Profile cover photo
Profile photo
Martin Karbowski
About
Posts

Post has attachment
Напоследък процесите у нас са като лоши новини, които научаваш на гробищата - става ти все едно. Знам само, че всички са заложници на банката и че банката се разкоства. По същата схема върви или я тласкат ТВ7. По същата схема ще се разбият всички работещи предприятия, докоснали се до банката. Моите изводи са обосновани от медийната карта. Има медии, по чието поведение става ясно какво иска Пеевски. Вижте кой говори именно там. Аз не съм дал и няма да дам интервю в жълта медия, независимо чия е. Не ме и интересува, не ме интересува и държавата, в която ти повдигат обвинение за убийство и после ти се извиняват. Аз мога да я управлявам по-добре.

Post has attachment
Как изглежда днешният български избирател – той не може да комуникира, но не е луд, плаща си сметките всеки месец, но няма пари за ядене, не знае какво е депутат и президент, но ходи да гласува на всички избори.

Post has attachment
"Обидно е от Албания, Македония, Сърбия (...) България да е най-зле в културното си развитие (...) не да не се отделят пари, а направо да се убива културата – умишлено!"

Post has attachment
Ерма Русева и Йордан Андреев живеят на семейни начала от 14 години в Разград. Изоставени са от всички – държава, институции, дори от собствените си деца – тя има три, а той четири отрочета. Йордан е тежко болен – с бъбречна недостатъчност, на хемодиализа и рак на простатата, а жена му, принудена от бедността, всяка сутрин го кара с инвалидната количка на автогарата в града да проси, за да има какво да ядат...

Post has attachment
Онова, което преди беше в цирковете – днес управлява света.
Жена с брада спечели европейската песен на телевизиите и това не е на добро. Не го разбираме, не го чувстваме правилно и знаем, че някой ни го е наложил като изпитание преди Съдния ден.
http://www.lentata.com/page_5787.html

Post has attachment
1039 лв. върна рекламната агенция "Кривицки" на Мартин Карбовски, след като свали билборда, платен от него за цял месец. "Първия ден духаше вятър и не го поставиха. На втория ден го сложиха в 11 ч, по-късно беше блокиран (на билборда са се сменяли няколко пана - б.р.), а на третия ден (вчера) вече беше свален. Разбрах, че община Студентска е сезирала Националния съвет за саморегулация", разказа тв водещият на "Фронтова линия"...

Post has attachment
Photo

Днес билбордът "Вън п*д*растите от църквата!" беше свален без обяснения от нито една институция. Припомняме, че когато имаше подобен проблем с голия задник на Азис, "скандалната реклама" беше свалена след цели 2 седмици. Някой анонимен гей явно държи нормалността и призивите за пречистване на църквата и обществото да не достигат до хората.
Очаквайте още подробности утре в сутрешния блок на TV7 и в-к "Стандарт".

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Телевизионното предаване на Мартин Карбовски „Фронтова линия” провокира църквата със скандален билборд. Съоръжението, на което има надпис „Вън пед*растите от църквата” се появи вчера на столичния бул. „Акад. Стефан Младенов” точно срещу Университета за национално и световно стопанство...
Wait while more posts are being loaded