Profile cover photo
Profile photo
Marko Wallin
68 followers -
Coder. Gamer. Geek. Mountainbiker. Blogger. Reader.
Coder. Gamer. Geek. Mountainbiker. Blogger. Reader.

68 followers
About
Marko's posts

Post has attachment
GoExpo on aina ollut merkki keväästä ja pyöräilykauden lähestymisestä, vaikka viime vuosina pyöräilyn osuus messuista on ollut enemmän tai vähemmän laihaa. Tänä vuonna messuilla oli paljon sähköpyöriä ja löytyihän sieltä myös muuta nähtävää ja ostettavaa. Katso kuvat blogista.

Post has attachment
Short notes from Nebula's Tech Thursday. Nice talks of Devops Pipeline with Open Source Tools and Cloud Analytics.

Post has attachment
Maastopyöräilyssä yksi tärkeä osa harrastusta on varustautua metsään lähtiessä, että ongelmien sattuessa sieltä pääsee myös pois ja mieluiten pyörällä ajamalla. Tässä yksi esimerkki, mitä työkaluja ja varaosia 16 litran juomareppuun kannattaa pakata.

Post has attachment
Monthly notes #16 looks into 5 keys to boost your software teams, shows ARIA examples and tells you 13 things you should give up to be successful.

Post has attachment
Pelaaminen on rentoa ajanvietettä ja viime vuonna ilmestyi taas hyviä pelejä sekä tietokoneelle että konsoleille. Tässä muutamia valintojani omalle pelaamisen arvoisten pelien listalle. Muun muassa Uncharted 4 ja Dishonored 2 odottavat.

Post has attachment
Lomia odotellessa on hyvä miettiä, minne sitä tänä vuonna matkansa suuntaisi. Fiskars Village Trail Center, Repovesi, Woikoski, Poronpolku, Levi, Hossa, Åre, Tukholma, Vilna?

Post has attachment
Rule of Tech blog's retrospective of the year 2016. Weekly notes, meetups and software development as usual.

Post has attachment
Vuosi 2017 on saatu jo hyvin käyntiin, joten on aika katsoa menneeseen ja mitä aiheita blogissani viime vuonna käsittelin. Paljon kisaraportteja kauden maastopöyräilyistä, hieman hiihtoa ja teknologiaa. Kirjoituspöydälle jäi edelleen matkaraportit myös menneiltä vuosilta, joten ehkä niistä enemmän sitten tänä vuonna.

Post has attachment
Tiedätkö mitä on sympaattisen hermoston vasteen mittaaminen ja mihin sitä voi hyödyntää? En tiennyt minäkään, ennen kuin sain testiin Moodmetric-sormuksen, jolla saa visuaalista tietoa esimerkiksi stressitason ja palautumisen balanssista. Lue lisää sormuksesta ja käyttökokemuksista blogistani. 

Post has attachment
My weekly notes are now monthly :) This time it's i.a. stories from the field, Docker antipatterns and typed JS.
Wait while more posts are being loaded