Profile

Cover photo
Teodor MICU
Works at Caphyon
Attended Universitatea din Craiova
Lives in Craiova
84,300 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Teodor MICU

Shared publicly  - 
 
Am încheiat activitatea la Muse. Am încheiat cariera de Sysadmin după 10 ani!

Încă nu pot spune cât de bună a fost această perioadă. Pot spune că mi-a făcut plăcere să descoper tehnologii care m-au făcut să cred că orice este posibil din punct de vedere tehnic. Preferatele mele, poate cele mai relevante, sunt IPMI și Netboot.

Foști colegi, vă urez mult succes mai departe!
 ·  Translate
4

Teodor MICU

Shared publicly  - 
 
Greu de crezut, însă dl. G știe mai multe decât noi.  ;-)
 ·  Translate
1

Teodor MICU

Shared publicly  - 
 
O zi mare. Mi-am făcut curaj și am deschis cont la PayPal si Elance. :-)
 ·  Translate
3
Teodor MICU's profile photoIonuț Bilică's profile photoMarian Teodorescu's profile photo
10 comments
 
Era ok si scriptlance.com acum cativa ani.

Teodor MICU

Shared publicly  - 
 
Sfârșit de an (2) universitar. Integralist. :-)
7
Gabriel Toma-Tumbar's profile photo
 
Bravo! Felicitari!

Teodor MICU

Shared publicly  - 
 
Mai avem speranță!
 
Major blow to ACTA: Fifth and final EU parliamentary committee rejects agreement 2 weeks ahead of final vote.
1

Teodor MICU

Shared publicly  - 
 
Greu de crezut după cum a început, dar Google a câștigat procesul cu Oracle! Despre ce era vorba? Google a reimplementat JVM pentru Android într-un mod mai eficient decât Oracle/Sun.
 ·  Translate
1
Ionuț Bilică's profile photoGabriel Toma-Tumbar's profile photo
2 comments
 
Nu cred ca a reimplementat JVM-ul ... Oracle sustine ca a folosit API-urile puse la dispozitie de Java 'in an improper' way. In plus nu s-a terminat inca. Probabil ca Oracle va merge mai departe cu procesul.
 ·  Translate

Teodor MICU

Shared publicly  - 
 
Cel mai tare break-dance pe care l-am văzut!
1
1
Teodor MICU's profile photoCosmin DÎGĂ's profile photoCarmen Carmen's profile photo
3 comments
 
1. Sunt de aceeasi parere
2. Calitatea conteaza, sa zicem, indiferent de produs sau servicu
3. ;)
 ·  Translate

Communities

6 communities

Teodor MICU

Shared publicly  - 
 
Today was the first day when I actually wrote some code at work.. and it was fun. It was expected, but still.. it was fun. Now you might wonder which part? Well, it was not about my code but about code written by others. I me...
1

Teodor MICU

Shared publicly  - 
 
Nu știu de un alt serviciu „code search” încă activ. Foarte util pentru a găsii rapid secvențe de cod indiferent de limbajul de programare.
1
Cosmin DÎGĂ's profile photo
 
Bun si asta.

Teodor MICU

Shared publicly  - 
 
Aștept pe trecerea de pietoni (am făcut deja trei pași înainte). Mai mult de zece mașini trec, par că se grăbesc. În cele din urmă un șofer oprește și îmi face semn să trec. În timp ce traversez mă uit în dreapta și observ că toate mașinile ce au trecut în viteză acum așteaptă la o coadă de vreo 200 de metrii!

Într-o lume ideală aș vrea ca oamenii să reflecte mai mult asupra situației și să acționeze inteligent! În exemplul de mai sus graba nu a avut nici un folos, 10 secunde mai târziu tot în același loc ar fi ajuns.
 ·  Translate
3
Cosmin DÎGĂ's profile photoDavid Dascalescu's profile photo
5 comments
 
Si apropos nici unde nu am traversat strazile mai prin loc nepermis si mai pe rosu ca in Paris si ca in San Francisco si nimeni nu se ia de tine...
 ·  Translate

Teodor MICU

Shared publicly  - 
 
România, pe primul loc la adopția IPv6 din Europa. — ziua IPv6
 ·  Translate
Google collects statistics about IPv6 adoption in the Internet on an ongoing basis. We hope that publishing this information will help Internet providers, website owners, and policy makers as the indu...
1
Cosmin DÎGĂ's profile photo
 
Macar suntem si noi "aia mai destepti"
 ·  Translate

Teodor MICU

Shared publicly  - 
 
FII'12 — concurs național de informatică!

M-am înscris din mai multe motive, unul ar fi că nu am avut parte de o astfel de competiție de programare iar altul să capăt mai multă experiență. Așa am ajuns la runda nr. 3.

Runda nr. 1 a părut cea mai ușoară. După terminare mi-am dat seama că deși am făcut programele nu era metoda cea mai elegantă și eficientă.
Problema “cutii n-dimensionale” era în esență problema găsirii celui mai lung drum dintr-un graf orientat — nici acum nu știu cum s-ar face. Implementarea făcută de mine nu are nici un model, iar din cauza unei singure greșeli am primit 50/100.
https://github.com/d0ru/infucv/commit/cb2a14b6758256341c58d04a4495e49edd0ae941

Problema “inversiuni” a fost rapidă (punctaj maxim), însă am aflat mai târziu că implementarea cea mai eficientă este o variația a algoritmului “merge sort”.

Runda nr. 2 — problema “joc” a reprezentat cea mai mare pierdere de timp și energie. Nu are nici un model, iar apoi încercând să aflu cum soluția oficială a găsit o rezolvare mai bună decât a mea, am constatat că acel cod este practic o mizerie nedescifrabilă.

Problema “video” a fost iarăși cea mai simplă din această rundă, însă așa am învățat că pentru «long int» pe un sistem 32-biți nu se alocă 64-biți ci doar 32.

Runda nr. 3 — acum în desfășurare. Problema “dame” nu prezintă nimic spectaculos. Problema “strunguri” mi-a plăcut pentru soluția găsită cu o complexitate timp θ(n•lg(m)) și spațiu doar θ(n), adică doar 2KB. Nu-mi dau seama cum au calculat limitele din cerință (timp 1s, memorie 64MB), sper să aflu când vor fi afișate explicațiile.

Am rămas doar cu ultima problemă “insule”. În esență aceasta este problema “comis-voiajorului” pe care nu am reușit să o înțeleg săptămâna trecută. Așadar mă întorc la “backtracking” și doar după aceea voi vedea dacă am timp de implementat ultima problemă din această rundă.
 ·  Translate
4
Teodor MICU's profile photoIonuț Bilică's profile photo
7 comments
 
:P le zice greedy pt ca sunt lacomi, la fiecare iteratie ia o decizie finala care intra in solutie. La Prim, la fiecare iteratie alegi un nod al grafului si spui "asta face parte din arborele de cost minim de pana acum". La Kruskal la fiecare iteratie alegi cate o muchie.
D-aia ii zice greedy, spre deosebire de... programarea dinamica, unde mai intai calculezi niste coeficienti de-ti iasa ochii si abia dupa scoti solutia din coeficientii aia.
 ·  Translate
Communities
6 communities
Work
Occupation
Programator
Employment
  • Caphyon
    Programator, 2013 - present
  • MuseGlobal
    Sysadmin, 2005 - 2013
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Craiova
Previously
București - San Francisco, CA
Education
  • Universitatea din Craiova
    Informatică, 2012 - 2013
Basic Information
Gender
Male