Profile cover photo
Profile photo
Munirah Mustafar
101 followers -
My New Blogger
My New Blogger

101 followers
About
Posts

Post has attachment
AGAIN...!!!! Januari PROMOTION....
Assalamualaikum... Salam Sejahtera... Berita baik...!!! Untuk pencinta HANDSOCK & STOKIN KAKI... Untuk bulan ni sahaja, Big Boss kami lancarkan 2 sesi PROMOSI... Memang beruntung sangat-sangat... Berminat tak? Terus je contact kami... WhatsApp : 011-2427 49...
Add a comment...

Post has attachment
Special PROMO untuk JANUARI 2018
Assalamualaikum & Salam Sejahtera... Sempena Tahun Baru 2018 ini, kami mewakili big boss kami ingin huru-hara kan hari-hari korang semua!!! Kami buat PROMOTION BESAR-BESARAN khas untuk korang semua... Korang semua boleh direct contact kami jika berminat nak...
Add a comment...

Post has attachment
Sorry...Busy sikit..
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera... Kita minta maaf sangat-sangat. Jarang benar kita dapat update Blog tahun ni. Alhamdulillah tahun yang agak mencabar & busy buat kami.  Tahun yang penuh dengan undangan perkahwinan dari sepupu & saudara mara kami... Ter...
Add a comment...

Post has attachment
Addra Premium Handsock
Assalamualaikum & Salam Sejahtera... Hai guysss... Tetiba pula berjangkit dengan ayat adik bongsu kita. Dia suka sangat dengan ayat "guys" tu, sampaikan abang ipar dia (a.k.a suami kita) dengan sepupu kita pun berjangkit dengan ayat "guys" tu! Hari ni kita ...
Add a comment...

Post has attachment
Ainisha Ruffle Handsock
Assalamualaikum & Salam Sejahtera... Kita kembali lagi!!! (^_^) Kita nak share gambar zoom untuk Ainisha Ruffle Handsock. Kalau korang baca entry sebelum ni, kita ada lancarkan COMBO NOVEMBER. Hanya berharga RM 50.00 sahaja FREE postage fee Terdapat 3 combo...
Add a comment...

Post has attachment
Combo NOVEMBER
Assalamualaikum & Salam Sejahtera... Kita nak hebahkan pada semua ni..  Kita ada jual Handsock & Stokin viral ni. Untuk bulan bertuah ni (a.k.a bulan lahir kita...hehehehe), kita sediakan COMBO NOVEMBER untuk korang semua shopping sambil berjimat! Minyak na...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com
Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com  bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 9 November 2017  sehingga 11.59 malam 16 November 2017 . Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.  13 pemenang  bertuah dicari. Hadiah berupa ole-ole fridge ma...
Add a comment...

Post has attachment
6 Makanan Salah TIming Makan!
Assalamualaikum & Salam Sejahtera... Hari ni birthday kita...hehehehehe... "Selamat Hari Lahir Eira !!!" (^^)  (^^) Sambutan?? Erm...biasa-biasa je... Tak boleh nak plan apa-apa sangat. Hanya mengikut perancangan orang lain! hehehehehe... Kita nak share b...
Add a comment...

Post has attachment
Combat Archery League
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera semua... Lama kita tak update Blog ni. Almaklumlah, sejak-sejak bekerja makan gaji ni memang agak terhad sikit masa kita...  Masuk kerja jam 8 pagi, abis kerja jam 5 petang!! Sampai je rumah, start nak kena memasak lak......
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum & Salam Sejahtera... Hari
ni kita dapat jumpa lagi di ruangan Blog ni. Maaflah, kita takde masa
sangat nak selalu update Blog macam dulu. Tanggungjawab bertambah. Ada
perkara lain perlu di dahulukan. Kalau korang selalu follow FB kita (  ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded