Profile cover photo
Profile photo
farhana mohamad
864 followers -
berbicara bila perlu
berbicara bila perlu

864 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Hati Ibu
Hati ibu mana yang tak sedih bila berjauhan dengan anak. Tinggal sekejap untuk bekerja pun hati dah teriak teringatkan anak. Inikan pula untuk satu tempah yang agak lama. Airmata tak usah cakap, meluncur laju tak berhenti. Sampai satu saat aku dah give up. ...

Post has attachment

Post has attachment
Lebih Intim Bersama Feminine Mist
Assalamualaikum wbt. Hai korang, sihat?  Ni haaa, yang gegirl ni, sihat anda hari ni?  Tubuh sihat, tapi bahagian paling penting tak sihat tak best kan? Tak dinafikan, hampir kesemua waita mengalami masalah keputihan, bau mahupun gatal-gatal di bahagian int...

Post has attachment

Post has attachment
Keputusan Interview Guru Kafa
Assalamualaikum wbt Sebelum ni aku ada maklumkan interview untuk Guru Kafa Kelantan telah pun dibuka. Dan hari ni untuk pengetahuan anda semua, keputusan bagi temuduga tersebut telah pun ada sebenarnya. Bagi calon-calon yang menghadiri temuduga baru-baru in...

Post has attachment

Post has attachment
Safi Shayla Pek Fleksi
Assalamualaikum wbt "Rambut
adalah mahkota setiap wanita" haa. kan. aku pasti semua pernah dengar pepatah ni. Rambut sememangnya mahkota wanita. Sebab tu la orang perempuan ni kena pandai jaga dan belai rambut. Tapi, yang lebih utama kenapa dikatakan rambut...

Post has attachment

Post has attachment
Pengalaman melahirkan Auni Faqihah
Assalamualaikum wbt. Kawan aku Afifah tengah sakit bertarung nak melahirkan seorang bakal pemimpin. Hanya aku sahabat yang mengetahui tentang kehamilan dia. Setelah banyak hari sakit, keluar masuk hospital, mungkin hari ni masanya the lil one nak keluar. 36...
Wait while more posts are being loaded