Profile cover photo
Profile photo
Kiky Ahmad
80 followers -
Ansatsu Senjutsu Tokushu Butai
Ansatsu Senjutsu Tokushu Butai

80 followers
About
Kiky's posts

wa +Zamzam Badruzaman .....

aAARRRGGGHHHHHHHHH............----------##########*************$$$$$$$$$$$$

Bebas ber-expressi....

Alhamdulillah ramadhan kali ini aku bisa menjalankan ibadah puasa dengan lancar...

"""Nyucruk laku sunah rosul,,
Mapay lacak agama islam,,
Gema takbir nu agung dipungkas kutali silaturahim,,
Bilih aya tutur saur nu teu kaukur,,
Reka basa nu pasalia,,
Laku lampah nu teu merenah,,
Neda hapunten tina samudaya kalepatan lahir sinareng bathin..
Mugi dina sasih saum ieu urang dijanteukeun jalmi anu iman sareng taqwa ka manteuna,,
amin yaa robbal allamin,,
Wilujeng boboran saum,,"""

Hmm..
Lapar panas ngantuk.,.
complicated..

Meni teu tiasa ngusahakeun,,

walau raga kita berpisah jauh,,
namun hati kita selalu dekat..
jika rindu pejamkan matamu..
dan rasakan aishiteru,,

Junghead deui jung head deui,,
hadooohhhhh...

Susah senang kita bersama,,
Wait while more posts are being loaded