Profile cover photo
Profile photo
e-albania
829 followers -
URL: http://www.e-albania.al/ || email: login@e-albania.al
URL: http://www.e-albania.al/ || email: login@e-albania.al

829 followers
About
Posts

Post has attachment
Aplikoni tani online për t’u pajisur me vërtetim për posedim mjeti, me vulë elektronike me vlerë të plotë ligjore 🚘🚖 - https://e-albania.al/sherbimi.aspx?kodi=11174
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Jemi në shërbim edhe të shtetasve të huaj, të cilët mund të aplikojnë për t'u pajisur me leje pune të tipit A, B, C, D, pranë Shërbimit Kombëtar të Punësimit
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jeni i papunë dhe po kërkoni ta dokumentoni me anë të një vërtetimi? Mos u shqetësoni! e-Albania ka zgjidhjen elektronike për ju. Përdoni shërbimin: “Vërtetim si punëkërkues i papunë” dhe menjëherë merrni vërtetimin e pajisur me vulë dixhitale që ju duhet, pa shpenzuar kohë dhe pa asnjë kosto shtesë.- https://e-albania.al/sherbimi.aspx?kodi=12554
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Së shpejti, të tjera pagesa për shërbime të reja në portalin e-Albania! 📣 📣
Photo
Add a comment...

Post has attachment
500.000 përdorues✨!!

Rrugë e gjatë dhe e vështirë për të mbërritur deri këtu. 💪

Në punë e sipër, për shumë projekte të reja për qytetarët shqiptarë brenda dhe jashtë kufijve. 📌 Në përpjekje të vazhdueshme për të qenë gjithnjë e më pranë biznesit! 📌📌

Faleminderit për besimin tuaj 🙇‍♀️🙇‍♂️​

e-Albania, portal i te gjithë shqiptarëve!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Njihuni me disa të dhëna konkrete të portalit e-Albania gjatë muajit shkurt - https://e-albania.al/statistika/Statistika.pdf
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded