Profile cover photo
Profile photo
Léka Estrich Kft. - Könnyűbeton
Léka Estrich Kft. - Speciális könnyűbeton és polisztirol beton fajták gyártása könnyűbeton. Polisztirol beton árakról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.
Léka Estrich Kft. - Speciális könnyűbeton és polisztirol beton fajták gyártása könnyűbeton. Polisztirol beton árakról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
#infra#szauna https://finnszauna.hu/termekek/infra-szauna

Kíméletesebb izzadás... infra szauna

Sokunknak kevés vagy talán nincs is ideje egy kellemes, sokszor szükséges méregtelenítésre. Ebben tudunk mi segíteni azon ügyfeleinket, kiknek pörgősebb az életvitele.
Ezt nem csak a hatékonyabb infra sugárzás, de a tiszta, modern és nyitottabb kabinjaink segítségével érjük el, ott ahol az idő kevés, ill. a design és a higiénia fontos. Kabinjainkat igyekszünk nyitottá tenni, hogy a hasznosan eltöltött infra használat ne csak egy zárt szerkezetben történjen, hanem része legyen otthonunk teljes környezete, a lélek felszabadulásában. Infra szauna
Szauna építés, szauna kályha, infra szauna.

Add a comment...

Post has attachment
klíma, klíma árak http://klima-szereles.eu/klima

Az általunk forgalmazott klíma készülékek pontos árairól a helyszíni felmérés során tudunk pontos információt adni. A helyszíni felmérés során kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb klíma készüléket.

Add a comment...

Post has attachment
http://anildia.hu/lakasfelujitas-budapest

Lakásfelújítás Budapest
A mai világban mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás gyorsan, és minőségi szinten történjen. Illetve persze a legjobb! Ez a tény nálunk azért is tud megvalósulni, mert a ránk bízott munkálatokat saját szakembereinkkel végezzük.
Akár tisztasági szobafestésről legyen szó, vagy akár egy tégláig lekopott falról, mi segítünk.

A lakásfelújítás sokak szemében nagy kockázat, mivel félünk a nagy rendetlenségtől piszoktól, és nem utolsó sorban, hogy mennyibe is fog ez kerülni nekünk? Mi arra törekszünk, hogy Ön minél elégedettebb legyen lakúsfelújítási munkánkkal. Egy teljes körű felújításnak nagyon sok változata van. Az Ön igényeinek megfelelve végezzük el a munkát.

A lakásfelújítás folyamata:
Ingatlan tanácsadás, műszaki átvizsgálás, akár a lakás megvétele előtt
Belsőépítészeti lehetőségek, alaprajzok és látványtervek készítése, átgondolt felmérés, tervezés
Beépítendő termékek (burkolatok, csaptelepek stb.) konzultációja mintadarabokkal
Szakszerű költségkalkuláció, árajánlat készítés
Lakásfelújítás kivitelezése
Lakberendezési tanácsadás
Bútorok és konyhai gépek házhoz szállítása és elhelyezése, beépítése
Jól képzett, minőségi munkát végző csapatunk magas színvonalon, minőségi anyagok felhasználásával végzi el a kívánt felújítási munkálatokat.

A feladatok nagy részét elvégezzük Ön helyett. Tény: a lakásfelújítás nem a legtisztább munka, viszont azt megígérhetjük, hogy a végén csak annyit kell takarítania, mint egy szokásos nagytakarításkor.
Célunk, hogy a lakásfelújítás tökéletesen sikerüljön és teljes mértékben elégedett legyen munkánkkal. Ezért mi odafigyelünk arra, hogy az Ön lakásfelújítása tökéletes legyen, bátran tovább tudjon minket ajánlani ismerőseinek. A lakásfelújítás Budapest szolgáltatás egy összetett művelet, nagyfokú hozzáértést és jártasságot igényel. Ezért érdemes szakemberre bízni az elvégzendő munkákat.
Add a comment...

Post has attachment
http://anildia.hu/festes-budapest

Festés Budapest

A lakásfestés nem egyszerű feladat. Keveseknek van lehetősége a festés idejére elköltözni otthonról annak érdekében, hogy a szobafestő határidőre és minél hatékonyabban el tudja végezni a munkát.

A felület előkészítésétől egészen a stukkózásig, dekorációs festésig, antikolásig és tapétázásig mindenben törekszünk az Ön egyedi ízlése szerint végezni munkánkat.

Használattól függően 3-5 évente válik szükségessé a tisztasági festés. De számtalan egyéb alkalommal is szükség lehet a festésre. Célszerű lakásfelújítás esetén a szobafestésen is túlesi.

Cégünk minőségi munkát, festést vállal Budapesten !

Festés előtt mindig ellenőrizni kell a falat, a festendő felületeket, és helyre kell hozni a repedéseket, táskás vakolatot.
A festést megelőző színválasztásnál sokan elcsúsznak. A számítógép képernyőjén egészen másnak tűnhetnek a színek, mint amilyenek valójában is. Gyakran még a színminták is megtévesztőek lehetnek, mivel egy nagyobb festett falon más lehet a színhatásuk.

Amikor hozzálát egy festési munkához, fontos, hogy rendelkezzen a hozzá szükséges szerszámokkal és felszereléssel. A megfelelő festék kiválasztása a megfelelő ecsetekkel és hengerekkel együtt jelentősen könnyebbé teheti a munkát. Fontos, hogy minden felületet megfelelően legyen csiszolva és zsírtalanítva a jó tapadás érdekében.
Add a comment...

Post has attachment
http://munkavedelem-munkabiztonsag.hu/szolgaltatasaink/munkavedelmi-oktatas

Munkavédelmi oktatás:

A munkavédelemi oktatásokat rendes munkaidőben kell megtartani, és szükség esetén időszakonként - a megváltozott vagy új kockázatokat, megelőzési intézkedéseket is figyelembe véve - meg kell ismételni. Megváltozott kockázatoknak kell tekinteni a munkavállalók munkaköri változását, az új gépek, technológiák bevezetését is. A munkavédelmi oktatás elvégzését, a tematika megjelölésével és a résztvevők aláírásával ellátva írásban kell rögzíteni (oktatási napló vagy jegyzőkönyv).

Munkavédelmi oktatást köteles tartani a munkáltató:

a munkavállaló munkába állásakor,
munkahely vagy munkakör megváltozásakor, valamint az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek változásakor,
munkaeszköz átalakításakor vagy új munkaeszköz munkavédelmi szempontú üzembe helyezésekor,
új technológia bevezetésekor.
súlyos kimenetelű, vagy rövid időn belül több hasonló baleset bekövetkezésekor

A Mvt. értelmében munkavédelmi alapoktatásban kell részesíteni minden új munkavállalót, a munkába állása előtt

az ismeretek naprakészen tartása érdekében, legalább évente egy alkalommal ismétlődő munkavédelmi oktatást ajánlott tartani (a munkavédelmi oktatás ismétlődő ciklusát a munkáltató határozza meg, de javasolt legalább évente megtartani)

valamilyen rendkívüli esemény bekövetkezésekor (súlyos baleset, bekövetkezésekor) rendkívüli munkavédelmi oktatásban kell részesíteni a munkavállalókat, ez esetben az oktatás elvégzése munkabiztonsági szaktevékenységhez kötött feladat.

Az oktatások két részből tevődnek össze:
elméleti
gyakorlati
Add a comment...

Post has attachment
http://munkavedelem-munkabiztonsag.hu/szolgaltatasaink/tuzvedelem

Tűzvédelemmel kapcsolatos feladatok

Tűzvédelemi feladatok vállalkozásoknak:
Tűzvédelmi Szabályzat készítése 54/2014(XII.5.) BM rendelet
Tűzvédelmi oktatás, dolgozók tűzvédelmi oktatásának dokumentálása
Tűzvédelmi szakvizsga nyilvántartás, valamint a szakvizsga szervezése
Elektromos berendezések időszakos tűzvédelmi felülvizsgálati jegyzőkönyve, abban megállapított hiányosságok bizonyított módon történő javítása
Villámvédelmi berendezés időszakos tűzvédelmi felülvizsgálati jegyzőkönyve, amelynek minősítése (földelési ellenállás) megfelelő
Használt kémények időszakos felülvizsgálatáról szóló tanúsítvány
Kézi tűzoltó készülékek rendszeresítése, időszakos felülvizsgálatának elvégeztetése
Tüzivíz források felülvizsgálatának elvégeztetése (tűzcsapok, tűzi víztározó medencék)
Hő-és füstelvezetők felülvizsgálata
Tűzjelző berendezés felülvizsgálata
Kijáratjelző elektromos berendezések ellenőrzése
Tűz gátló nyílászárok ellenőrzése
Tűzvédelmi hatósági ellenőrzésre felkészítés és azon képviselet
A fenti pontok közül a végzendő ipari és szolgáltató tevékenységnek, valamint a használt épületeknek megfelelő pontokat kell csak teljesíteni.
Tűzvédelem
Tűzvédelem
munkavedelem-munkabiztonsag.hu
Add a comment...

Post has attachment
http://munkavedelem-munkabiztonsag.hu/szolgaltatasaink/munkabiztonsag

A munkavédelmet az 1993 évi munkavédelmi Törvény szabályozza legmagasabb szinten. A Törvény csak a szervezett munkavégzésre terjed ki. A Törvény meghatározza a munkáltatók és a munkavállalók kötelezettségeit és a munkavállók jogait.

A munkáltatók főbb kötelezettségei elvégezni a munkavédelmi szaktevékenységhez kötött dokumentációkat, melyek a következők:
Munkahelyi kockázatértékelés
Veszélyes anyagokra vonatkozó kémiai kockázatelemzés
Munkavédelmi oktatás
Munkahelyi balesetek kivizsgálása
Gépek munkavédelmi üzembe helyezése
Egyéni védőeszköz juttatás rendjének a meghatározása
Orvosi vizsgálatok rendjének a meghatározása
Mentési terv készítése
Megelőző stratégia készítése
Munkabiztonság
Munkabiztonság
munkavedelem-munkabiztonsag.hu
Add a comment...

Post has attachment
http://munkavedelem-munkabiztonsag.hu/

MUNKABIZTONSÁG

munkavédelmet az 1993 évi munkavédelmi Törvény szabályozza legmagasabb szinten. A Törvény csak a szervezett munkavégzésre terjed ki. A Törvény meghatározza a munkáltatók és a munkavállalók kötelezettségeit és a munkavállók jogait...

TŰZVÉDELEM

Tűzvédelmi szakvizsga teljes körű szervezését és lebonyolításátvállaljuk Magyarország egész területén! A 45/2011 (XII. 7.) BM rendelet 1. számú mellékletében felsorolt foglalkozási ágakban dolgozók tűzvédelmi szakvizsgát...

EMELŐGÉPEK

A 47/1999 Emelőgép Biztonsági szabályzat definiálja az emelőgépek fogalmát és csoportosítja azokat. Az emelőgépekre külön szabványok szabályozzák az ismétlődő vizsgálatokat.A targoncák esetében az MSZ 9750:2012 szabvány alapján határozható meg...
Add a comment...

Post has attachment
https://teckwrap-autofolia.hu/matt-krom-autofoliak

Teckwrap Matt Króm Fólia – Metal Hatású Autófólia

Folyóméter ára Br. 5600Ft (1m x 1,52m).

A fólia tekercs szélessége 152cm. Ez az oldal fix, a hossza tetszőlegesen választható.
Rendkívül kedvező ára és szinte korlátlan alakíthatósága miatt ez az egyik legnépszerűbb autófólia.
Választott méretet a kosárba téve lehet megvásárolni a web-áruházon keresztül
Megbízható és nagy rugalmasságú hibrid PVC anyag, amely a jármű szinte minden részére telepíthető. Alkalmas teljes autóborításra (vagy bármely más sima vagy hajlított felületre).
14 színben áll rendelkezésre, hogy megváltoztathassa az autó megjelenését esztétikáját.
Az autófólia ún. emlékező fólia. A memóriája rögzíthető a telepítést követően, minimum 110°C feletti átmelegítéssel.
Film típusa: Hibrid polimer vinyl fólia (ezüst bevonat) légtelenítő csatornákkal
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded