Profile cover photo
Profile photo
Ct Annallyssa
165 followers
165 followers
About
Ct's posts

Post has attachment
ALUMINIUM KABINET 4G GLASS WARNA KUNING
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada rakan pembaca. Nak cuba lain dari yan lain, kabinet dapur warna kuning "lemon yellow".....Jom cuci mata...nak tau lebih lanjut tentang kabinet ni jom ke entry sebelum ni   Kabinet aluminium 4G glass kaunter tempat ...

Post has attachment
DIY LAMAN RUMAH
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi kerana telah memberikan peluang kepada kami sekeluarga untuk  tinggal di rumah sendiri. Bulan 11 tahun ini, akan genap setahun kami tinggal di rumah baru kami setelah 10 tahun kami ...

Post has attachment
DIY DEKORASI RUANG TAMU
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Pasti ramai yang mengetahui seni taman dalam kaca. Kebiasaannya ia dihasilkan untuk menambah dekorasi di dalam rumah agar kelihatan hijau dan segar, sedap mata memandang. Memang benar kehadiran tumbuhan hidup dalam rum...

Post has attachment
CERITA YANG TAK PERNAH SUDAH
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Dua tiga hari lepas hati benar-benar tersentak apabila terbaca status rakan fb yang berbunyi......"BETUL, DAN SOKONG SANGAT...SANGAT TERKEJUT BILA TERJEBAK DALAM SUASANA ORANG SUKA BERTANDING NI......DAN ....APAT...

Post has attachment
ALUMINIUM CABINET 4G GLASS
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca..... Lama rasanya Ct tak update blog...bz sikit kononnya...hihi.. Kali ini Ct nak kongsikan sikit tentang kabinet dapur pilihan Ct iaitu Kabinet dapur 4G Glass, warna lemon yellow + Golden yellow. Alh...

Post has attachment
COSMEDIC CLINIC MELAKA, KLINIK PAKAR KULIT MAMPU BAYAR PART 3
Assalamualaikum dan selamat sejahtera Alhamdulillah telah genap 2 bulan Ct menjalani rawatan di Cosmedic Clinic Jalan Ong Kim Wee. Dengan Izin Allah alahan produk yang Ct alami sejak Raya Aidilfitri 2014 telah pun pulih. Boleh dikatakan setahun jugalah. Kes...

Post has attachment
TALIPES..CTEV (Congenital Talipes Equinovarus Virus) SINGGAH MENJENGUK DI PERINGKAT AWAL KELAHIRAN
Assalamualaikum dan salam sejahtera Sempena dengan hari kelahiran puteri sulong pada 28 hb 2 2015 yang lepas...terlintas pula difikiran untuk berkongsi cerita tentang kelahiran Anaylly.... Ok..dimulakan cerita. Anaylly dilahirkan pada 28.2.2007. Alhamdulill...

Post has attachment
Klinik Pakar Kulit mampu bayar...Cosmedic Clinic Melacca... part 2
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca Masalah jerawat adalah masalah yang paling menghantui para wanita dan paling menyedihkan dan menakutkan jika kita tak tau mana tempat yang sepatutnya kita pergi untuk menyelesaikan masalah kita. Jika ...

Post has attachment
MARI-MARI BERCUTI DI AKADEMI LAUT MALAYSIA (ALAM)
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Maaf yer..bukan tempat percutian ni.....saja ambil gambar jer..... masing-masing..sakan bergambar macam-macam gaya... propeller.....kata orang.....sesiapa yang bergambar kat sini, bakal dapat orang kapal...hehe... kami s...

Post has attachment
HOYA "WAX PLANT"
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulillah diberi kesempatan menikmati indahnya kejadian bunga ini. Hoya diberi nama..... separa kembang masih separa kembang akhirnya.....kembang penuh... umpama mimpi....
Wait while more posts are being loaded