Profile cover photo
Profile photo
Mikael Hamre
Lever för att lära mig en ny sak varje dag.
Lever för att lära mig en ny sak varje dag.
About
Communities and Collections
View all
Posts

Ses igen efter mello. Alltså någon gång i maj eller när den nu slutar.
Add a comment...

Har för mig att det var förbjudet från och med igår och hålla mobilen vid körning. Men tydligen så har det inte gått fram till alla.
Add a comment...

Post has attachment
+Fredrik Adetoft nu har jag kommit på dig. Du vill ju ha lokalproducerat och enkelt att äta så varje gång du visar en bild på grillen så är det inte du som står för själva grillningen.
Photo
Add a comment...

Med tanke på den nya data lagen hur kommer det gå med kaklagen. Det kan ju bli roligt att kräva ut alla sina uppgifter från alla sidor som man surfar till.
Add a comment...

Tycker att det är synd att man inte kan använda sig av Classroom i en vanlig G Suite domän. Detta hade kunnat underlätt mycket vid t.e.x nyanställningar. Bara för att ge ett exempel.
Add a comment...

Förstår inte varför min mac har ett system på 73 gig det känns löjligt stort och då är det bara systemfilerna som tar upp så mycket plats.
Add a comment...

Vad läser ni just nu för bok?
Själv så läser jag Implementing TWI och 1 st The TWI Workbook.
Add a comment...

Nyheter
Har inga problem med att betala för saker på nätet men en sak som jag stör mig på nästan mer än den utanförskap som skapas med att man inte har Facebook visserligen självförvållat men ändå.

Det är att mer och mer tidningar låser in sina nyheter bakom en betalspärr. Förstår att de gör detta men för oss som följer lite olika personer från olika delar i landet och världen så kan det bli en stor kostnad om man skulle vilja läsa allt som är intressant.

Så om vi leker med tanken. DN går på 99 kr, Aftonbladet 59 kr, GP 99 kr och så vidare och så vidare. Detta gör att man lätt kommer upp i en kostnad på över 3000 kr i månaden ifall man skulle vilja läsa alla spännande artiklar som skrivs runt om i världen. Detta gör att man blir tvungen välja vilka nyheter som man vill läsa och hur bra är detta för våran världsbild.
Add a comment...

Kan nog bli en bra dag där här redan upp i 10000 steg.
Add a comment...

Har ett konstigt problem med min Chromebook den tappar nätverk titt som tätt. Återsluter visserligen men det är lite störande. Någon som har en ide om vad det kan bero på. Inga väggar i vägen för signalen då.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded