Profile cover photo
Profile photo
iqa amir
20 followers
20 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
**
JALAN - JALAN BRISBANE (BNE) Bermula lah cerita pengembaraan ku di bumi kangaroo utk di kongsikan bersama kalo xsebab kawan dari adelaide dtg almat nyew xupdate lah blog ni hari pertama (kamis) bawak owg adelaide jalan2 di bandar brisbane nek pengangkutan y...
Add a comment...

Post has attachment
Selling Variety of Stuff
hey.. Saya ada menjual pelbagai barangan yang anda boleh dapati lebih murah dari harge pasaran. Kesemua Item adalah Pre-Order Basis. Mengambil Masa dalam 2-3minggu utk sampai ke tangan anda. Setiap order yang dibuat haruslah berserta payment  di lebih dari ...
Add a comment...

Post has attachment
new life new environment new cultural
Alhamdulillah.. akhirnyew sampai jgk ak di bumi kangaroo nie 1bulan 19hari semangat yang baru azam yang baru but me still me xreti nak pkai blog tapi xpew la,sesaje je blog ni just for sharing2 So!!!! here i am.   itu adalah ak  (ak yang dulu bukan lah yang...
Add a comment...

Post has attachment
Harge runtuh!! EPHYRA
salam semua... disebabkan hasil yg menggalakkan.. sy nk let go ephyra rm170 sekali postage.. customer 50 terawal akn dpt 7sachet free dari saya. .  while stock last.. everything just email me.. (norafiqah04@gmail.com) assalamualikum.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
PreLoved Item
Voir Collection nak letgo kasut voir.. xpernah pakai pun lagi.. beli dlu sbb sir sruh,kate nyew accountant kne pki formal.. last2 xpki pun sbb sir nak kaler hitam.. so... memndangkan nak fly.. highheels sgt lah xdiperlukan.. if berminat blh email price as s...
Add a comment...

Post has attachment
PreLOved Item
ad skit brg2 Preloved iTem nak let go.. most of it xpernah pki pun..bile beli2..balik umah je rase dah xminat..so nak kosong kan lemari before fly if berminat blh email..harge gerenti murah asal = RM25 letgo = RM15 free size never worn xpenah digayakan  asa...
Add a comment...

Post has attachment
EphyrA rm180 INCLUDING POSTAGE
ATTENTION!!!!! sy nak let go ephyra 1kotak rm180 including postage.. before fly sy nak clearkan stock.. bedak sephora +  foundation sephora = RM70 (harge asal rm110)  if berminat blh email sy..sementara msih ad..thnks!
Add a comment...

Post has attachment
I`m BACK
assalamualaikum.. first of all..nk minx maaf kt sume buyer ephyra..yg mane tak terlayan tu,minx maaf sgt sbb dgn secara tiba2 life become so hectic n  shorts. sy sebok urus kan hal ke luar negara. dengan ini..saya umumkan, saya tidak lagi akn menjual ephyra...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded