Profile

Cover photo
14 followers|193,243 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

iOpinion has a new profile photo.

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Story
Tagline
Health System Statistics Report Survey Analys
Introduction
Med iOpinion får ni en helhetsbild av arbetsmiljö och företagshälsovård. Våra kunder är företagshälsovården, tillsammans med dem tar vi fram hälsoundersökningar som passar deras kunder. Med iOpinion systemet utförs sedan kvalificerade hälsoundersökningar anpassade efter aktuella behov genom nogrannt utprovade enkäter. Genom att lyssna till och förstå alla individer inom en verksamhet kan man jobba mot en förbättrad arbetssituation som effektiviserar arbetsprocesser på både kort och lång sikt.

iOpinions styrka ligger i hur resultat, analys och åtgärder presenteras. Hälsoundersökningen presenteras med fyra huvudområden: MEDICINSKA SYMPTOM – HÄLSOVANOR – PRIVATA FAKTORER – PSYKOSOCIAL OCH FYSISK MILJÖ. Data säkerställs dels genom enkät med flervalsfrågor och fritextsvar dels genom en sköterskekontakt på företagshälsovården som ger information om personliga hälsofrågor, blodprovstagning etc. Samband mellan hälsotillstånd och arbetsgruppers arbetsmiljö synliggörs i iOpinions analys som på ett unikt sätt kan urskilja de mönster som utgör grunden för en god hälsa på företaget; både den fysiska hälsan och välbefinnandet.

En rapport efter genomförd undersökning pekar även ut sådana utvecklingsinsatser som förväntas ge väsentliga effekter för företag och anställda. Insatser med uppföljning ger ett långsiktigt lärande. Nya vanor och beteenden ger stora effekt på hälsa och välbefinnande. Här är lärande genom att se andras exempel den mest effektiv metoden.

iOpinion har gjort det möjligt att kvalitetssäkra hela hälsoanalysen för kundföretag. Insamlade resultat lagras i databas med syfte att lära och jämföra genom andra företags resultat.

Med iOpinion säkerställer du hela hälsofrågan för kundföretaget.
Links