Profile cover photo
Profile photo
Morten Bracker
2 followers -
Forfatter & underviser
Forfatter & underviser

2 followers
About
Posts

Post has attachment
I dag udkommer min nyeste roman "DØDEDANSEN", der er en gribende biografisk historie baseret på virkelige hændelser. Det er en skæbnefortælling, en samtidsroman og en stærk kærlighedshistorie - koncentreret omkring de sidste 24 intense minutter af hovedpersonens liv. Du kan læse mere her, hvis du er nysgerrig: http://www.mortenbracker.com/boger/dodedansen
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Så slap min roman BESVÆRGELSEN gennem nåleøjet og fik et af bogbranchens ubetinget fineste blå stempler med det, der kaldes en "Lektørudtalelse". Således indledes anmeldelsen:

"Simpelthen imponerende debut-moppedreng af en psykologisk spændingsroman, hvor de mange siders kvantitet forbilledligt matcher det fascinerende plot, som i omfang og tankespind er herligt udfordrende."

Læs hele lektørudtalelsen her: http://www.mortenbracker.com/pr/presseomtale/769-lektorudtalelse
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Det kan nok synes som et lille skridt for menneskeheden ... men det var et kæmpe skridt for mig, da jeg så min nye roman omtalt i en stor artikel i Lørdagsavisen. Læs hele indlægget her: http://www.mortenbracker.com/blog/entry/et-lille-skridt-for-menneskeheden-besvaergelsen-i-lordagsavisen
Add a comment...

Post has attachment
Der blev jeg så alligevel overvældet af begejstring - altså mere end jeg overhovedet havde turdet håbe på. Fra nu af er jeg ubetinget fan af Bog & Idé. Nok gik de med på at tage min bog ind, men se en placering. Luksus meget plads, flot opstillet, eget skilt og så alt sammen lige foran indgangen. Kan man ønske sig mere.

http://www.mortenbracker.com/blog/entry/besvaergelsen-pa-forste-parket-i-boghandlen
Add a comment...

Du er velkommen i mine cirkler, hvis du vil følge med i mine skriverier, bogprojekter og udgivelser.
Add a comment...

Post has attachment
Så er min store roman "BESVÆRGELSEN" udkommet. Den kan nu købes i boghandlen og direkte fra forlaget. Bogen har også fået sit eget temmelig cool website, hvor du blandt andet kan se fortællingens locations på et verdenskort samt downloade de første 4 kapitler ganske gratis. Bogen findes både som paperback og E-bog. Tjek det ud, køb bogen og del, del, del :-) 

http://www.mortenbracker.com/besvaergelsen
Besværgelsen
Besværgelsen
mortenbracker.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded