Profile

Cover photo
Nati Dolado
Attended University of Barcelona
Lives in c/call de la Capella, 6, 2n, 2a, de Roda de Ter
16 followers|903,579 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Nati Dolado

Shared publicly  - 
 
Fes un cop d'ull al tuit de @CTennisManresa: https://twitter.com/CTennisManresa/status/724265203282640896?s=09
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nati Dolado

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Nati Dolado

Shared publicly  - 
 
EINES-EQUIP D'ASSESSORAMENT PSICOLÒGIC I PEDAGÒGIC
1
Add a comment...
Story
Tagline
EINES-Nati Dolado- Servei de psicologia infantil, juvenil, adults i gent gran. Treballem amb la màxima professionalitat, rigorositat, privacitat i cura, el primer són les persones.
Introduction
EINES- És un equip de professionals de l'àmbit de la psicologia, pedagogia i logopèdia que treballem diferents aspectes:

 • Des de la Logopèdia treballem:  dislèxia, tartamudesa o disfèmia, disàrtria, dislàlies, disfonies, deglució atípica, malformacions, maloclusions, retards i trastorns del llenguatge i la parla.

 • Des de la Psicologia d'adults diagnostiquem i intervenim en trastorns d'ansietat, obsessions, fòbies, depressió, dol, trastorn bipolar, trastorns de conducta alimentària, trastorns de personalitat, dolor, fibromiàlgia, malalties cròniques, trastorns adaptatius i estrès, adiccions i dependències, dificultats de relació, dificultats sexuals, dificultats de parella,... També treballem autoestima i habilitats socials, fem orientació, guia i creixement personal.

 • Des de la psicologia infantil i juvenil fem avaluació, diagnòstic i tractament de; TDAH, dificultats de comportament, pors, fòbies, depressió i ansietat, enuresis i encopresis, trastorns del desenvolupament, dificultats d'aprenentatge, trastorns de l'espectre autista, Síndrome d'Asperger, etc. Des de la teràpia individual, grupal, les reeducacions i tècniques d'estudi.

 • Des de la psicologia familiar, sistèmica i grupal treballem dificultats de parella, assessorament en processos de ruptura de parelles, assessorament a mares i pares, grups terapèutics de nens, pares i mares, adults, etc segons necessitat.

 • En l'àmbit de gent gran treballem bàsicament l'estimulació cognitiva individual i en grups segons criteris de prevenció i/o intervenció i en funció del nivell de deteriorament cognitiu. Treballem atenció, concentració, memòria, llenguatge, pràxies, activitats de la vida diària, etc. 

 • Formació, docència i dimanització de grups:  fem grups de mares i pares per treballar temes relatius al desenvolupament dels nens, els problemes més comuns, els límits i les normes, el son, les pors, els hàbits i les rutines, les rabietes, l'adolescència, linternet, es noves tecnologies, els estudis i la motivació, els estils educatius, etc.  La docència i formació la fem amb cursos de formació ocupacional, de reciclatge, privats, per adults nens i joves. I els temes més habituals que impartim són Treball en equip, Dinàmiques de grup, Intel.ligència Emocional, Habilitats socials, Autoconeixement, Autoestima, Creixement personal, Alzheimer i demències, Psicologia de l'envelliment, Contenció Psicològica, Bullyng, etc.

Des d'EINES treballem des d'una perspectiva cognitiu-conductual i des de la teràpia sistèmica principalment, intergrant alhora altres corrents per al bon desenvolupament de la nostra tasca professional.

El nostre principal objectiu és assolir un nivell òptim de benestar emocional, relacional, competencial i d'empoderament dels ususaris dels nostres serveis, obviament de forma personalitzada, professional i molt compromesa amb la tasca encomanada.

Eines col.labora amb Mútues (ASEFA, Mútua General de Catalunya i Agrupació Mútua)

Dins l'equip comptem amb la col.laboració d'altres professionals com Infermera, Dietista-Nutricionista, Terapeuta floral i especialista en Sofrologia, i fem col.laboracions amb psiquiatres, psicòlegs, neuropsicòlegs, metges de família, homeòpates, fisioterapeutes, etc per a garantir tractaments i intervencions coordinades, integrals i totalment personalitzades.


Demaneu-nos informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres tant si sou un particular, un familiar, una AMPA, una escola, una empresa, un centre de formació, un col.lectiu,.....us informarem de tot allò que us pugui interessar en relació als nostres serveis.


Bragging rights
Treballem al servei de les persones des de l'any 2004. Ens podeu trobar al C/ Ferran Alsina, 41, baixos, de Roda de Ter 08510, www.eines.cat, natidolvil@gmail.com
Education
 • University of Barcelona
  PSICOLOGIA
  -MÀSTER EN PSICOLOGIA CLÍNICA I DE LA SALUT. -POSGRAU EN PREVENCIÓ I INTERVENCIÓ VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA. -FORMACIÓ DE FORMADORS
Contact Information
Home
Phone
616869039
Email
Work
Phone
93.850.05.47, 616.69.90.39
Work
Occupation
PSICÒLOGA Adults, joves i infants. DINAMITZADORA D'ESPAIS DE MARES I PARES, FORMADORA I DOCENT
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
c/call de la Capella, 6, 2n, 2a, de Roda de Ter
Links