Profile cover photo
Profile photo
Edo Hayra
119 followers
119 followers
About
Edo Hayra's posts

Post has attachment

Post has attachment
GIVEAWAY NOVEL BY KATHY R'BAIN & CIK AKAK
Entry paling malas setakat ni Sila klik banner untuk join dan info lanjut GIVEAWAY NOVEL BY KATHY R'BAIN & CIK AKAK

Post has attachment
Isu Nama (tanpamotifkukuh)
Assalamualaikum.. Sebenarnya tadak isu pun, tapi saja seronok nak meluah.. Nama aku Nur Husni Izzati.. Membesar dengan nama Izzati Family, jiran, kawan2 panggil Izzati Masuk sekolah rendah Ditakdirkan ada lagi seorang Izzati Bagusnya, kelas kami tak sama Ja...

Post has attachment
Unplanned Dating
Assalamualaikum.. Yes, aku memang suka benda2 dirancang separuh siap ni. Aci redah je. Siti Zakiah ni pon boleh pulak bagitau last minit. But ok jugak la, sebab dapat merasa macam mana suasana orang balik kampung beraya. Suasana dalam STAR LRT yang sendat m...

Post has attachment
Entry tanpa Motif
Dah siap pin, 'ehh terbalik la pulak shawl ni.. tadak orang perasan kot" Keluar je dari bilik... +"Woi kak, ang pakai tudung tebalik ka?" -"Haaa, awat? Biaq ar, elok dah siap baru perasan.. Malas nak perbetoi dah.." Langkah keluar dari rumah... +"Awat tudun...

Post has attachment
#bukulandasan
Assalamualaikum.. Hampir setahun dah benda ni.. Hari ni baru tergerak hati nak sambung cerita.. Alkisahnya, aku ternampak iklan event ni seminggu sebelum hari kejadian.. Dan seperti biasa, nampak je kalendar kosong, aku terus daftar.. Free kan.. Dan seperti...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Video Promo Buku Landasan
Assalamualaikum Video promo Buku Landasan.. Detail akan diberitahu kemudian sebab aku di dalam kelas, tapi semangat nak sebarkan video ni membuak2 lol #bukulandasan Sekian
Wait while more posts are being loaded