangat tapi saja nak keluar berjalan-j...

Post has attachment
Economics Annual Grand Dinner at Duyong & Marina Resort
Assalamualaikum... Last Friday aku attend dinner course aku where it was organized by second year students. The main purpose of the dinner is to welcome the first year economics students and to celebrate final year students before graduating. So I would lik...
Wait while more posts are being loaded